Listopad 11, 20186 r Dnesni bezne jezdeni po ranni prazdne Praze a 10,8l a to tam v pulce cesty svitilo 12,4l. Asi mam spatny auto
Listopad 11, 20186 r @stanmarNešlo to. Byla tma tmoucí, a to na silnicích 1. třídy s šířkou leckteré okresky nejde. Ne bezpečně. @marfanJak píšu, pár minut město a sbohem průměre... #2 Asi i míň jak 8-9, ale já striktně rozlišuju silnici a závodní dráhu, btw v tom průměru není ani km (placených) dálnic. Jednak v kraji nejsou skoro žádné druhak zatím není známka. @MartabVzpomínám, že šel udělat průměr 100 i víc na úseku Olomouc - Litomyšl - ovšem bez provozu, v cíli jsem pak byl rád za nějakých 66-70 a to už je něco. @XJOHNNYXNo vidíš a já si na spojce v Praze vždy průměr snižoval, z dálnice vyšší...
Listopad 11, 20186 r Samozřejmě pokud jezdíš mimo dálnice tak je rychlostní průměr takový jaký je. Ono mít tam průměr nad 80 km/h je v dlouhodobém horizontu i při časté jízdě po dálnici docela těžké.
Červen 2, 20214 r Kluci neblaznite 🤣 ak chcete jazdit do 6l tak si kupte octaviu 2 1.9tdi 77kw a nerozmyslajte nad RS 245 , ja mam spotrebu za poslednych 4000km priemer okolo 11litrov inak nevyuzijete potencial toho auta a ked ideme jazdit z chalanmi tak pod 15 nemam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.