Publikováno Srpen 31, 20178 r Chcel by som zistit, ci vam funguje aplikacia MySkoda. Ja mam problemy s pridanim mojho auta cez cislo VIN. Vypisuje mi to, ze VIN nepozna. Ma niekto podony problem?
Září 1, 20178 r Taky jsem se s tím setkal. Jedno auto mi to nechtělo vzít. Asi napopáté to vyšlo. Vydržet :-)
Září 2, 20177 r Ano. Jde to i bez vin. Jenom pak nebudeš mít digi plán a info o autě. Návody ale v všechny.
Září 4, 20177 r Autor Tak keby sa niekomu stalo nieco podobne, mal by problem s VINom, mozno bude chyba vo verzii aplikacie. Kedze na Appstore je viacero verzii aplikacie Myskoda, povodne stiahnutu aplikaciu som vymazal a stiahol som aplikaciu pre CZ/SK, zadal moj VIN a teraz uz funguje.
Září 19, 20177 r Mi ta apka VIN vzala, ale je to komplikované. Přihlásit se mi podařilo až na pátý pokus a museli zasahovat ze škoda-auto. Už běží bez problémů. Prý jsem při prvním přihlášení nedokončil přihlášení. Čekal jem na jejich odpověď 14 hodin a nic, tak jsem odinstaloval. Následně znovu nainstaloval a přihlásit se mi nepovedlo na první mail, tak jsem použil jiný a zase nic. Po třech hodinách čekání na odpověď jsem ni nedostal a tak zase odinstaloval. Při další instalaci mi alikace psala, že oba mejly existují, Tak jsem psal jako že jsem zapoměl heslo, odpověď dorazila, ale po odhlášení a zpětném přihlášení HESLO nefungovalo, tak jsem se doptal. Ctěli vědět e-mail a vše upravili a vyřešili a už APKA jede.
Leden 27, 20187 r Ahojte, mne tam budik fuell neukazuje mi mnozstvo paliva a tlak turba ukazuje maximalne nejakych 6 az 7 %, ako to ukazuje vam? Mam 1.2 TSI 66
Březen 21, 20196 r Nainštaloval som si aplikáciu MyŠkoda. Je tam funkcia Parkovanie. zatiaľ mi to tam vypisuje: Parkovací asistent je vypnutý; Aktivácia časovača, fotoaparátu alebo GPS. Ako funguje táto funkcia? Treba k tomu mať nejakú funkcionalitu v aute?
Březen 21, 20196 r Bez funkcionalit...cisto len informativny charakter napr park hodiny zadas cas do skoncenia a dostanes akusticke upozornenie aby si neprekrocil limit a pri pozicii musis mat zapnute GPS ked nahodou zabudnes kde si odparkoval auto ?
Březen 21, 20196 r Neví někdo jak funguje ten stav baterie? V jednu chvíli mi to ukazovalo 11.8, což je trochu blbost ne? Auto nové, startuje normálně. Voltmetr momentálně nemám.
Březen 21, 20196 r Před hodinou, ritch napsal: Bez funkcionalit...cisto len informativny charakter napr park hodiny zadas cas do skoncenia a dostanes akusticke upozornenie aby si neprekrocil limit a pri pozicii musis mat zapnute GPS ked nahodou zabudnes kde si odparkoval auto ? čiže, ak tomu dobre rozumiem, tak tu funkciu fotoaparát, to berie tak, že si odfotím pristor kde som zaparkoval? a pri GPS to funguje tak, že si uložím polohu kde som zaparkoval?
Prosinec 30, 20204 r Ahoj. Mam F3 combi 2018 se Smartlink (ne Smartlink+ kde je pry SmartGate). Spokojeně jsem si užíval starou aplikace MySkoda kde byl návod a servisní historie. To stačilo. Aplikace byl nahrazena novou MySkoda https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.skodaauto.connect&hl=cs No očividně bez SmartLink+ mám smůlu a myslím že i hodně dalších uživatelů. Docela mě to seje jelikož ted jsem bez servisní historie... Jde to řešit ? Zkušenosti ? Děkuji
Prosinec 30, 20204 r Pri kazdej servisnej prehliadke by si mal dostat vypis. Inac to momentalne neporiesis, kym to vyvojari nepridaju do aktualnej verzie
Prosinec 30, 20204 r Jo, výpis člověk dostane. Ale třeba k datu výroby už se jednoduše dostat nedá... Nebo to bylo dobré pro ověření aspoň základní historie při koupi... Můžeme čekat, ale s tím jak veškerý SW od Škody funguje, budeme asi čekat dlouho :D
Prosinec 30, 20204 r Už jsem psal 2x. Poprvé info a ti že nepomůžou. Podruhé support a zatím bez odpovědi a od nich nechodi ani potvrzení s ticketem.
Leden 12, 20214 r Odpověď HelpDesku ... pro využívání některých funkcí nové aplikace MyŠKODA je potřeba mít smartphone kompatibilní s rozhraním MirrorLink (Android; pokud tuto podmínku Váš model nesplňuje, je třeba hledat zde https://compatibilitylist.skoda-auto.com>) nebo zvolit telefon s iOS a užívat CarPlay . MirrorLink např Samsung přestal podporovat :D ŠKODA MÁ V HLAVĚ SKUTEČNĚ NASRÁNO
Leden 12, 20214 r @suntour No ve své podstatě musí i auto mít tuhle funkci, mobil je je třešnička. A výraz některé znamená skoro všechny a ještě extra placené.
Leden 12, 20214 r @milanxx myslíš SmartLink ? ten mám. Raději SmartLink než silný motor :-) AndroidAuto využívám denně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.