martin.salat Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 A kedy si objednaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 (editace) Objednávka šla do leasingovky koncem ledna. Editováno: 9. Duben 2019, autor: Pela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Kolegova 1.6 tdi ambition objednana 11.3.2019 bola vyrobena minuly tyzden. Caka sa na prevoz a buduci tyzden by si ju mal vyzdvihnut. Moja 2.0 tdi DSG Style 4x4 objednana 25.3.2019 by mala ist do vyroby az 25.5.2019. Takze ocakavam prevzatie az v juni. Tak trochu mu zavidim. Snad sa dockam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 Tak dnes aktualizacia. Posun terminu z 25.5. na 6.6. A vraj sa uz 2.0 tdi (asi 110kW) neda objednavat so 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Takze zhrnutie. Combi 2.0 tdi 110kw 4x4 objednana 25.3.2019. Vyrobena 29.5.2019. Dnes 25.6.2019 auto prevzate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 co trvalo mesic od vyroby? nejak dlouho auto slo k tobe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.salat Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Tyzden trvalo, kym auto prislo na Slovensko k importerovi a dalsi viac ako tyzden, kym prislo k predajcovi. Potom prihlasenie a u nas vo firme to tiez nebolo zo dna na den. Ale dnes po neustalom otravovani som sa konecne dockal. K tomu, ze som auto vo firme riesil od novembra sa ani nebudem vyjadrovat. Takze peknych 8 mesiacov. A to sme fakt velmi velka firma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Zdravím, objednával jsem novou OIII, nevíte, kdy může mít dealer od výrobce informace o předpokládaném týdnu výroby konkrétního vozu? Dostal jsem pouze obecnou informaci "cca 4 měsíce", ale samozřejmě bych s ohledem na plánování prodeje současného auta potřeboval přesnější termín. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Tak už mám informaci od dealera, třeba se to někomu hodí. Objednáno 29. týden, do výroby má jít 36. týden. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius_001 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 (editace) Já objednával 24. týden, mám ale zvláštní lakování. Toš ten můj kus už tam někde ladí pilníkama :-) Pak holt jen počkat cca 3 týdny navíc na lak. Editováno: 20. Srpen 2019, autor: Radius_001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Lak mám maple brown. Jinak liftback 1.5 tsi dsg style plus, paket extra, adaptivní tempomat a vyhřívané čelní sklo (z těch věcí nad pakety...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius_001 Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 (editace) Ta hnědá marple je v typech standard. Na tu se nebude čekat déle :-) Ta taky není špatná ale jednu metalickou hnědou v rodině máme. Já šel do Tour combi, TDI, + nějaké pakety a barva oranžová cayenne . Bude originál, takovou jsem zatím neviděl. Tam se čeká prý cca 3 týdny déle. Počítám v září. Tak čekám :-) Editováno: 20. Srpen 2019, autor: Radius_001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius_001 Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Kámoš co objednával 25. týden má potvrzenou výrobu a předávat se bude 37. týden. Čili suma sumárum je nyní to stále těch 12. týdnů (i včetně celozávodní dovolené co byla nedávno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Mám objednanou Octavii combi Tour 1.0TSI. Ve smlouvě mám termín dodaní nejpozději do konce října s tím, že termín výroby je 41-43 týden. Dneska jsme se informoval u prodejce jestli už ví přesný termín výroby a po jeho odpovědi jsem zůstal v šoku. Kouknul do systému a výroba se posunula až na 3-5 týden 2020!!! S novým autem jsem již počítal v průběhu října a tohle je velký problém. Prodejce se prý pokusí s tím termínem něco udělat. Stává se to, že se výroba posune o tolik? Chápal bych zdržení nějaký týden, ale 3.měsíce to je teda masakr. No uvidíme. Má někdo taky takovou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Viz některé příspěvky zde ve vlákně. Není to nějakou speciální výbavou či barvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Výbavou to asi nebude. Ono v té verzi Tour toho ani moc přidat nešlo. Navíc tam mám Full LED světla, Bolero a vyhřívané sedačky. A barva je základní modrá energy. Tak tam taky nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 A dovod posunutia terminu dealer nepozna? To by ma fakt zaujimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 11. Září 2019 Sdílet Vloženo 11. Září 2019 Žádný důvod mi neřekli tak nevím. Sami jsou z toho překvapení a zkusí jestli s tím nepůjde nějak pohnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius_001 Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 To bude tím motorem. Asi jej nemají. Proto ho i nejspíš z nabídky Touru III stáhli. Kámoš co objednával Toura 1.6 TDI 25. týden, ho přesně podle plánu tohle úterý ( 37. týden) převzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Tězko říct, jestli to je kvůli motoru. Třeba to je taky kvůli tomuhle ?: https://zdopravy.cz/velky-policejni-tendr-skoda-porazila-hyundai-nikdo-jiny-se-nehlasil-34326/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius_001 Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Ty jsi objednával o dost dříve než se objevily ty policejní auta. U mě už měsíc hlásí temín 39. týden (1.6 TDI) a nic neposunují. Když jsem objednával, mělo to být dokonce 42. týden. Tak příští týden uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 @Radius_001 Tak to si ve velkem omylu ... mam jeste v zive pameti jak pribuzny objednaval noveho Golfa par let zpatky a akorat nejak po objednani vyhral u Policie SR tendr VW s golfama ... pekne se mu pak prodlouzila dodaci lhuta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Tak nevím důvod zdržení, ale prodejce se pokusil zaurgovat výrobu přímo ve Škodě a povedlo se. Auto by mělo jít do výroby 43.týden. Tak uvidíme ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Zjišťoval jsem, jak je to u mojí objednané octy (Stytle, 1.5TSI, DSG a něco navíc) a vychází to na cca 10-12 týdnů. Přesně netuším, kdy z práce odcházela objednávka, ale někdy v první půlce srpna. Dodání přelom říjen/listopad. Čili odpovídá prvotně avizované teoretické době potřebné pro dodání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.