Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

a je nějaký pro moje auto?

Dělá se na verzi před faceliftem tento:

post-15933-0-69536200-1389992250_thumb.j

super, a pošleš mi do SZ cenu a odkud jsi? Díky ;)

• 4 týdny později...

maxidot předface mám a můžu i namontovat

Muzes mi take napsat prosim do SZ? dekuji

• 6 měsíců později...

Zobrazuje se u všech Fabií II s Maxidotem hlášení o opotřebeném brzdovém obložení? V návodu o tom sice píšou, ale zda tu signalizaci mají všechny Fabie II s Maxidotem nebo je to podle výbavy, už v návodu nepíšou. Mají tedy tu signalizaci opotřebeného brzdového obložení všechny Fabie II s Maxidotem nebo je to závislé na výbavě? Je možné u toho Maxidotu zobrazit symboly a funkce, kterými je konkrétní vozidlo vybaveno, jako funkční kontrolu, aby řidič věděl, jaké senzory jeho vozidlo má?

Výbavu lze vyčíst ze štítku v servisní knížce přes Igorův dekodér výbav. Odkaz určitě najdeš - píšu z mobilu.

Nevím jak po faceliftu. Ale Fabie do MR2009 kontrolu destiček měly (snad bez omezení), MR2010 už ne (byla předpokládám jen k prodlouženému servisnímu intervalu). MR2011 už byl facelift.

Mám 5/2011 po FL, eleganci s bohatou výbavou a s prodlouženou serviskou (2roky nebo 30000km), a kontrolu destiček nemám.

• 4 týdny později...

Zdravim uživatele @Milhausek, dá se Ti nějak napsat SZ? Tady na fóru mi to píše, že nemůžeš příjmat žádné zprávy? Měl bych dotaz ohledně té dodatečné montáže MAXIDOT.

SZ už jdou, měl jsem plno

• 1 měsíc později...

Zdravím, mám otázku na podobné téma, tak sem nechtěl zakládat nové.

Mám Fabii II 1.4 TDI (2008), a rád bych tam dal nové budíky (co se dávali po faceliftu) bez maxidotu. Čeká na mě najaký problém, nebo když je to bez maxidotu tak to bude bez problémů? Ještě mě zajímá, zda tam musím dát budíky z dieslové verze a zda musím vybírat ty bez budíku k nádrži, protože tu mám momentálně na tom zeleném displeji. 

Do predface nedas budiky z face , je tam jina sbernice

• 3 měsíce později...

Ahoj,

Chci se zeptat na kolik by vysla dodatecna montaz maxidotu do F2 2007 predface. A zdali by to tu nekdo dokazal.

Dekuji za odpoved

Dokaze to tu plno lidi , zaklad je jen sehnat maxidot s pinem pro dany typ plus pin k origo budikum. Pak uz je jen otazka lokalizace

• 1 měsíc později...

Zdravím, nemáte někdo k prodeji budíky s Maxidotem na Fabii II TSI r.v 2012?

Upraveno od Gutlik

• 2 týdny později...
  • 2 měsíce později...

Uz nebudou

• 1 rok později...

Neměl by někdo MaxiDotku na FII facelift? Díky

• 1 rok později...

Ahoj,nemel by nekdo maxidot do f2 2010,sz,dik

benzín, diesel? vin?

Benzin 1.4 ,vinko ted nevim,jen orientacne a plus dyztak zmena podsviceni,bila s cervenou.

Upraveno od Titan333

• 4 týdny později...

Dobrý den, mám fabii 2 1.4mpi 63KW 2008 jde teoreticky vyměnit budíky? Palubní pc mám ale chybí mi teplota motoru. Co to obnáší ? Děkuji za odpovědi. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.