Publikováno Listopad 26, 20177 r Panove, nevite jestli ma Karoq odporove dratky nebo folii? Nikde v popisu to nelze poznat, jedine voditko je v konfiguratoru Vyhřívané vrstvené čelní sklo
Listopad 26, 20177 r Autor Zitra se jeste stavim do autosalonu a prohlidnu to. Jel jsem v Mondeu (rok 2012), kde byly odporove dratky a delalo me to problem, chvilkama me oci preostrovali prave na vyhrivani.
Listopad 27, 20177 r Řekl bych, ze ma folii. Včera jsem v nem sedel a dratku tak jak to mam třeba v Superbu jsem si tedy nevsiml. Dival jsem se blbe, ma dratky ... Upraveno Listopad 29, 20177 r od chnapka
Prosinec 1, 20177 r před 23 hodinami, pichlicek napsal: V Karoqu mám vyhřívané sklo a má drátky. Můžeš poslat detailní foto a tvůj názor jak jsou vidět drátky za jízdy večer atd. a jestli ho doporučuješ ,mám ho taky objednané .Díky.
Prosinec 1, 20177 r Autor Ja jsem se na to dival v autosalone a videl jsem to tam. Jsou dve skupiny lidi a zalezi do ktere patris ty :-) vadi a rusi nevadi, nevnimaji Me osobne to vadilo a tak jsem to nakonec odstranil (ani to vlastne nepotrebuji, doma a v praci mam garaz)
Prosinec 2, 20177 r Tak teď jste mi nasadili brouka do hlavy musím do salonu a podivat se na to jestli mi to nebude vadit když jsem byl objednávat tak jsem na to nekoukal a nevsiml si toho. jestli nebude lepší vzít vebasto a okno zrusit
Prosinec 2, 20177 r Autor Opravdu doporucuji. Nerikam, ze ti to bude vadit, jsou lidi kteri to nevnimaji a nedaji na to dopustit. Me osobne to vadi hodne a oci me casto preostrovaly do roviny dratku a najednou jsem pred sebou videl sit. Asi nejhorsi je, kdyz je slunce nizko a jedes proti.
Prosinec 2, 20177 r V 26. 11. 2017 na 17:41, havrosh napsal: Panove, nevite jestli ma Karoq odporove dratky nebo folii? Nikde v popisu to nelze poznat, jedine voditko je v konfiguratoru Vyhřívané vrstvené čelní sklo To vrstvené může taky znamenat atermické, tj. Sunsafe
Prosinec 4, 20177 r Musel jsem to vyhřívání vyfotit na bílý papír, protože to jinak nešlo.Drátky nebyly vidět. Vyhřívané sklo jsem měl v octavii 3 a byl jsem velice spokojen. Namrzlé sklo šlo perfektně očistit. Při jízdě, kdy se měnila teplota, sklo se nemlží a nenamrzá. Z těchto důvodů jsem si vyhřívané sklo koupil i do Karoqa. Já s drátky problém nemám, ale pokud si nejsi jist, musíš kouknout na auto, které jej má. Často jsou i ve Fordech.
Prosinec 27, 20177 r Přesně tak taky mám vyhřívané přední okno a drátky nejsou vidět....člověk se na ně musí fest zaměřit aby si jich vsimnul
Únor 27, 20187 r V pondeli jsem mel na zkousku karoqa... cca pul jizdy jsem o drstcich nevedel tak jsem je ani nevnimal.Od okamziku, kdy mi o nich prodejce rekl, jsem je videl - at uz proti nebi, nebo proti beznemu panoramatu ulice a silnice a vylozene mi vadily
Únor 28, 20187 r Zdravím, citlivost na drátky je vysloveně individuální, ale za sebe musím říci, že mi nejprve vadily, ale časem jsem si zvykl a už to zase nevnímám.
Únor 28, 20187 r Mám vyhrievané čelné sklo na Kodiaqu a vôbec ich nevnímam ani som si ich nevšimol. Počítam, že čelné sklo je rovnaké pre obidve autá.
Únor 28, 20187 r Mně bylo prodejcem řečeno, že do obou SUV mělo být vyhřívané čelní sklo řešeno fólií, ale z nějakého důvodu se tak stále neděje a oba modely tak stále používají klasický topný drát.
Březen 14, 20187 r tu u nas na SVK mi v roznych predajniach tvrdili opak, ze novy karoq ma foliu, ale tu predajcovia velakrat nevedia zakladne info no.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.