FFA Vloženo 31. Ledna Sdílet Vloženo 31. Ledna (editace) Narovinu, ja s tym jazdim kade tade, polne cesty, castokrat aj cesty kde by ste ani nepovedali, ze Fabia dokaze prejst, preto sa ani tomu podvozku necudujem. Nie samozrejme stale, ale obcas hej. Navyse, tie nase cesty tu v takom stave, vieme vsetci... Znamy v servise mi spominal, ze Fabie a Rapidy maju tie podvozky dost biedne, dost casto im to tam ludia chodia davat pozerat. Aby som nebol uplne OT, dodnes najazdene 100 547km... Editováno: 31. Ledna, autor: FFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna Jini pres 200 prodavaji, ja na 221 koupil. 🙂 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna Vždycky je to půl na půl, aby jeden mohl po 200 prodat, musí jinej koupit 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna ... a svoji službu ještě udělá i ta s 220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 2. Dubna Sdílet Vloženo 2. Dubna Pokoreno smutnych 130k 😥 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Co já bych za ně dal 😂 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Já tady trapasím s pouhými 60 tisíci km za 6 let ... 🤪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna My dnes po 6,5 roku 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Června Autor Sdílet Vloženo 3. Června Ahoj po dlouhe dobe! Auto stale jezdi - k 300 tkm milniku uz nezbyva moc... Za celou tu dobu, co jsem sem nechodil, se menilo/opravovalo: - AKU (puvodni z vyroby odesla v zime po 7.5 letech provozu) - predni tlumice - motorek steracu - rozvody (remen zacal loni v lete piskat, ze cela ulice vedela, ze jedu...) - letni gumy (Turanza TS300 predloni) jinak klasika pravidelny servis a olej po 15tis/rok Mimo to se uz nic nepredelavalo ani nedodelavalo... no, nicmene posledni dobou to uz nejak nebylo ono, takze tu 300ku uz asi nejspis najede nekdo jiny... Dlouho jsem se odhodlaval az to nakonec vzalo rychly spad a ja uz pomalu od minuleho tydne zacinam zas pekne (temer) od nuly 😉 Timto odevzdavam pomyslne zezlo Krale najezdu @Malta a preju vsem majitelum F3, at jim slouzi ke spokojenosti - byl a je to drzak! 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června A já už si říkal, že by fabka dostala nové budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června @epo, děkuji za předání žezla, ale asi nepatří mně, neboť tu máme jednoho člena @hubo44 o kterém jsem se jen tak mimoděk dozvěděl v jiném vlákně že je na 350t km, 1.0MPI+LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Června Autor Sdílet Vloženo 3. Června 1 hour ago, ExecutedDonut said: A já už si říkal, že by fabka dostala nové budíky Hlavne nadupanejsi MaxiDot co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Června Autor Sdílet Vloženo 3. Června 2 minutes ago, Malta said: @epo, děkuji za předání žezla, ale asi nepatří mně, neboť tu máme jednoho člena @hubo44 o kterém jsem se jen tak mimoděk dozvěděl v jiném vlákně že je na 350t km, 1.0MPI+LPG Fuuu... njn, to jsou ty sede mysi, tiche vody, bolti, atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června Kvalita nič moc. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Června Sdílet Vloženo 7. Června ty máš LPG přepínač na budíkách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Června Sdílet Vloženo 7. Června A mam rad ked mam všeko pod kontrolou. Trvalo to asi 3 hodky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 15. Června Autor Sdílet Vloženo 15. Června U mě se příběh uzavřel... Chybělo mi "300 do 300"...a na to, že je to jen věc, loučení nebylo snadné, ale co se dá dělat. Prodáno komplet se vším všudy, co jsem k autu měl... Snad se časem dostane k někomu, kdo s ní ještě aspoň 200k dá... 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června Ďábelské číslo 😈😈😈 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června 185tis, 1,2 81 Kw, 5/2015 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Října Sdílet Vloženo 3. Října Dnes zachyceno, zase trochu pribylo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Dnešní meta 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj79m Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Spoiler Dnes ďalšia méta. Zatiaľ len bežny servis, minulý rok meneny skorodovaný tlmič výfuku , a tento rok preventívne menené rozvody a vodná pumpa. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.