wirer Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Foto motora radsej nepytam, ak je tam vobec to co ma byt 🤣🤷♂️ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Tak zrovna km jsou asi poslední věc co by nového majitele měla zajímat, důležitý je stav... Adaptivni tempomat snad ani v 2015 nebyl z výroby až od 2016 myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 docela zajimavý i ten systém ADS :D To bude asi nějaká novinka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 Len stale neviem, kde a ako mam namontovat CD menic 😭😭 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 Stačí pár samořezek, AUX kabel + https://www.datart.cz/discman-roadstar-pcd-435cd-cerny.html a můžeš vesele poslouchat :D 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Únor 2021 Sdílet Vloženo 14. Únor 2021 .. a měnič musí posadit na sedadlo spolujezdce, tedy někoho, kdo ty disky bude měnit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malicek Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Jak moc staré auto se ještě vyplatí kupovat? Aby se do toho nemuselo hned ze startu nasypat desítky tisíc korun? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 4-5 let? Záleží co myslíš pod pojmem sypat... protože rozvody + pumpu bych dělal ihned, i přes výmluvy prodávajícího. Pochopitelně i další věci. Fail rozvodů = výměna motoru. U takového auta snad nehrozí akutně dělat výfukové vedení, tlumiče a další dražší položky. Ani gumy nebývají úplně dead - samozřejmě dle nájezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 max. 3 roky do 80K km - Nemusíš řešit vůbec nic, jen filtry a olej 5/150K km - už se nedá km vůbec důvěřovat rozvody určitě a pravděpodobně i brzdy a nápravy. Cokoli víc musíš počítat úplně se vším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Ve 150ti jsou mrtvé klidně už druhé brzdy... viz zdejší příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 27. Květen 2021 Sdílet Vloženo 27. Květen 2021 Asi záleží na řidiči, na mý oktávce mam brzdy stejný jako fabie FS3 a na 120 jsem vyměnil brzdy po prvý (př kotouče i desky, zadní jen desky) Ale zas to není cenově taková raketa, aby to někoho zrujnovalo. Ale k dotazu Malicka Asi je přednější zvážit, zda je lepší koupit co nejnovější, které ty desetitisíce ztrácí na ceně před očima nebo starou hajtru, do které je budeš sypat. Samozřejmě nejvíc záleží na tobě samém, do jaké míry si zvládneš servisovat auto sám, protože za práci je to nejvíc. Za mě je nejlepší kompromis 5-tiletý se 100.000 km. Takový na ceně ztratilo dost a pořád toho ještě hodně najezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malicek Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Díky zá názory, zatím mám tak nějak vybranou Octávii 1,6 MPI / 75 KW s nájezdem 119 tisíc. Akorát je to od soukromníka, takže budu muset sehnat nějakého mechanika, aby se mi na to podíval, jestli je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 A proč se teda ptáš v tématu o Fabii 3? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 ale aspon jsem se dozvedel, ze moje auto uz je neprodejne 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 U toho typu co chce kupovat záleží na stavu, ceně a údržbě, mám ho taky jako jedno z aut doma i když to sem nepatří. Nehnije, rozvody při 90tis. akorát od 160tis. km začalo brát olej jako ostatně téměř všechny 1.6. Mechanik toho moc neuvidí. Malicek > Hledej a dotazuji se u O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motoracek Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Jestli vybíráš škodovku, tak jsem kupoval auto přes škoda plus, to jsou ověřená auta, která mají servis přímo ve škodovce. Dají se tam sehnat i třeba roční auta, která nemají velký nájezd, ale rozdíl cenově proti novému autu je opravdu velký. Vybíral jsem ho v Praze u autoopat.cz , je to několikapatrová budova plná aut, takže na výběr tam opravdu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Auta z operaku a referentske vozy ma v ramci skodaplus snad kazdy dealer. Tam co jezdim na servis nektere vozy stoji na place uz vic jak rok. Fakt bych za takove chtel dat 800tis ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 I ve škodaplus jsem pro známé hledal auta, také podvody a skryté bouračky. Ty roční vypadají hezky, ale 90% to měli zaměstnanci nebo autopůjčovny a chování ke studenému motoru, dochlazování ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 Je to bazar jako každý jiný a ojetina jako každá jiná. Dál to tady nebudeme rozvádět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzen Vloženo 7. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2021 (editace) Prodávám Fabii sousedovi. Včera si koupil luxusní Octavii 3 - 1,4 TSI - 110 kw, tak Fabie je volná. https://auto.bazos.cz/inzerat/144267930/skoda-fabia-12-tsi-81-kw-style-72015-57900-km.php Editováno: 12. Listopad 2021, autor: ryzen 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 (editace) Zdravím přátelé. Sháním Fabii kombi po faceliftu v alespoň Style výbavě. Narazil jsem na jednu z Das Welt Auto. U prodejce jsem se na ni již informoval, prý nebouraná, neopravovaná, nelakovaná, vše v pořádku. Mají jí tam od prosince, kdy ji měli za 400 000 Kč, nyní slevili na 379 000 Kč. Je u ní i Cebia certifikát. Odkoupili ji prý z operativního leasingu. Ověřil jsem si to i u známého z jiného Škoda servisu dle VINka, vše v pořádku, nebouraná, neopravovaná. Jaký na ní máte názor? Samozřejmě bych se na ní jel podívat, ale mám to k prodejci téměř přes celou republiku. Pawouk zde píše, že Škoda Plus/Das Welt Auto jsou jako každé jiné bazary. Může se stát, že i když nemá v záznamech žádnou pojistnou událost, byla opravovaná? https://www.dasweltauto.cz/vehicle/242330849?ngxNavigationUrl=%2Fs%2Fskoda%2Fskoda-fabia Díky. Editováno: 5. Duben 2022, autor: ferokulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Duben 2022 Sdílet Vloženo 5. Duben 2022 Tak vše nemusí opravovat autorizák a hlásit na pojišťovnu i když je to operák- např. odřu dveře, práh dám to do expresní lakovny a nikdo nic neví a nehlásí. Zaplatí se to z vlastní kapsy. Jeden díl tu dělají za 3 a půl, když má někdo spoluúčast 5 a výše nevyplatí se mu to hlásit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 https://www.autoforum.cz/zivot-ridice/skoda-fabia-iii-je-jako-ojetina-stale-zajimavejsi-koupi-levneji-s-ni-dostanete-i-veci-ktere-nova-nenabizi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Tenhle rádoby pan novinář, když napíše článek o škodovkách tak to stojí vždy za to. Zde zase ani neví, kdy byl facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LKk Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Dokdy se vůbec plánuje výroba F3 combi? Někde jsem četl do podzima 2022. Do budoucna přemýšlím o koupi F3C z posledních let výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.