Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 4 minutami, JakubAsgard napsal:

Pardon, ale to je teda rada na dvě věci... Kamiq nemá otevírací střechu, takže těžko může vrzat nebo zatékat...

U tohoto si myslím, že se velmi mýlíš. Karoserie se kroutí a časem právě ve spoji střecha-okno mohou vzniknout a vznikají problémy. U otevíravé střechy je ta pravděpodobnost ještě vyšší. To jsou fakta, která jsem si nevycucal z prstu, ale mám je od kluků z autorizáku VW/Škoda. 

Jen aby bylo jasno, já se střechou problém zatím nemám. Ale uvedl jsem výše uvedené informace pro ty, kteří střechu zvažují.

Vloženo

Mam ji v ramci vybavy Monte Carlo a musim rict, ze po strance designu je to super. (pokud zrovna nemam silne zaspinene auto).

Myslim, ze sklenena strecha by se mela kroutit mene nez plechova, ale Kamiq je dost kratke auticko, tak je to mozna jedno😀

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Škodovka ode dneška dost brutálně zdražila..náš Kamiq v základu o rovných 52.000,- :-( a ještě osekali výbavu..třeba u Style v základu zrušeny BILED přední světla a kessy, jak jsem tak rychle zkouknul...

1.jpg

Editováno: , autor: ski1961
  • o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...