slavino74 Vloženo 26. Květen 2019 Sdílet Vloženo 26. Květen 2019 Mám pocit, že súdruhovia v škodovke opäť nedomysleli ukončenie prahov vzadu pri podblatníkoch. Je tam kopa tesnení pod ktoré sa v daždi a zime dostanú nečistoty a soľ a prahy začnú hniť. Zase mám čo čistiť pri každom prezúvaní. Myslím, že obdobné je to aj vpredu. Takéto riešenie zadných podblatníkov som nevidel ani u KODIAKA a ani na inom aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzarin Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Máš pravdu, přesně, navíc se to těsnění pomalu začíná odlepovat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Máte nějaké fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 31. Květen 2019 Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Fotky by se vážně hodily. Takhle je to o ničem bez fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavino74 Vloženo 1. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Fotka jak stehno pro nezasvěcené o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 no domnivam se, že je to před zadnim levym kolem ale opravdu je blbě vyfocene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavino74 Vloženo 1. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Presne tak, je to ukončenie prahu na spodnej časti podblatniku pri zadných kolesách. Nedá sa to lepšie vyfotiť keď sa jedná o tento koniec prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 (editace) Zkusil jsem vyfotit to nešťastné místo ,kde dveře jsou místo podběhu .Doléhání dveří na těsnění je velmi špatné já tam mám na levé straně velkou mezeru, na fotkách to je částečně vidět, pravá strana je o něco lepší a těsní. Vlevo jsou špatně napasované dveře, panty a zámek. Těch míst kde se šetřilo je na autě víc, bohužel. Editováno: 11. Listopad 2019, autor: man.kar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Tomu říkám hezky nafoceno. A hned je zřejmé o co jde. Reklamaci si nezkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Zjistil jsem to teprve včera,tak se teprve chystám kontaktovat prodejce ,uvidíme co na to řekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 (editace) Bordel na spodku dveří jsem taky objevil. Koukám, že musím prozkoumat jak mi sedí dveře proti tomu těsnění, ale vzhledem k těm kamínkům ve dveří tam pravděpodobně mám taky mezeru.... Editováno: 5. Červen 2019, autor: TWiDY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahri Vloženo 5. Červen 2019 Sdílet Vloženo 5. Červen 2019 Říkal jsem si, jestli to někomu bude vadit a dlouho nic až slavino74 se ozval. Já při prvním mytí auta po zimě nechtěl věřit vlastním očím, co za bordýlek se dostává mezi to těsnění. Přitom by stačilo aby to těsnění nalepený na dveřích mělo několikamilimetrový přesah tak, aby překrylo těsnění blatníku. Takhle hezky to vypadá s tím bordýlkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Toto je špína nebo už to rezne? Zkoušel už někdo reklamovat? Editováno: 20. Červen 2019, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahri Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Naštěstí jen špína, zajímalo by mě jak to má řešený Kodiaq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavino74 Vloženo 21. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 Myslím, že tak 3 až 4 zimy a dvere nám začnú kvitnúť. Bude sa tam držať bordel a soľ. Celé zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 22. Červen 2019 Sdílet Vloženo 22. Červen 2019 Uvidím jak to bude vypadat u mého Karoqa, zatím jsem v očekávání, ale měl by být vyrobený v MR2020. Pokud bude stejné, tak to bude chtít dolepit nějaké těsnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muto33 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Zdravím. Pro jistotu jsem před zimou nalepil na roh zadních dveří folii. Uvidim jak se to bude chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Ty jo, nedalo mi to a ještě teď večer jsem mazal do garáže se podívat, ale já tam mám čisto, jen opravdu malinký náznak nečistoty a to při důkladném ohledání a auto mám zasraný jako jetel. To by jste asi měli reklamovat. Jinak já to budu schválně sledovat, jak se to bude vyvíjet na mém autě, ale zatím OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muto33 Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Nevím jestli už udělali nějakou úpravu tohoto. Mám Leden 2019. Že tam teče voda tak nevadí, je tam přímo pod tím rohem odtokovy kanálek. Nejhorší je že tam zůstanou viset drobné kaminky které neumí propadnout. Sleduj a dej vědět případně pošli foto jestli už to máš jinak vyřešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Mam to taky hodně špinavé (9/21) přemyšlím ze bych tam nalepil něco takového. https://www.kutilstvi.cz/samolepici-tesnici-d-profil-pro-velke-spary--tesneni-dveri-a-vrat--odmerujeme-metraz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo27 Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 (editace) Já našel u číňana toto . https://www.aliexpress.com/item/1005001736731165.html?spm=a2g0o.cart.0.0.155e3c00LdlhCt&mp=1 Editováno: 11. Březen 2021, autor: mapo27 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Designove hnus, mozna prakticke. Uz i cinan chce vyvarit, kdo chce opicku musi mit i na bananky 👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Myslím si, že se i pod to dostne bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Včera jsem umyl auto a dnes otevřu zadní dveře a mam to zase špinavé po nějaké době to musí přece začít reznout, nechápu Škodovku proč to tak blbě udělaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.