motosman Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Já na 99,9 % potvrzuji účast. V okolí došla prasata.[emoji23][emoji12] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Tady článek 2.0 tsihttps://www.auto.cz/skoda-doda-policistum-nova-auta-za-octavie-combi-policie-cr-da-pul-miliardy-131163Na GOVu bude celá zakázka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 V tom případě nechápu, proč na tom papíru bylo 1,8TSi. Byl to papír s kódy výbavy a bylo tam toho hodně, nebyl to jen nějaký car papíru... Ale tak nebudu se hádat, možná to mělo jiný význam. 140kw je pěkný už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Do města možná už zbytečné. Ale vedkejší efekt je váha auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Twl já mám doma náčelníka ??? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Do města možná už zbytečné. Ale vedkejší efekt je váha auta. No jestli v nich mají ten kufrový organizér, tak to asi těžké bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Nejde o organizér. Jde o o rozložení váhy, (a i celkové), což v případě haldexu je. Potřebuješ správné zatížení předku i zadku. Např. je rozdíl v blbuřízení octy s 1.9 TDI a 0,0 tsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 před 3 hodinami, Stringo napsal: V Bolce v muzeu mají všechno zamčené, na Showroomech je asi ještě nemají, ale tam si budeš moct sednout... před 2 hodinami, LukášCBR napsal: U prodejců v lednu 2020. Já se raději dívat nepůjdu, jelikož roční vozy budou až za dlouho, tak mám času dost :-). Jinak pravda. Pár měsíců a pes po tom “neštěkne”, jelikož jich bude všude plno. Předváděcí auta pro zákaznické jízdy až během února. Jinak u mého prodejce zatím jeden vážný zájemce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Ty? [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 před 3 hodinami, Clint napsal: Stan prodá čtyřokou, pač zjistí, že se unáhlil (myslel, že víc světel, víc vidět) a rovnou mrskne rezervačku na novou Tak určitě V ničem jsem se neunáhlil a pokud bych měl mít O IV jako další auto tak to bude nejdřív v době kdy už bude facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 No to já doufám, že ještě před FL, než jí zase zkazí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Předface bude za 5 - 6 let už stará.. A jestli facelift něčím zkazí, tak nejspíš omezením těch motorů, které bych akceptoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Já ale říkám 3-4 roky, to bude ok. A jestli bude FL zase čtyřočko, tak potěš koště ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 (editace) 4 oči mě netrápí ani u současné. Pokud bude nějaká změna spíš očekávám nižší světla než rozdělení na dvě části. No vzhledem k tomu kdy možná budu měnit auto už nebude možnost předface objednat a u ročních vozů bude již určitě k dostání facelift. Navíc neříkám, že to bude opět Škoda. Pokud tedy vůbec. Kdoví co bude k mání.... Editováno: 30. Listopad 2019, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 To u mě to vypadá na OIV. A teď to schytám ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 On nakonec stejně každej zjistí, že Oktávka nabízí hodně místa, velký kufr a ovládání už máme tak nějak podvědomě v hlavě, logické uspořádání, ještě rozumné zpracování, když to vezmu na tu dnešní bidu... Navíc to auto se mi líbí. No akorát doufám, že rozumné motory budou v manuálu [emoji52] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Proti tomu asi nikdo nic nemá, jen ta cenovky rozhodně není pro masu běžných lidí. Octavie co u nás jezdí jsou všechno kupované soukromou osobou jako ojetina za cenu jiných nových vozů. To že nabídne skoro všeho více je všem jasné, proto ji lidé kupují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Tak Octavia nebyla s cenou nikdy v žádné generaci typickým rodinným vozem pro běžného člověka pokud by se kupovala jako nová. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 To je pravda. Píšou rodinný bestseller, ale služební [emoji23] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 A proto si ji plačka nemůže dovolit. A to je taky dobře aby jezdili lidi v octavii co pijou krabičáky není dobrý ?. Peťo všechno nejlepší k narozeninám dodatečně ? 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 To nebyla, to je pravda, ale když začínala s prodeji 2.gen, byla za ty peníze skoro v plnej co 4.gen začíná v základu [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Nj ale platy nám šly hodně nahoru. Tedy nám pražákům, ve Varech šly nahoru jenom nájmy [emoji23] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Pražákům, těm je tu hej... ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 No nevím, v průměru ano, ale co si budeme povídat, když zdraží skokově elektřinu, palivo, potraviny o 7% tobě hned nikdo 7% nepřidá, takže to přidávání je irelevantní. Pokud neděláš sám na sebe a nedaří se ti, moc lépe na tom v konečném důsledku nejsi. Máš sice na výplatnici peněz víc, ale celkově vydáváš víc za všechno kolem. Takže našetřit větší množství peněz je stejně problematické jako před 15.lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Můžeš začít krást. Nebo změnit práci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.