von040 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Ahoj pls poučte mě velmi nepravidelně se mi stává, že po zapnutí zapalování se ozvou "3 pípnutí" není to ale doprovázeno žádnou kontrolkou (stav paliva, množství oleje, tlak v pneu...) resp všechny kontrolky postupně zhasnou, tak jak to po zapnutí zapalování bývá a lze normálně nastartovat díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Diagnostika neco rika? Jak je stare auto? Muj tip je baterka KO ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Jak dlouho ti to dělá? Jen poslední dny? Pokud jo, není to tím, že sou venku 4°C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 To je myslim jen jedno pipnuti a nejaka vlocka na LCD ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
von040 Vloženo 23. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 od uverejneni prispevku to neudelalo...na diagnostice jsem nebyl (auto vyrobene 01/2015) fakt je ze baterku by to mozna stalo za to dobit - prece jen jezdim kratke trasy (1,5km + 2,5km + 2,5km + 1,5km a tak porad dokola...) a zima se blizi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Vcera jsem jel s maminym CG a pri startu 3x piplo. Stacil jsem si vsimnout ze na pristrojovce u pocitadla kilometru blikalo auticko od CitySafeDrive.... Kouknu na sklo a no jo, zasrany jak jetel... Tak jestli to nebylo u tebe taky tim... Mozna bude neco i v navodu k autu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2017 Mela by to vypsat i diag, pokud z nejakeho duvodu nemuze CitySafe fungovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 Ahojte, ked nastartujem citi 3x zapipa bez toho aby sa rozsvietila niaka kontrolka co to znamena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 A kolik stupňů je venku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nestresuj Vloženo 11. Únor 2018 Sdílet Vloženo 11. Únor 2018 cca 4-5 nemrzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 (editace) a nemáš CitiSafeDrive? pokud je zašpiněný čidlo na skle, tak dává takhle najevo, že nebude fungovat, bliká přitom ikona na displeji... tak třeba je to ono Editováno: 12. Únor 2018, autor: Joseamigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordibravo Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 a neblikala teplota? pri 4 stupňoch to zvykne pipatOdoslané z Redmi 4X pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Mě teplota bliká, ale nepípe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Teplota pípne jednou ne? Ale servisní interval mi pípal vickrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Tak dneska se mi to stalo taky, je to takový docela "důrazný" pípnutí, že má člověk opravdu pocit že ho to varuje na něco důležitého, ale kontrolka se mi také žádná nerozsvítila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
von040 Vloženo 24. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Takze toto hlaseni by melo varovat pred poklesem napeti na akumulatoru 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Tak to je uzitecne ... diky za info ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.