laskymartin Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Chlapi muzete mi nekdo odpovedet jestli je nekdo ze sev.moravy z Ostravska kdo dela to dokodovani??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 V 3. 7. 2019 na 20:40, laskymartin napsal: Chlapi muzete mi nekdo odpovedet jestli je nekdo ze sev.moravy z Ostravska kdo dela to dokodovani??? uzjsem sehnal a mam nakodovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 Zdravím pánové ,kóduje někdo tady ve východních čechách , hrálovehradecký kraj. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fluxar Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 před 5 hodinami, laskymartin napsal: uzjsem sehnal a mam nakodovano Zdravíčko. Zeptám se, dáš mě na něj kontakt? Co sis nechal nakódovat a cenu? Díky, Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 5. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2019 ahoj dam ti kontakt a odpovim ti na otazky neni problem kdyz tak zavolej 608701329 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pvavruska Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 Ahoj pánové, mám Karoq 1.5 TSI s automatem bez volby jízdních režimů. Při jízdě s obytným přívěsem v kopcovitém terénu na dálnici je adaptivní tempomat měkký, sice podřadí, ale maximálně na pětku. Pokud chci udržet rychlost, musím ručně podřadit a potom to vytočí motor a jedete to. Bylo by možné dodatečně aktivovat funkci DMS ? Tlačítko tam nemám, šlo by dodělat dodatečně nebo něčím nahradit? Samozřejmě, jde mi pouze o nastaveni adaptivního tempomatu, ostatní nepotřebuji nebo existuje nějaké jiné řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 17. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 , zdar chlapi nekde jsem trefil na hlasku odblokovani skryteho menu co to znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 25. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 takže tady nikdo neodpovida? jen se kazdy pta jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Ahoj ferda25 muzeme se domluvit na dokodovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 V 20. 11. 2017 na 15:31, ferda25 napsal: Ano, pokud bude čtení značek, není problém lane asistenta aktivovat. Doba trvání - necelá hodina ve Strakonicích. Jde to prosím obráceně? Při funkčním lane assist dokodovat čtení značek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 přecital jsem toto tema nekolikrat a pochopil jsem ze asi jde ale na to ti odpovi lidi kompetentní odbornici ale za me je to blbost protoze to zakryva hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 ano je to škoda že čtení značek zakrývá hodiny, ale kdo potřebuje hodiny a nestačí mu na rádiu, tak si to může přehodit do budíku to čtení značek a je to vyešený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 ja vim jenom jde o zvyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Mě čtení dopravních značek hodiny nepřekrývá mám je na středu,mezi hodinama a řazením rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Změna rychlosti pro aktivaci dálkových světel při aktivním asistentu dálkových světel je rovněž možná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 (editace) @ferda25 je možný aktivovat nebo nějak nastavovat hlídání prokluzu a toho jak se bude simulovat elektronická uzávěrka diferenciálu? Něco co by pomohlo předokolce zvládat lépe terén. Respektive upravit nastavení těchto asistentů. Jednalo by se o Sportline 1.5 TSi DSG Editováno: 28. Srpen 2019, autor: Čočkyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Aktivován alarm přes houkačku (v autě z výroby bez alarmu) a omezení rekuperace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Pánové mate nekdo nakodovane to jak si to pamatuje jizdni režim?nikde jsem se o tom nic nedocetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 před 8 hodinami, cilda1 napsal: Aktivován alarm přes houkačku (v autě z výroby bez alarmu) a omezení rekuperace. Skutecne rekuperace? Omezeno pres teplotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 co je to ta rekuperace??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 (editace) Rekuperace: https://forum.skodahome.cz/topic/128420-autobaterie/?do=findComment&comment=2396201 Editováno: 31. Srpen 2019, autor: Kuchar7 link 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskymartin Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 díky pane jsem opravdu casove vytizeny a nemam cas vyhledavat tak se na me moc nezlobte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borivas Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Ahoj kódovací machři, mám dotaz, umíte už zrušit stop/start tlačítko u Karoqu model 2020? Bohužel při změnách v parametrech teploty spot/start funguje dál, prý to nějakým způsobem softwarově v MB zakázali i na novém Superbu to nejde. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 A změnou napětí jsi to nezkoušel? Hodnota 12,1V dosud spolehlivě fungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borivas Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Bohužel já to nedělal, mám sice Vag, ale nemohu se tomu věnovat. tak to neumím. Myslím, že ten člověk co mi to dělal také měnil tuto hodnotu, ale přesto se motor na křižovatce vypnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.