luban Vloženo 18. Únor 2018 Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 Vše o Bi-Xenonech na FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 18. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2018 (editace) A já bych měl hned jeden dotaz. Přítelkyně má Bi-Xenony na FL modelu a trochu mi zarazil takový tmavý flek v pravém světelném kuželu (viz šipka na obrázku). Je to normální, nebo je to závada? Auto máme týden a ten flek je tam od začátku, takže zvažuji navštívení servisu s reklamací, ale chci se ujistit, že je to závada a né normální stav. Editováno: 18. Únor 2018, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Normální mi to nepřijde, ale zkontroluj, zda kryt světlometu není znečištěný. Nebo čočka, ale to by stejně bylo na reklamaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 19. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 (editace) Koukal jsem do toho světla a nic jsem tam neviděl, asi to bude něco přímo na výbojce. Budu to reklamovat. EDIT: Tak jsem byl v servisu, bude to na reklamaci. Teď jedu na hory, jsem objednán do servisu na 5.3. tak dám potom report jak to dopadlo. Editováno: 19. Únor 2018, autor: luban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Tak dnes autí vyzvednuto ze servisu na reklamaci. Vyměněno celé světlo, výbojka byla dobrá, ale byla závada na té optice světla, takže to v rámci reklamace vyměnili celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 (editace) Neví někdo, jestli se dá nakódovat, aby LED proužek pomalu "naběhl" do plného svitu po vypnutí blinkru, jako to má třeba Sup? Editováno: 25. Březen 2018, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reigen Vloženo 31. Březen 2018 Sdílet Vloženo 31. Březen 2018 Trochu oživím toto téma, koupil jsem rapida s předními světly ale v HALOGENU. Má někdo zkušenost výměnou za bixenony z rapidů 2017+ MC ? tzv ty s led páskem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 V 25. 3. 2018 na 23:20, Qual napsal: Neví někdo, jestli se dá nakódovat, aby LED proužek pomalu "naběhl" do plného svitu po vypnutí blinkru, jako to má třeba Sup? určitě nedá, celý světlovod nasvětluje jedna nebo dvě diody. Z jedné nebo druhé strany. Takže to není možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 A jak myslíš, že to má ten Suberb? Já si myslím, že je ten světlovod konstruován úplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 A nebavíte se jen každý o něčem jiném? Jeden o postupném rozsvěcení (postupná změna intenzity CELÉHO pásku) a druhý o "posuvném" blikání, kdy se pásek postupně rozsvěcuje ZLEVA DOPRAVA (resp opačně)? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fremmen Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 Qual psal "jako Sub" a ten nemá posuvné blikání. Ten má právě postupné zvyšování intenzity svitu LED pásku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 3. Duben 2018 Sdílet Vloženo 3. Duben 2018 (editace) Ano, myslel jsem zvýšování intenzity celého pásku. Nemyslím tím tedy z jedné strany na druhou, jako to mají nové Audi. Editováno: 3. Duben 2018, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hefidlo Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 V 3. 4. 2018 na 19:30, Qual napsal: Ano, myslel jsem zvýšování intenzity celého pásku. Nemyslím tím tedy z jedné strany na druhou, jako to mají nové Audi. jaj tak to se omlouvám, myslel sem že mluvíš o sweepu. Mno pokud tam je řízeni těch ledek co jsou na jedné straně toho světlovodu pomocí PWM tak by to šlo postupně rožnout. Nicméně PWM je celkem drahá věc a rapid je levnější auto a z funkčního hlediska k tomu není důvod. Takže to podle mě doprogramovat nepůjde, protože tam k tomu pravděpodobně bude chybět právě ta PWMka což je kus hardwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.