Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Chlapi muzete mi nekdo odpovedet jestli je nekdo ze sev.moravy z Ostravska kdo dela to dokodovani???

V 3. 7. 2019 na 20:40, laskymartin napsal:

Chlapi muzete mi nekdo odpovedet jestli je nekdo ze sev.moravy z Ostravska kdo dela to dokodovani???

uzjsem sehnal a mam nakodovano

Zdravím pánové ,kóduje někdo tady ve východních čechách , hrálovehradecký kraj. Děkuji

před 5 hodinami, laskymartin napsal:

uzjsem sehnal a mam nakodovano

Zdravíčko. Zeptám se, dáš mě na něj kontakt? Co sis nechal nakódovat a cenu?

Díky, Roman

ahoj dam ti kontakt a odpovim ti na otazky neni problem kdyz tak zavolej 608701329

• 2 týdny později...

Ahoj pánové,

mám Karoq 1.5 TSI s automatem bez volby jízdních režimů. Při jízdě s obytným přívěsem v kopcovitém terénu na dálnici je adaptivní tempomat měkký, sice podřadí, ale maximálně na pětku. Pokud chci udržet rychlost, musím ručně podřadit a potom to vytočí motor a jedete to. Bylo by možné dodatečně aktivovat funkci DMS ? Tlačítko tam nemám, šlo by dodělat dodatečně nebo něčím nahradit? Samozřejmě, jde mi pouze o nastaveni adaptivního tempomatu, ostatní nepotřebuji nebo existuje nějaké jiné řešení?

,

zdar chlapi nekde jsem trefil na hlasku odblokovani skryteho menu co to znamena

takže tady nikdo neodpovida? jen se kazdy pta jo?

• 2 týdny později...

Ahoj ferda25 muzeme se domluvit na dokodovani?

V 20. 11. 2017 na 15:31, ferda25 napsal:

Ano, pokud bude čtení značek, není problém lane asistenta aktivovat.

Doba trvání - necelá hodina ve Strakonicích.

Jde to prosím obráceně? Při funkčním lane assist dokodovat čtení značek?

přecital jsem toto tema nekolikrat a pochopil jsem ze asi jde ale na to ti odpovi lidi kompetentní odbornici ale za me je to blbost protoze to zakryva hodiny

ano je to škoda že čtení značek zakrývá hodiny, ale kdo potřebuje hodiny a nestačí mu na rádiu, tak si to může přehodit do budíku to čtení značek a je to vyešený

ja vim jenom jde o zvyk

Mě čtení dopravních značek hodiny nepřekrývá mám je na středu,mezi hodinama a řazením rychlosti

• 2 týdny později...
  • Autor

Změna rychlosti pro aktivaci dálkových světel při aktivním asistentu dálkových světel je rovněž možná.

@ferda25 je možný aktivovat nebo nějak nastavovat hlídání prokluzu a toho jak se bude simulovat elektronická uzávěrka diferenciálu? Něco co by pomohlo předokolce zvládat lépe terén. Respektive upravit nastavení těchto asistentů.

Jednalo by se o Sportline 1.5 TSi DSG

Upraveno od Čočkyn

Aktivován alarm přes houkačku (v autě z výroby bez alarmu) a omezení rekuperace.

Pánové mate nekdo nakodovane to jak si to pamatuje jizdni režim?nikde jsem se o tom nic nedocetl

před 8 hodinami, cilda1 napsal:

Aktivován alarm přes houkačku (v autě z výroby bez alarmu) a omezení rekuperace.

Skutecne rekuperace? Omezeno pres teplotu?

co je to ta rekuperace???

díky pane jsem opravdu casove vytizeny a nemam cas  vyhledavat tak se na me moc nezlobte 

• 1 měsíc později...

Ahoj kódovací machři, mám dotaz, umíte už zrušit stop/start tlačítko u Karoqu model 2020? Bohužel při změnách v parametrech teploty spot/start funguje dál, prý to nějakým způsobem softwarově v MB zakázali i na novém Superbu to nejde. Díky za info

A změnou napětí jsi to nezkoušel? Hodnota 12,1V dosud spolehlivě fungovala.

Bohužel já to nedělal, mám sice Vag, ale nemohu se tomu věnovat. tak to neumím. Myslím, že ten člověk co mi to dělal také měnil tuto hodnotu, ale přesto se motor na křižovatce vypnul

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.