KyAeRtOiQ Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 (editace) No pak by to bylo jako na jaře kdy se nevyrábělo : 1.nebylo z čeho nechodily díly 2.neměl kdo vyrábět když to zakázali. Vidíš jak se vše mění ze dne na den. Nikdo neví co bude zítra. Jinak když se bude stát tak se čekcí doby prodlouž o 2xodstávku. Ještě teď jsou od jara třeba Kvasiny v cca 14 denním skluzu. Editováno: 18. Září 2020, autor: KyAeRtOiQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Tak pánové dnes jse zůstal zírat. 3.9. jsem na salóně objednal a dnes 21.9.jsem se měl stavit pro číslo komise a info o zaplánování, když to prodejce otevřel tak zíral do kompu jak husa do flašky na můj dotaz co seděje mi řekl informaci 40týden jde do výroby a 42-43 přebírat vozidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Jakto že se vám ty Karoqy narodí tak rychle najednou :-D ja u sveho kodiaqa čekám už 2 měsíce a spíš se mi termín prodloužil ještě:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Mně se tento týden vyrábí 39 KT a příští týden si pro něj jdu. Objednán 22.7. snad prodejce mluví pravdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Moc vás nepotěším, ale lhůty se nám trošku prodlouží. Vrámci hygienických opatření byly ve Škoda auto doplněny pauzy v celkové délce 20 min. na směnu, což znamená že se za den vyrobí méně aut (třeba v Kvasinách to je cca. - 60 aut denně). Takže nezbývá než trpělivost a čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Mozno ten rozdiel dobehne Karoq z Bratislavy,ked sa vyroba poriadne rozbehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 Na to bych moc nespoléhal pokud nemá Bratislava vlastní svařovnu na Karoq, protože i do Boleslavi jsou karoserie svařované v Kvasinách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 V Bratislavě se ještě nevyrábí a kdo ví, kdy se začne - díky Covid-19... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 29. Září 2020 Sdílet Vloženo 29. Září 2020 (editace) Lakovane karoserie sa vozia do BA z Kvasin,ziadny proces zvarania,ani lakovania nebezi a ani sa zatial neplanuje,takze sa iba nalakovana karoseria z Kvasin prevezie vlakom do BA a v montazi sa zmontuje.Denne sa vyraba momentalne 7ks a bude to narastat a pokial vsetko pojde podla planu,koncom roka to bude okolo 100vky Karoqov denne,resp.550 tyzdenne....ziadny covid Bratislavska automobilka momentalne nema.... Editováno: 29. Září 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 (editace) Nepsal jsem, že má nějaká Bratislava Covid, psal jsem, že se stávající problémy odrážejí v plnění stanovených časových cílů - 7 testovacích kusů denně, které stejně snad ani nejsou určeny pro zákazníky (aspoň to tak bývalo zvykem, že se prvně testovalo, co z té linky vyjede). Tím Covidem jsem myslel, že už to tam teď od podzimu mělo běžet "naplno", ale Covid v dnešní době věci zdržuje všude, ne jen v automotive. Tím bych řeči okolo přesunu výroby ukončil (ať to za nás neudělá zbytečně admin) - už jen proto, že tohle porcování Škodovky se tady na fóru nese nelibě, i když jde v tomto případě jen o "pomoc", ne o přesun výroby. Na druhou stranu pro mě lepší přesuny a výpomoc v Bratislavě, než to přesunovat někam jinam.... Editováno: 30. Září 2020, autor: PetriCZECH 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 30. Září 2020 Sdílet Vloženo 30. Září 2020 Auto černý Karoq Aktive 1,6 TDI objednán 24.7. a včera 29.9. vyroben, prý příští týden bude připraven. Ještě mi ve ŠA vymění chromovaný rámeček na masce za černý. Už vím i VIN , tak jsem si udělal i havarijko u Alianz za 6 600 Kč (akontace 5tis) + 1600 pov. ruč. