XJOHNNYX Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Dnesni bezne jezdeni po ranni prazdne Praze a 10,8l a to tam v pulce cesty svitilo 12,4l. Asi mam spatny auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 @stanmarNešlo to. Byla tma tmoucí, a to na silnicích 1. třídy s šířkou leckteré okresky nejde. Ne bezpečně. @marfanJak píšu, pár minut město a sbohem průměre... #2 Asi i míň jak 8-9, ale já striktně rozlišuju silnici a závodní dráhu, btw v tom průměru není ani km (placených) dálnic. Jednak v kraji nejsou skoro žádné druhak zatím není známka. @MartabVzpomínám, že šel udělat průměr 100 i víc na úseku Olomouc - Litomyšl - ovšem bez provozu, v cíli jsem pak byl rád za nějakých 66-70 a to už je něco. @XJOHNNYXNo vidíš a já si na spojce v Praze vždy průměr snižoval, z dálnice vyšší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Samozřejmě pokud jezdíš mimo dálnice tak je rychlostní průměr takový jaký je. Ono mít tam průměr nad 80 km/h je v dlouhodobém horizontu i při časté jízdě po dálnici docela těžké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pators245 Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Kluci neblaznite 🤣 ak chcete jazdit do 6l tak si kupte octaviu 2 1.9tdi 77kw a nerozmyslajte nad RS 245 , ja mam spotrebu za poslednych 4000km priemer okolo 11litrov inak nevyuzijete potencial toho auta a ked ideme jazdit z chalanmi tak pod 15 nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.