tecki Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Nemal niekto rozobrate nejake poskodene predne xenonove svetlo s LED pasikom? Ci by sa nedal LED pasik pouzit do halogénového svetla, zda sa mi, ze predne sklo svetla je rozoberatelne... Ak je mozne vymenit samotne sklo svetla, je potom mozny aj pristup k LED pasiku...Neskusal uz niekto take nieco? Vrta mi to v hlave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Hmmm, to zaujimava informacia, to som fakt netusil A ten svetlovod je sucastou skla alebo coho? Jednoducho - co zo svetla by som sa mal pokusit vybrat aby som svetlovod pouzil do pôvodného svetla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 19. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 Prestudoval som tak narychlo ten patent, je to fakt zaujimave...Aj tak ma laka zohnat nejake poskodene svetlo a rozobrat ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Toto je nieco ako "svetlovod"... http://www.aliexpress.com/item/car-styling-2x-White-Amber-Flexible-Tube-Style-Switchback-Headlight-Headlamp-Strip-Angel-Eye-DRL-Decorative/2044543969.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 20. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Hmmm, to je zaujimave tiez, len neviem ci by sa na tom dala upravit dlzka tak, aby to vypadalo jak original...Ale i tak to chce najskor asi rozobrat nejake svetlo a zistit, co a ako by sa dalo s tym poriesit... Ak sa najde niekto, bolo by to fajn, ak nie, asi budem musiet byt prvy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slovakia Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Hmmm, to je zaujimave tiez, len neviem ci by sa na tom dala upravit dlzka tak, aby to vypadalo jak original...Ale i tak to chce najskor asi rozobrat nejake svetlo a zistit, co a ako by sa dalo s tym poriesit... Ak sa najde niekto, bolo by to fajn, ak nie, asi budem musiet byt prvy... daj do googlu: navod-led-denni-sviceni-pro-octavia-2-vzhled-octavia-3 niekto to uz riesil na OII (je to na inom fore) keby si to zvladol,som prvy zaujemca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Hmmm, no kukol som to, výsledok je celkom pekny, ale ta praca - fakt chirurgicka operacia... Tiez by som to radsej nechal niekomu, kto to uz robil...Nechce sa niekto tym zacat zivit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 7. Duben 2015 Sdílet Vloženo 7. Duben 2015 světla pěkná, ale živit se nehomologovanými úpravami vozidel asi nemá předpoklad dlouhodobého zajištění.... Mě by se také líbilo spousta úprav, ale raději využiji možnosti úpravy funkce pomocí kódování, to lze případně vrátit zpět. Takto abys měl v záloze originální světla na výměnu v případě potíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 21. leden 2016 Sdílet Vloženo 21. leden 2016 já jsem to řešil a mam je. OII L&K čti tyhle fora sou tam videa http://forum.skodahome.cz/index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=348157 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=518363 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 (editace) pista6: ani jeden odkaz nejde... Sehnat světla top1, ty jsou s ledkou a nejsou to xenony. Editováno: 22. leden 2016, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcm Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 koupil jsem světlovody 45 cm dvojbarevné a pouštím se do úpravy. foto a výsledek zájemcům poskytnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcm Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 já jsem to řešil a mam je. OII L&K čti tyhle fora sou tam videa http://forum.skodahome.cz/index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=348157 http://forum.skodahome.cz/index.php?app=members&module=messaging§ion=view&do=showConversation&topicID=518363 řešil jsi led a máš je ? konkrétně co máš ? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 3. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 ka_r_los: To myslis vazne??? Existuju svetla na OIII s LED a bez xenonov??? To som netusil a moc sa mi to nezda...A nevies aj nahodou zistit orig.cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 To bych chtěl také vidět (myšleno originální řešení ŠA). V originále totiž existují i xenony bez LED. A ne obráceně, tedy LED bez xenonů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 (editace) Ne TOP1 jsou jen Bi-Xeony bez LED pásku: http://forum.skodahome.cz/topic/124136-přední-světla/?p=1933970 Editováno: 3. Červen 2016, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 u karlose nic noveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 4. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Jasne, takze predne svetla s LED bez xenonov nie su. Takze uz len drzat palce rcm, aby sa mu to cim skor podarilo a aby sa podelil o svoje skusenosti s prestavbou svetiel ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Tak stále nic nového? Nikdo se tím nezabývá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanos Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 (editace) Zdravím, nikde jsem takové téma nenašel, tak přidávám foto jak vypadá octavia III s halogenovými světlomety s dodělaným LED DRL i s funkcí blinkru.. podotýkám, že bez rozlepení světel:) ale montáž cca tak na 3h a to nepočítam sundání nárazníku, kterému se bohužel jak jistě víte nevyhnete.. ( poždeji mohu přidat víc foto) Editováno: 22. Únor 2018, autor: fanos 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Jenom menší technická otázka.. Jak se na to budou dívat na STK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 No určitě blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 před 10 hodinami, fanos napsal: Zdravím, nikde jsem takové téma nenašel.... Já ho našel, témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surmi Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Zdravíčko, dostal jsem z bixenonu (řed FL) ten "LED" modul s chladičem, při zapojení pouze led diody(bez jednotky pro LED) se chladič nahřeje po cca 5minutách tak , že na něm nelze udržet prst, nedalo mi to a tak jsem tedy zklusil co to vydrží, po cca 8 minutách bylo již světlo namodralé a posléze se již přehřálo a nesvítilo. Na tomto modulu kde je na chladiči umístěna led dioda , je ještě připevněn tištěný spoj s 3pin. konektorem pro řj led svícení. Jak je tedy ve vozidle regulovaná teplota této diody? Napadlo mě jedině ,že by řj regulovata proud.. Foto modulu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aluvian Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 On 2/22/2018 at 8:06 AM, fanos said: Zdravím, nikde jsem takové téma nenašel, tak přidávám foto jak vypadá octavia III s halogenovými světlomety s dodělaným LED DRL i s funkcí blinkru.. podotýkám, že bez rozlepení světel:) ale montáž cca tak na 3h a to nepočítam sundání nárazníku, kterému se bohužel jak jistě víte nevyhnete.. ( poždeji mohu přidat víc foto) Ahoj, nemohl by jsi zaslat podrobnejsi info jak jsi dodělal DRL? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzar5 Vloženo 29. Květen 2022 Sdílet Vloženo 29. Květen 2022 Zdravím,lze to vyřešit přestavbou xenonových světel,mám to aplikované a své oct 3,vše funguje a bez jednotek hlevně ten led pásek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.