Enzo81 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Tak ja mel mit teda Fabii ve 42 tydnu a byla ve 34.Ale kdyz sem kupoval Scalu, tak ve smlouvě byla sleva, při nedodrzení termínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 problém je, že to mám na operativní leasing a momentálně mám octavii, kterou jsem měl už vracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Radek Pojer: objednaná je 1.5 tsi manuál Style, už od začátku dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enzo81 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Nedavno psali, jak jim stojí vyrobený auta na parkovišti, protože chyběly díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxis Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 ja mam termín 44 týždeň , dúfal som že aj skorej by mohlo byť ,ale budem rád asi keď to bude vôbec v termíne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koutnas6 Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Mě prodejce řekl, 46-48 týden. Uvidíme .... Nicméně jsem zvědavý, jestli už v novém modelovém roce někdo opravil ty problémy se samosklápěcím opěradlem u sedačky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 Tak auto dnes vyrobeno. Psal jsem do Boleslavi přímo. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxis Vloženo 16. Září 2020 Sdílet Vloženo 16. Září 2020 dvojmesačný sklz to sa mi zdá teda dosť ,nejakú kompenzáciu by to chcelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Září 2020 Sdílet Vloženo 17. Září 2020 Radsej 2mesiace sklz, ako potom pri rychlo a odflaknutom aute stravit dalsi 1-2mesiace v servise. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 V 16. 9. 2020 na 13:24, h.nosal napsal: Tak auto dnes vyrobeno. Psal jsem do Boleslavi přímo. a za jak dlouho ho budeš mít připravené k odběru? moje auto by se mělo vyrábět dle infa od dealera 21-22.9. (týden 37 - výroba 1) takže už taky čekám jak na trní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 @csabac Nemyslím, že auto se dá vyrobit rychle nebo pomalu. Ta linka prostě jede pořád stejně. Není možné nějaké konkrétní auto vyrábět stylem, že projde linkou samostatně při jejím nastavení na vyšší rychlost. @taxis O kompenzaci si můžeš nechat zdát. Pokud ve smlouvě o koupi auta není konkrétní termín dodání vozu, není to právně vymahatelné. Na to prodejci dávají sakra pozor. Ústně sdělený termín je samozřejmě nevymahatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 Auto už je v salonu, ale ještě nemají značky a to je prej do 7 pracovních dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxis Vloženo 21. Září 2020 Sdílet Vloženo 21. Září 2020 (editace) tak to už vydrzis ,potom posli foto Editováno: 22. Září 2020, autor: taxis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 před 13 hodinami, taxis napsal: tak to už vydrzis ,potom posli foto No horší je, že už jsem měl vracet leasingovku a takhle to budu muset doplácet o ty dny co to mám navíc. Tak to není příjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 Už jste viděli naživo nové provedení kol? Za mě palec 👍🏼. To samý mají dělat na O4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxis Vloženo 13. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2020 cierne sa mi viac ľúbia ..ale k ciernemu autu tak asi tieto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Prijde mne to jako poklice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Korona nekorona, 34tis za 8 měsíců to je fakt bída Cena a provedení dělá své https://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-scala-je-zatim-zklamani-sve-hlavni-poslani-neplni-zdaleka/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu&fbclid=IwAR3DPfnA1HwRBP_buvTpci_CBTNGkuz5WtgdEY4-sOi1h_5WP4VrmAf_lmQ#dop_ab_variant=450601&dop_req_id=irarJ1CYD9c-202010260501&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Nechci se Scaly úplně zastávat, ale budu. Autoforum se dlouhodobě pohybuje na hranici bulváru. Čas od času vypustí článek, ve kterém popisují, jak je který model strašně špatně, jak prodejci trpí a automobilky si rvou vlasy. Většinou jsou tyto články psány na základě dojmů. Konkrétně pan Prokopec už v minulosti psal jednou o tom, jak je Scala strašně neprodejná, protože ji málo vídá na ulicích. K faktům: Je dobré si uvědomit, že o hatchbacky nižší střední třídy je výrazně menší zájem než v minulosti. Další aspekt je to, že za skoro stejné peníze lze pořídit Kamiq, což je de facto "bratr" Scaly, ale je to SUV, což je naopak nejžádanější zboží. Tak jako v minulosti byly dohromady modely Rapid a Rapid Spaceback, jsou teď pohromadě Scala a Kamiq. Když se podívám na náš český "rybníček", zjistím, že: - letos se do září prodalo cca 7800 Scal a 8500 Kamiqů - součtem 16300 - v celém roce 2018 (poslední úplný rok těchto modelů) se prodalo 7900 Rapidů Spaceback a 7100 Rapidů - součtem 15000 Ve světě je situace zase trochu jiná, nicméně každý model má jisté predikce, jak se bude prodávat a v tomto kontextu Scala žádným propadákem není. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Rapidy byly rapidy, Scala v součtu s Kamikem o kterém na rozdíl od mediálního humbuku a masáže kolem Scaly "nikdo" nevěděl? Já na ni taky natěšeně čekal, až mi utekly i poslední O3 1.4 v akci a nakonec vzal i výprodejového rapida style+. I korona si jistě vzala své a že není Scala v provozu moc viditelná je trochu pravda, jsem na silnici stále, čím to asi bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Právě ta mediální masáž jak to bude levný Golf VIII. Jedno kdo to napsal, čísla jsou asi jednotná ne. Kdyby to napsal Blesk, Svět Motorů tak to bude asi fajn. Kamiq má jiné zaměření a jinou cílovou skupinu, co to sem tahat. Měli plán v 2020 100 tis. ks. Dobře je tu korona, ale jestli na konci roku bude aspoň 70... V auto průmyslu jsem x.let a věřte, že zaplatit vývoj fungl nové generace 50ti tisíci kusy nejde. Za mě volba pro rodinu je vhodnější Fabia Combi, kdo chce moderní velké ne moc přidat a rovnou má prostornou O4. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Špatným zrakem? Já teda na silnicích potkávám Scaly čim dál častěji a to jezdím z nějakých dvadesáti procent stejnou trasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 A v čem je Scala oproti oktávii tak neprostorná? Jistě má větší kufr, díky větší délce, ale v interiéru je těch dvaapůl centimetru v příčné a podélném směru opravdu tak znát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Objem kufru jsem myslel především. Scala nemá combi a velký kočárek a moc už se tam toho nedá. Kamiq, Karoq skoro to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 před 10 minutami, Husita napsal: Špatným zrakem? Já teda na silnicích potkávám Scaly čim dál častěji a to jezdím z nějakých dvadesáti procent stejnou trasu. V Praze jich potkávám dost, Ambitiony tedy více, ale jak se vyjede do menších měst je to bída. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.