Přejít na obsah

Software řídící jednotky


Doporučené příspěvky

Zdravim, koupila jsem Fabia II, 1,4 benzin, 16V 63kw, z bazaru,ale dovoz.Den po koupi jsem mela problemy s nastartovanim, chytlo-chciplo, asi 10 a pak zustal moto nabehnuty, ale kdyz jsem se chtela rozjet tak to vubec netahlo.Vypla jsem motor a znovu nastartovala, chytlo a rozjelo se to. Z bazaru si pro to prijeli, ze to nechaji zkontrolovat a po dvou dnech mi prisla sms, ze je potreba prehrat SW ridici jednotky, ze to vezmou do skoda autorizovaneho servisu. Znami mi radi at odstoupim od smlouvy, ze je to auto v hajzlu a budu s tim mit uz porad problemy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. Toto je otázka ktorú by som dal skôr do motorovej sekcie.

2. Neskoršie verzie 1.4 16V majú problém so studeným štartom pri určitých vonkajších teplotách, aj sa to rieši s aktualizáciou SW, ale v tomto prípade tam bude aj iný problém. Bez aktualizácie totiž ten motor na druhý pokus väčšinou naštartuje a ide už bez problémov. Ale 10 štartov? Myslím si, že to žiaden SW nevyrieši.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, skoda ze nejsem mechanik. Mam to auto z bazaru, kdyz jsem ho chtela projet, tak ho nemohl natocit na parkovisti, ze tam je stary benzin a ze to dlouho stalo. Pozadala jsem o prohlidku ve skodovce, doprovazel me spolumajitel bazaru a zminil se, ze to startovani opravili, nejake starovaci dratky. Druhy den kdyz jsem nemohla nastartovat si to auto odvezli a stejne to jejich mechanik opravit nemohl, ze to musi do skodovky na prehrani sw. Nezbyva mi nez jim duverovat, sakra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Software (SW) je program napálený do čipu riadiacej jednotky motora a ten riadi celú prevádzku motora na základe roznych info z čidiel,snímačov atď.V tvojom prípade asi nepomôže prehratie sw.Veľa sa o tom píše v sekcii "Opakovaný studený štart".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...