Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Aktualizoval jsem LEDky pro dveře (výměna asi na 10min všechny) :

A přidal informaci, že světla pro 5. dveře zřejmě pasují i do osvětlení přihrádky spolujezdce, nicméně řešil jsem za pomocí něčeho jiného :

• 2 měsíce později...

Lze nastupni svetla dodělat i do zadnich dveri? Je tam na to nachystana kabelaz? Mají napr. L&K svetla i vzadu?

Prekvapilo mne na Style, ze vzadu jsou  jen odrazky.

Diky

OnMi

Upraveno od OnMiT312

• Autor

@OnMiT312 L&K mají osvětlení i v zadních dveřích, ohledně kabeláže Style musí říci někdo jiný

• 4 týdny později...

Kodiaq - 2x bila Led jako baterka, 3x bila Led jako svetlo v kufru, číslo na krytu baterie 3TO.947.417.C  TBS1528  J. 

Ta přenosná baterka s LED osvětlením má objednací číslo: 3T0947417F a LED světýlka: 8J0947409B(2x)

+ redukce sedan pro originální LED světla(8J0947409B):

2x 8W0971832

2x 4B0971992

2 x 000979022E

4x N 90764701

nebo redukce u combi pro originální LED světla(8J0947409B):

2x 8W0971832

2x 3B0972712

2x 000979020E

4x N 90764701

Po instalaci jen mohu říct, originál je originál......:)

• 1 měsíc později...

Nemá prosím někdo seznam na Ali všech žárovek do S3 ? myslím tím do stropního osvětlení, osvětlení noh, apod.. Moc by to všem pomohlo si myslím. Díky 

V O3 jsou všude žárovky s paticí T10 takže odhaduji že i S3 to tak má, teda až na dveře tam nemám žárovky tak nvm co tam je

Super, jdu do vlákna O3. Díky 

Já mám všude tyto viz příloha a svítí parádně viz foto kufru, dost topí ale svítí dobře4ea247825283e5c8063b322c00bef8c6.jpg97334e0c0d8aebd3358fea86d3277d64.jpg

To máš z Ali ? Nějaky odkaz ? Diky

Nechci zakládat nové téma, tak to dám sem.
Přestal mi svítit ten odkládací prostor před šaltpákou (popelník). Nesvítí ani zásuvka, ale proud do ní jde. Nevybavuji si, zda mají svítit symboly pro USB a AUX. Můžete mi prosím někdo napsat, co všechno má svítit? Případně nevíte někdo, kde tam je žárovka? Díval jsem se do dílenské příručky, tam je kde co, ale nějaké osvětlení tohoto prostoru jsem tam nenašel :-(
Nedá se tam dát taky nějaké led světlo?
Díky :-)

• 1 měsíc později...

Svietit ma ten odkladaci priestor niekde zvrchu a samozrejme kruzok okolo zapalovaca.Ani AUX ani USB nesvieti.U mna sa to tvari ledkovo,teda ma to rovnaku farbu,ako vseko osvetlenie v interiery.

• 4 týdny později...

mohl by sem někdo prosím hodit odkaz odkud zakoupil originální lampičku do kufru s bílou barvou led při otevření kufru? nějaký jsem našel ale chci mít jistotu že objednám správně. díky

• 3 týdny později...
  • Autor

Malá aktualizace :

@Knizek...pokud objednáš špatně, předělej si dle

@Knizek

• 3 týdny později...

Taky jsem se rozhodl vyměnit LEDky v lampiččce co je v kufru. Byla to fakt bída to žluté chabé světlo. Udělal jsem srovnání staré versus nově použité ledky viz foto. Kdyby někdo ty ledky potřeboval vyměnit ať se ozve, mám jich k dispozici hodně :-)

IMG_20181105_201247.jpg

IMG_20181105_203228.jpg

• 2 měsíce později...

Namontované zadné cúvacie LEDky.

Veľká spokojnosť, pohľad v cúvacej kamere je oveľa svetlejší, tie staršie v úplnej tme takmer neosvetľovali a párkrát som si pomáhal aj zadnou hmlovkou. Ešte čakám na LEDky pre osvetlenie kufra. Fakt nechápem, prečo to tam nie je už z výroby ?

• 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

Nevi nekdo, jestli je dil 8J0947409B rozmerove a konektorem shodny s original svetylky v kufru s klasickymi zarovkami? Premyslim, jestli misto zarovek nemenit rovnou cela svetylka.

• 2 týdny později...

Přestala mně svítit jedna stropní lampička. Podle DP by snad každá žárovka v interiéru měla mít patici W5W. U stropních lampiček je napsané "modré sklo". To je omyl a nebo se do stropních dává nějaký jiný odstín? V ideálním případě bych chtěl mít všechno jeden typ všech žároviček.

Našel jsem odkaz od Aleše na https://www.svetzarovek.eu/p-40717/k-96/led-zarovka-12v-s-patici-t10-bila-6led-5730smd-canbus/

Trochu mě odrazuje text " Upozornění: Systém kontroly praské žárovky je řešen vestavěným rezistorem v každé žárovce. U některých vozidel může docházet k přehřívání nebo až poškození těchto žárovek. Z tohoto důvodu je lepší vždy volit variantu klasické LED žárovky + přídavný předřadný rezistor (ledr-xxx)."

Docela mě zaujalo toto, je to asi za pětinovou cenu, takhle na první pohled vypadá stejně - http://vysilackymilin.cz/detail/katalog/led,-svetla,-zarovky,-zarivky/led-zarovky-12v/patice-t10/zarovka-led-t10-12v-2w-bila-canbus-6xsmd5730_13156/?npvk=13156&npmn=10

Ve stropních lampičkách je opravdu modrá W5W žárovka. Do celého interiéru jsem dal LEDky od Osramu a chybu hlásilo jen osvětlení nohou, to jsem překódoval na LED.

Ja mel za to ze uz tam davaji LEDky do stropnich svetel uz z vyroby? :blink:

Tiez si to myslim,lebo podla farby svetla mi to teda ani nahodou na ziarovku nevypada.Ale rozobrane som to nemal teda.

Tak isto aj osvetlenie noh mam led,o ziarovkovej verzii v Superbe ozaj neviem.

Toto jsem vyndal, MR 2017 Style plus. Hádat se nebudu, já tam měl toto. Modré jsou ze stropních lampiček.

20190301_191229.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.