Joker 85 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 https://www.testyojetin.cz/zajimavosti/test-zrychleni-100-200-km-h-mezi-skoda-kodiaq-rs-a-scala-1-5-tsi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Docela sranda. Jsem rád, že to někdo udělal oficiálně ? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) Dobrý článek!? Pánové, testovali jsme v týdnu Scalu Monte Carlo 1.5TSi+DSG. Podvozek byl standardní bez SCC, pneu 17" letní, foukané na nižší tlak dle výrobce. Podvozek fajn, docela pohodlný (asi tak o 200% lepší než kamiq) Co mě ovšem zarazilo je docela silný hluk od zadních kol a od nápravy. Pozorujete to taky? Nebo to byl náš subjektvní dojem? Já vím dá se odhlučnit, ale u auta za bezmála 700k? Editováno: 29. Únor 2020, autor: xtrack 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Scala za 700k bude odhlucnena stejně jako ta za 370k. Každopádně mě osobně přišla Scala tišší než spousta jejich konkurentů. Záleží ovšem na povrchu. Na dírách a nerovnostech umí od zadu docela bouchat. Možná to je dáno tím že přední část auta je slušně odhlučněná a při jízdě jsi se soustředil na hluk od zadu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 @xtrack Ten hluk odzadu pozorujete pri rizeni nebo jako pasazer vzadu? Nejaky vyrazny hluk jako ridic nepozoruji, vzadu jsem jeste nejel. Spis mi prijde, ze nadstandardne rachoti odletujici kaminky :) Ale treba Octa III s vleckou mi prisla vzadu daleko hlucnejsi nez vpredu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Pánové, Vám oběma díky za reakci!? Srovnání s O3 pecka, díky! Jaké máte na svých strojích podvozky? SCC, sportovní nebo standartní? Jednalo se o MC 1.5TSi a faktem je, že motor jsme neslyšeli čili odhlučněn dobře. Hodnotíme ten hluk ze předu i zezadu a když jsem seděl v zadu, neslyšel jsem řidičku co povídá, relativně dobrá cesta rychlost 80km/h. Kamínky a bouchání tam bylo také slyšet, ale hluk od odvalujících se pneumatik byl nejsilnější. Kočíčí hlavy ve 30km/h nebylo slyšet ani rádio, ale takový povrch neřeším. Podotýkám že bylo do 7.stupňů venkovní teploty y letní pneu GY Eagle F1 17". Je možně že i letní pneušky v tom zahrály velkou roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Se mi nechce ani věřit, že ten model je tak špatný. Při 7stupních letní akorád, nejsou žádné levné, při 80 by měli být slyšet jen trochu zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Takový problém rozhodně nemám. Spíš mi přijde, že je tam nadstandardní klid. Ani nikdo kdo jel vzadu si ještě nestěžoval. Tak nevim no. Ale teda jako pasažér jsem vzadu teda ještě nejel :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 JanR: Netvrdím že je Scala špatná! Naopak se nám moc líbí po všech směrech, jen ten hluk od zadních kol a cena by mohla být o kapku nižší. Od zrcátek jsem moc nezaregistroval ani při 120, to je good i motor? Jakože bylo do 7mi stupňů, ale bylo i kolem nuly. Máme v plánu si přikoupit SCC, tak uvidíme nebo spíš uslyšíme? kdyžtak ahifi. Každopádně Vám všem díky za postřehy a rady!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 (editace) Co z toho asi bude, jako 140kW ? https://www.testyojetin.cz/zajimavosti/konec-spekulaci-model-scala-se-pry-docka-i-sportovni-verze-rs Editováno: 12. Březen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Nevím, prý to má být RS, ale exteriér je doplněn o nesmyslnou nálepku "RG", mě to smysl nedává, proč by vzali mulu klasického auta na testy RS, vypadá to, že to snad nemá ani snížený podvozek a ještě na sebe upozorňovali nálepkou RG, kdyby tam ta nálepka nebyla, nikdo si toho auta nevšimne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Nebo provedení Red Grey, ale to je jen desing to nemusí homologovat jízdními testy. Možná i jiný pohon zkouší nebo bůh ví co .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Red&Grey je jen polep, může to být právě cokoli a nevidím jediný důvod, proč by to mělo být RS (bohužel). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Rapid Gas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Březen 2020 Sdílet Vloženo 28. Březen 2020 https://autozurnal.ta3.com/test-skoda-scala-1-5-tsi-monte-carlo-2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 Trochu čísel Barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Duben 2020 Sdílet Vloženo 17. Duben 2020 já to ale říkal hned od začátku, že ta modrá race sluší scale nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Kola myslím z O1 RS no vypadá to divně naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Jj je to z O1, ale jak píšeš zvláštní, třeba na zimu proč ale ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Jen jestli si je nechal zapsat Scala 6x16 ET38, takové mají 6,5x16 ET42. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Jojo vlastně máš pravdu, určitě nezapsal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 (editace) Na první pohled fakt zvláštní. Ale asi to bude o zvyku a lepší než plecháče. Alespoň že nelenil a vyměnil středové krytky. :-D Editováno: 4. Květen 2020, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.zmuda Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Rád bych se zeptal ostatních majitelů jak to mají se super nálevkou na kapalinu do ostřikovačů. Ať se vždy snažím, tak do skončí tak, že tu nálevku vyndám a naleju to tam přímo to hadice. Nemám na to trpělivost a čas, kdy je to okamžitě plné a musím čekat, než to probublá. Minule jsem to měřil a litr mi trval 5 minut. Druhý litr tam byl pak bez síťky za 30 sekund. Chyba mého kusu nebo to máte takto všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 @tomas.zmuda no to mi povídej :) Já ji dolíval před 14 dny a myslel jsem, že vykvetu. Kapalina všude, nálevka plná, klepal jsem na sítko, aby to tam pomalým čůrkem vůbec stékalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 To je zvláštní, zrovna nedávno jsem doléval vodu do ostřikovačů a i když mi teda přišla ta nálevka poměrně zbytečná (ale na škodu taky není) tak jsem rozhodně neměl problém s tím že by se to takhle přeplňovalo. Nalévat se to dalo téměř plným proudem jako u jakéhokoliv jiného auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav07 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Myslím že je tam špatně to sítko. Nezkoumal jsem to víc ale asi bude zalepene z výroby prostě zmetek. Zkusím propichat nějakou jehlou jestli je to průchozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.