dafro Vloženo 11. Duben 2021 Sdílet Vloženo 11. Duben 2021 V 9. 1. 2021 na 17:07, dafro napsal: Nemáte prosím někdo zkušenost s ochrannou transparentní fólií pod kliky dveří objednanou z Alíku? Jak to vypadá, jak to sedí, jak se to aplikuje, jak dlouho vydrží a pod? Tak mi to nedalo a za těch pár kaček jsem to objednal. Hned šlo do koše! Vůbec to nesedělo a kvalita taky nevalná. Takže potvrzuji zkušenost ostatních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 15. Duben 2021 Sdílet Vloženo 15. Duben 2021 Zdravím všechny, nevíte kde se dá koupit stříbrný lem zadního nárazníku jak je označeno na přiloženém obrázku? Předem děkuji za tipy. Fotka je stažena ze serveru obautodily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 (editace) Je to origo Škoda (Karoq Sportline). Myslím, že to jen tak někde nekoupíš. Zkusil bych spíše nějaký inzerát. Pokud Ti to pomůže, tak číslo dílu je 57A807823 + 57A807833 + 57A807834 (2ZZ). Navíc si nejsem jistý, jestli to na běžný nárazník vůbec bude pasovat. Jinak třeba tady, ale chtějí za to raketu: https://www.autokseft.cz/VAG-ORIGINAL-Ozdobna-lista-pro-naraznik-VAG-57A807823-2ZZ-57A807823-2ZZ-nd1628576 Editováno: 17. Duben 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigo Vloženo 17. Duben 2021 Sdílet Vloženo 17. Duben 2021 Bohužel to je pouze na nárazník Sportline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 18. Duben 2021 Sdílet Vloženo 18. Duben 2021 Děkuji moc za odpověď. Mám Style tak to nebudu komplikovat. Objednal jsem si tedy jiné doplňky, které pasují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates84 Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Ahoj, poradíte co se bude více hodit k barvě Red Velvet . Přemýšlím o zadním difuzoru plus ty imitace výfuku od Miloteck. Teď jaký ALU či ten černý lesk. Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 To záleží na vkusu každého jednotlivce. Karoq má na sobě pár stříbrných (chromovaných) doplňků, a tak za sebe bych volil stříbrnou, popř. šedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 2. Březen 2023 Sdílet Vloženo 2. Březen 2023 Zdravim,nemate niekto navod na vymenu krytov zrkadiel ? Dakujem https://eshop.skoda-auto.sk/dekorativne-kryty-vonkajsich-zrkadiel-pre-karoq-a-kodiaq/p/57A072530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 Ahoj, já měnil opěrku levé nohy a podrobný návod na výměnu byl součástí balení, takže předpokládám, že u toho krytu zrcátka to bude také tak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 Nebol manual, hoci pisu ,ze tam je.Produkt je urceny, na odbornu montaz,takze Skoda auto ale nakonies som to dal, vyzera to super Spoiler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guppy Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 (editace) Vypadá to super. Koukám, že jsi měnil i přední znak. Je to složité, ho odtrhnout od kapoty? Nasucho, nebo pomůže ho nahřát? Na videu ho páčí nějakým plastem, ale mám strach, že poničím kapotu....taky by se mi hodil cerny k barve... Editováno: 5. Březen 2023, autor: Guppy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Mně šel sundat normálně, ale sundaval jsem ho v létě. Možná bych ho s citem nahřál :) Taky ho mám na černém aute a super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 (editace) Tak pár doplňků a různé úpravy Editováno: 1. Srpen 2023, autor: hollywood.2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Tak folie na sklech všech dveří + pruh čelního skla - vše má potřebné atesty . Čelní sklo -pruh 5% , přední dveře je keramika a od B sloupku dozadu je folie 20% . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 kde jsi sehnal ty písty (vzpěry) na kapotu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 4. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2023 Roman.dj1 https://www.obautodily.cz/skoda-karoq-vzpery-predni-kapoty-ki-r-2-ks-12687cz3347/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.333 Vloženo 22. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2023 V 1. 8. 2023 na 19:15, hollywood.2 napsal: Tak folie na sklech všech dveří + pruh čelního skla - vše má potřebné atesty . Čelní sklo -pruh 5% , přední dveře je keramika a od B sloupku dozadu je folie 20% . Prosím bližší informace. Vrch čelního skla bych rád zatmavil a stejně tak přední dveře - oproti jedničkové Ovci mě u Karoqa od bočního slunka doslova pálí čuňa. Jakoby skla vůbec nepůsobily determálně. Nějak jsem nepochopil tu keramiku??? Můžeš mi to přiblížit a případně napsat, kde se to s atestem dělalo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.