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Zdar pánové, dnešní zpráva je taková že mne dnes v 11:45 po noční probudil telefon od prodejce. Vaše vozidlo máme na place v e-mailu máte fakturu. Tu jsem zaplatil a za týden pokud dorazí techničák bych mohl mít Karoqa doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 (editace) Můj je zatím pořád na parkovišti v MB. Dodací lhůtu jsi měl krásnou v jaké je vůbec výbavě-barva. Editováno: 1. Říjen 2020, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 (editace) Ambition, ambi+, hnědá magnetic, 17 tritony, 2.0 tdi MP, adaptivní tempomat, paket špatné cesty, výhřev čelního okna, vyhřívaný volant, sound system canton, family paket, ambi LED osvětlení, tažné. No ta dodací lhůta je fakt super od objednání do vyskladnění měsíc, když mi při objednávce napsal 6 měsíců. Pokud by někoho zajímalo jak vypadá bezproblémový průjezd mého vozu montážní linkou přikládám foto. Editováno: 2. Říjen 2020, autor: KyAeRtOiQ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas1283 Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Já na auto čekám od 30.6, dodací lhůta - první týden v listopadu. Doufal jsem, že by mohl být dříve, ale bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 A copak sis objednal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas1283 Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Sportline 2.0 TSI, ted uz tento motor nemaj ani v konfiguraci.. tak snad se jeste neprodlouzi termin dodani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 Tak snad se brzo dočkáš pokud vše pude bez problémů, kterých je už teď dost (covid-19, evropská unie apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2020 před 41 minutami, Martas1283 napsal: Sportline 2.0 TSI, ted uz tento motor nemaj ani v konfiguraci.. tak snad se jeste neprodlouzi termin dodani.. Měl by být zpět na Euro 6d od 44.týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 @Martas1283 Já právě proto nakonec bral 1.5 TSI DSG, protože jsem měl info, že pokud se na mě nedostane kus, musím si počkat až na nový motor EVO s Euro 6d... a prostě jsem se zařekl, že chci mít do konce října auto - což se nakonec stalo a auto jsem po dvou měsících přebral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Také jsme měli tuto info už začátkem roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martas1283 Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 Já pravě chtěl 4x4 a silnějśi motor, proto jsem i akceptoval termín dodání, ale to čekání je už peklo. Pokud to bude s novým motorem 2.0 TSI EVO (euro 6d), tak se zlobit nebudu a čekáni se vyplatilo... já jsem takové info nedostal a to mi prodejce ještě říkal, že termín dodání bude i dříve, že jim ty auta chodí o měsíc dřív. teď budu ješte kupovat zimní pneu, ani nevím jaké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Tak jsem se včera dozvěděl, že auto jde do výroby v polovině prosince. Vůbec nechápu jak ten systém ve ŠA funguje. Zhruba datumově stejně objednané auto (nadstandardní výbava) někdo dostane v září /říjnu a někdo (já) v polovině prosince. Info linka ŠA je naprosto nefunkční a k ničemu. Roboticky naučené nic neříkající odpovědi... zákazník se není za 850 000,- schopen dovědět NIC - JENOM BLABLABLA. Ohlédnutí do minulosti, kdy jsem si objednal dle svého přání auto a dostal jsem ho za měsíc, max. za dva mě utvrzuje o nezájmu postarat se o individuálního zákazníka. Hlavně, že na mě vyskočí 20x za den baner POSKLADEJTE SI SVÉ AUTO DLE PŘÁNÍ. Houby... budu muset mít nenalakované nárazníky jako kdysi měly Fabky pro studenty. A když budou nalakované na Sportlinu, tak zase budu sedět uvnitř jak v černé rakvi a jiné a jiné. Závěr... ber co máme a drž zobák. Já i celá moje rodina jsme ortodoxní Škodováci, ale tahle strategie v dnešní době krokem zpět. Když jiní výrobci můžou olepit auto nepřeberným sortimentem chromovaných doplňků a lišt a my "Škodováci" si svoje nová auta musíme "dotunit" doma, fakt nevím kam to tahle firma směruje. I když... V Čičíně to jde a 2x levněji. Tak kde se stala chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 To rozhodně nepotěší, ale otázkou, kde je opravdu chyba. U mnoha objednávek termín plus mínus seděl. A možnost jít ke konkurenci máš vždy. A otáka je, jestli to nyní bude u konkurence s termíny lepší nebo horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2020 Ono to může dělat jeden prvek výbavy, co tvé auto má a jiné ne, pokud jsou nějaké restrikce, tak by to měl vědět prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.