PeWe Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Tak jasně ale chtěl jsem to prubnout a sledovat stav autobaterie , to mě zajímalo . Nakonec jsem to sledoval přes BT adaptér a aplikaci Torque jak funguje dobíjení i za jízdy . AA bezdrátově samozřejmě jedu furt . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Náhodou záznam toho dobíjení nedokážeš pořídit? To by mě hodně zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 No já jak to po očku sledoval ( naposledy v listopadu ) a co si bledě pamatuji - tak chvíli po startu to dobíjelo 14.3V , pak při jízdě s plynem cca 12.6V , při jízdě bez plynu 14.8V . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slots Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Vidím to nějak tak podobně. K čemu je mně zrcadlení: telefon, zprávy a počasí, když to můžu ovládat z infotaimentu bez aplikací. Jak říká Jára Cimrman ve své Metodě slepých uliček: tudy cesta nevede !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 před 3 hodinami, Lu82 napsal: Včera jsem koupil S10+ a už jede bezdrátově online ? Paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakar1 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 V 15. 8. 2019 na 20:57, Michal Tvrdík napsal: A je splněno toto?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakar1 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 ahojky tak mam velikou radost vcera jsem vyzvedl svou scalu ze sevisu a po prehrani ridici jednotky infotaimentu bezi konecne bezdratove careplay uz konecne zadnej kabel. Zatim vse jede jak ma bez sekani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Jen dotaz, pro ten bezdrat je potreba telefon pro spusteni? Nebo ho staci mit v kapse/tasce a v pripade potreby jen zapnout na displeji auta smartlink a hned to jede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu82 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 před 44 minutami, vormen napsal: Jen dotaz, pro ten bezdrat je potreba telefon pro spusteni? Nebo ho staci mit v kapse/tasce a v pripade potreby jen zapnout na displeji auta smartlink a hned to jede? Telefon může být v kapse, stačí mít v AA nastaveno automatické spuštění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Ale u Applu to muze byt prave jinak. Prave bych si myslim, ze bude potreba telefon odemknout, protoze jinak by byl pristup ke kontaktum a zpravam a to se mi vzhledem k tomu, jak Apple dba na bezpecnost dost zvlastni, ikdyz pro me by to bylo vyhodnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Pri prvnim parovani chce samozrejme iPhone/auto potvrzeni o propojeni. Jakmile to sparujete a dalsi den vyjedete, tak se po zapnuti zapalovani spusti CarPlay automaticky (tedy pokud toto povolite v nastaveni Bluetooth). Telefon nemusite odemykat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Tak to je uzivatelsky perfektni, takhle jsem si to predstavoval. Proste se nekde seknu v kolone a v ten moment zapinam CarPlay a Waze a nemusim lovit telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 Neví někdo, co vše za notifikace se zobracuje v CarPlay na displeji? Všechny nativní apky od Applu? Zatím jsem viděl SMS a připomínky, ale zajímalo by mě, jestli se tam zobrazí i upozornění ze skratek. Jde mi o to, že teď mám nastaveno na iphonu upozornění při připojení k BT v autě, abych vypl start stop. Upozornění přijde na apple watch, protože ještě není spuštěn CarPlay, jenomže pokud zapomenu doma hodinky, tak upozornění nedostanu. Proto bych chtěl upozornění na displej, udělal jsem zkratku, která po spuštění CarPlay počká pár sekund a pak přijde oznámení, jenže nevím, jestli se toto zobrazí na displeji infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 @vormen Samotné upozornění je řešeno přes poznámky? Řekl bych, že CarPlay (iOS 13.4) bude umět pouze podporované aplikace a tam třeba poznámky nebo připomínky nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Duben 2020 Sdílet Vloženo 5. Duben 2020 tak jsem to byl zkusit a bohuzel nic. pripominky mi to ukazuje. jednou jsem schavlne nastavil testovaci polohovou a pri prijeti do lokality na displeji naskocila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 (editace) Mam na rok bezplatnu sluzbu CareConnect . Auto som kupoval v 7 mesiaci, ale na info o aute mam napisane , ze sluzba plati do az do 10. mesiaca. Pridem o veci co som snad ani nevyuzil ale mal v mobile v apke. Na stranke skoda som nenasiel kolko by stalo predlzenie resp kde by som nasiel co sa da naviac dokupit este k tejto sluzbe? Trochu to popravím jedna sa o Infotainment swing. Na Ceskej stranke som nasiel, ze mozem mat pre tento len to co teraz mam ale cenu som nikde nensiel. Editováno: 26. Duben 2020, autor: petulko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Tak jsem vytvořil zkratku a místo zobrazení oznámení mám nastaveno "Přečíst text" a funguje to perfktně. Takže po zapnutí zapalování se po 10s ozve z reproduktorů auta hláška: start stop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rikimiki Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 netusite ci je mozne dodatocne dokupit (aktivovat) "Bezdrôtový SmartLink+" Taky by mne to zajimaloGesendet von iPad mit Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Uživatelé ve fóru něco tušit mohou. Ale v autosalónu ŠKODA to budou vědět určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 To zase autosalonům dost fandíš. Mě před koupí nakecali hromadu kravin, co jde a co nejde a ve výsledku to bylo skoro dycky opačně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Dodělat jde samozřejmě všechno, jde o to, jestli to má smysl. Ten bezdrát bude mít buď jinou jednotku, nebo nějakou navíc + kódování a SW. Mně třeba v salónu řekli, že bezdrát dodělat nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 @boonno Tak já mám s autosalonem, kde jsem auto kupoval, zkušenosti dobré. A jestli tam, kde ti ty kraviny nakecali, a bylo to skoro všechno opačně, ještě mají zákazníky, to je zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Před hodinou, vormen napsal: Dodělat jde samozřejmě všechno, jde o to, jestli to má smysl. Ten bezdrát bude mít buď jinou jednotku, nebo nějakou navíc + kódování a SW. Mně třeba v salónu řekli, že bezdrát dodělat nepůjde. Přesně tak. Dodělat jde asi úplně všechno. Jen to nebude vždycky rentabilní. Co se týče bezdrátového SmartLinku, oficiálně jej nikde nenabízíme. Ale nikdo netvrdí, že to technicky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vkcko Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 Ahoj, pořídil jsem si roční Scalu style, radio Bolero. Je vybavena tlačítkem SOS a Careconect s "proaktivním servisem" a "tísňovým voláním". Našel jsem si tyto stránky dostupnosti connect služeb z nichž usuzuji, že další služby jsou dostupné i pro můj vůz. Chtěl jsem přikoupit i "vzdálený přístup", přišlo mi, že dle stránek škody je to jenom o licenci, neb rádio Bolero to splňuje, e-sim tam kvůli nouzovému volání a proaktivnímu servisu být musí. Bohužel v servisu mi nebyli schopni služby aktivovat a na call centru ŠA jsem byl informován, že tam původní majitel neměl vzdálený přístup, takže bohužel nemám šanci to tam dostat. Do obchodu v aplikaci se vůbec nedostanu - prý ať vložím podporované vozidlo :( . Nicméně účet mám, ověřenou identitu v servisu také. Jediné co zdá se že funguje je "zdravotní karta" v mobilu a počet ujetých kilometrů. Opravdu se vzdálený přístup nedá dodatečně aktivovat a prostě dokoupit licenci či nějaký modul? Pokud dá - co pro to musím udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 @vkckoOhledně toho vzdálenýho přístupu je to zatím záhada. Já jsem objednával nový, v konfigurátoru položka "Vzdálený přístup" není, jen nějaká služba Connect, ale jen po přidání Amundsenu, přitom Swing i Bolero vzdálený přístup umí. Bral jsem to jako ty, jde o licence, prostě aktivuju, koupím po převzetí. Jenže teď nikdo neví co s tím. Prej už to teď nejde a měl jsem si to objednat a na otázku, kde jsem to měl objednat už odpověď není :) Služby v inotaimnetu normálně jsou, jen prostě chybí ty licence. Mají v tom pěknej bordel a třeba na SLovensku to normálně jde, takže tam bude problém jen s legislativou. Několikrát tu už padlo, že prý na tom škodovka dělá a v brzké době by to mělo jít dodatečně aktivovat pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.