kuba_lysa Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Chtěl bych se zeptat, jak jo to s roztečí disků na OI a OII? Je to tak, že Octavie I má 5x100 a OctavieII má stejně jako Superb či Passat 5x112? Mám OI a uvažoval jsem o 17" discích z Octavie II RS, takže mám asi smůlu, co? Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malisss Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Chtěl bych se zeptat, jak jo to s roztečí disků na OI a OII? Je to tak, že Octavie I má 5x100 a OctavieII má stejně jako Superb či Passat 5x112?Mám OI a uvažoval jsem o 17" discích z Octavie II RS, takže mám asi smůlu, co? Díky předem. je to jak rikas - smolik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coyote Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 nemas smulu... staci podlozky pro zmenu roztece. Uz jsem videl na Octe I 18" alu z nove RS a podlozkama pro zmenu roztece.. maji vysoke ET, takze i s podlozkou se tam v pohode vejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba_lysa Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 nemas smulu... staci podlozky pro zmenu roztece. Uz jsem videl na Octe I 18" alu z nove RS a podlozkama pro zmenu roztece.. maji vysoke ET, takze i s podlozkou se tam v pohode vejdou Tušíš, jestli je to dovolená úprava, tedy, jestli s tím projdu na STK? Není to nebezpečný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coyote Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 v Cechach neni povoleny vubec nic... ty podlozky budou mit maximalane TUV kdyz koupis znackovy. Na stk das stavajici kola nebo zimaky... pokud je chces, je to jedina moznost a nic jinyho bych neresil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Cus shanim plechy na zimu kolik se tak pohybujou jety? Nemate nekdo levne zbytecnou sadu? Octavia 1 (15-ky) Editováno: 24. Říjen 2006, autor: Davson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Cus shanim plechy na zimu kolik se tak pohybujou jety? Nemate nekdo levne zbytecnou sadu? Octavia 1 (15-ky) hledej šmudlo malá nápověda bazar tady, na tuning-foru a nebo annonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Cus shanim plechy na zimu kolik se tak pohybujou jety? Nemate nekdo levne zbytecnou sadu? Octavia 1 (15-ky) hledej šmudlo malá nápověda bazar tady, na tuning-foru a nebo annonce přidal bych vrakáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Cus shanim plechy na zimu kolik se tak pohybujou jety? Nemate nekdo levne zbytecnou sadu? Octavia 1 (15-ky) hledej šmudlo malá nápověda bazar tady, na tuning-foru a nebo annonce přidal bych vrakáč jéé na ten jsem zapoměl, ještě, že je tu Pája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Já koupil sadu v autobazaru za 4.500,- , taky je tam mívají. Ale jsou to barumky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.