Dodi 15 Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Joscer: VOP jsem nečetl a věřím ti, že to tam tak je :-(. Dobře, nebudeme tomu říkat podvod, ale klamavá nabídka /reklama/, a i to je aby se chytli za rypák! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 20. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Začetl jsem se na webu Škoda do novinek a zaujala mě tato stránka https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2019-12-19-laura-doplnek-simply-clever. Kromě jiného vychvalování jsem se tam dočetl i toto: "Současně je možno posílat informace také přímo do vozu, například doma zjištěnou adresu restaurace přímo do navigačního systému." Věta mě docela překvapuje především proto, že rozhovor je o vozech SCALA a KAMIQ. A na supportu jsem byl nedávno zpraven o tom, že pro vozy SCALA to prostě není a nebude. To by mě zajímalo, kde je pravda. Nebo jen nevím jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Papier a marketing znesie vsetko. Asi tam to bude. Lebo ak by to bolo mozne, tak zo supportu hy si hadam mal spravnu odpoved. Leda, ze tam nevie lava ruka, co robi prava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marincz Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 zdravím mám dotaz, třeba má někdo stejný problém, pokoušel jsem se synchronizovat tel.kontakty do infotaimentu a nedaří se mi to telefon zkoušel mít připojený přes bluetooth i applecair a nic???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 27. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 @Marincz A máš v telefonu v nastavení kontaktů povolenu synchronizaci se zařízením připojeným přes BT. Některé telefony to tak mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Mas Apple? Me to taky delalo, myslim ze to bylo kvuli toho ze jsem poprve nepovolil nejake opravneni co vyskocilo v telefonu. Bohuzel si nepamatuju stoprocentne jak jsem to opravil, ale myslim ze stacilo odparovat carplay a znovu sparovat a pak vyskocilo znovu na telefonu i to potvrzeni o pristupu ke kontaktum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marincz Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 děkuji bylo to bluetooth neměl jsem povolené synchronizaci kontaktů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 Naklikavam si ted konfiguraci a samozrejme prisla na radu polozka navigace. Zaplatili byste si za ni znovu v ramci paketu Navi? Moje pozadavky dle priorit jsou: Bezchybne fungovani bluetooth spojeni a prehravani hudby Bezdratove Android Auto A az pak resim navigovani pomoci navigace... zadny posilani cilu na dalku napotrebuju, proste naklikam a jedu. Funguje Vam 1+2 spolehlive, pokud to pouzivate? Vidim tu celou radu "zavad", ale myslim si, ze vetsina zavad je pro bezneho uzivatele nepodstatnych (DriveGreen, pristup na dalku), byt principielne pravdu mate, kdyz za to platite. Ta hlavni zavada je za me ta, ze obcas se to sekne a musite restartovat, ale nabyvam pocitu, ze to uz je v ramci aktualizaci odstraneno. Nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 31. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Ano jde o priority. A pro mě priorita číslo jedna, kterou Amundsen nedisponuje, je možnost zálohování nastavení infotainmentu někam na USB. To je prostě zásadní chyba. A to říkám od začátku. Nedávno mi v servisu provedli tovární nastavení Amundsenu a o vše (hlavně cíle v navigaci) jsem přišel. Možná je většina závad pro někoho nepodstatných, ale jde o princip. Před koupí auta jsou deklarovány nějaké vlastnosti Amundsenu a ty potom k dispozici nejsou nebo jsou z funkčnosti odstraněné. Přitom probíhal jejich vývoj, tedy vývoj stál nějaké peníze a ty peníze se samozřejmě promítly do ceny auta a kdo za auto zaplatil danou cenu? No přeci zákazník. A přesto, že funkčnost vzdáleného přístupu pro posílání cílů a tras do Amundsenu ve Scale není k dispozici, tak v posledním rozhovoru to vedení fabriky opět vyzdvihuje jako funkčnost. Dovolím si citovat: "Současně je možno posílat informace také přímo do vozu, například doma zjištěnou adresu restaurace přímo do navigačního systému." Celý rozhovor je zde https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2019-12-19-laura-doplnek-simply-clever Dělají si tedy z majitelů Scaly srandu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Jim je to úplně jedno, jestli jsi nebo nejsi spokojen, než aby to opravili, tak když u tebe stojí zákon, tak to raději odkoupí zpátky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 31. