Yodiak Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 (editace) Dobrý Den Pánové Udělal jsem pár uprav na své octavii 01 1.9.TDI PD 96kw 6kvalt . rok 2004 najeto 217t Koupil jsem Hybridní Turbodmychadlo Garrett GT1752V dále Intercooler kit Škoda Octavia 1.9TDI 90-130PS a rád bych dobrou firmu co by mi to chipla na 126kw a 400Nm na brzdě Ptám se co by ten chip stál a koho by jste mi doporučily .Jsem ze severu Chomutov dekuji za tip nebo nabídku Editováno: 13. Srpen 2017, autor: Yodiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 17. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 to tu fakt nikdo není kdo by poradil pomohl atd smutne teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2017 Tak vzhledem k tomu, že nevím(e) odkud jsi, tak dobrá rada drahá. Za sebe můžu říci, že v Plzni je v rádiu reklama na M+H, že nabízejí certifikovaný čip tuning. Je to firma s 20ti letou tradicí, ale myslím, že 20 let nečipují. http://www.mh.cz/ Osobní zkušenost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 18. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 mam to tu napsane ze jsem severni cechy chomutov staci cist ale dekuji za radu ale plzen daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vikloush Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 tak nějakej kilometr snad taky jsi schopnej si dojet a pokud to chceš kvalitně, tak budeš muset něco obětovat. Já jsem od Znojma a nebyl jsem línej si zajet do Prahy do Dieselpower a nelituju. Naladí co je třeba a brzdu mají taky (i pro 4x4) takže to asi odpovídá Tvým požadavkům. Zavolej si tam a domluv se co a jak. www.dieselpower.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 29. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 dekuji Vikloush a koukam ze tu u nas asi nic lepsiho není tak si udelam vylet do prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.