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 Píši o principu, ne o tom jak to obstojí před zákonem. Stačí si přečíst VOP ohledně Škoda Connect a Infotainment online a je jasno. Já jsem s autem spokojen, nemám důvod usilovat o zpětný odkup, ale to zase neznamená, že nebudu poukazovat na chyby a nedostatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 (editace) Okay, to ja vsechno chapu. Ale zaplatili byste 35k znovu, kdyz to ted vsechno vite? Editováno: 31. Prosinec 2019, autor: Franta Novak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 (editace) @Franta Novak Popravdě, pokud využíváte navigaci z mobilu, je Amundsen/Navi zbytečný. Body 1 a 2 umí i Bolero: Za co bych si připlatil, je bezdrátový Smartlink + dobíjení (paket Connectivity za 15k - ušetříš dvacku). To je supr, zapnu zapalování a rovnou mi najede Apple Carplay/Waze a neřeším nějakou kabeláž. Já do Navi šel z toho důvodu, že měl virtual kokpit a soundsystém. Jinou cestou to do auta nenarvete. Pro případný prodej auta je fajn, že tam Navi je, nicméně zpětně bych šel práve do Connectivity paketu - je tam většina věcí kromě Škoda soundu, který jsem očekával lepší. I když nejsem vyslovený audiofil, čekal jsem trochu víc - takovou tu pověstnou lehkost a sílu hraní basů/středů/výšek (táhlama to lze alespoň doladit). Navíc subwoofer a sílu jeho nastavení pocítí spíše lidi vzadu. Vepředu u většiny písniček není slyšet až tak velký rozdíl, vzadu to dunění může být u některých písní až rušivé. Plus mě napadá ještě jedna výhoda Amundsenu - fakt příjemně jemný displej, Bolero mi přišlo hrubší a z navigace se tam toho vlezlo méně. A pokud Škoda nekecala - tak do budoucna služby Amundsenu rozšíří. Ale jak píše @Joscer, podmínky mají napsané tak chytře, že jako uživatel nezmůžete při "reklamování" prakticky nic. A edit - aktuální verze Amundsenu se neseká. Editováno: 31. Prosinec 2019, autor: Michal Tvrdík Sekání Amundsenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 @Michal Tvrdík No ten Skoda Sound mne taky laka, takze, kdybych mel Connectivity + Sound, tak uz je rozdil jen 10k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 @Franta Novak Jenže tyhle pakety nejdou kombinovat a ke Connectivity vitrtual kokpit taky nepřidáte. Takže když jsem konfiguroval, jediná cesta byla Navi. A Škoda Sound - ideálně zkuste najít Scalu která to má a zkuste si to poslechnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 V Connectivity je už Digi panel: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Novak Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 J, zkusim najit ten Skoda Sound a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 31. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 @Martab Tak oprava, k Connectivity nesel Sound a opacne k Media (nebo jak se jmenoval, ted ho nevidim) nesel kokpit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 31. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2019 (editace) před 2 hodinami, Franta Novak napsal: Ale zaplatili byste 35k znovu, kdyz to ted vsechno vite? Takhle přeci otázka nestojí. Prostě při uvedení na trh bylo vyvyšováno, že auto má konektivitu nové generace a kdesi cosi. A prostě to nesplňuje to, co bylo slibováno. Já se třeba pořád točím kolem toho Import cílů a tras online. Jak je možné, že vychvalovaná Scala to nemá (přestože to bylo avizováno) a třeba Fabia s Amundsenem toto má? Je to tedy normální? A navíc, v aktuálním rozhovoru, který zmiňuji výše, je opět tato funkčnost Scale přisuzována jedním z vedení automobilky. Cožpak tam neví levá, co dělá pravá? Editováno: 31. Prosinec 2019, autor: Joscer Doplnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 4. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Tak jsem se zkusil podívat, jestli se něco nezměnilo na webu výrobce pro vyhledávání cílů a ejhle!!! Již neexistující funkčnost. Viz stránka http://mydestination.skoda-auto.com/?appLanguage=cs-cz A přitom na hlavním přehledu webu k funkčnosti Amundsenu mají Import cílů a tras online stále uváděn. To by mě zajímalo, jak teď přenos cílů a tras online mohou provádět ti, co to měli dosud k dispozici, například v typu Karoq, Rapid a Fabia s Amundsenem. Ale co naděláme, vše je v souladu s VOP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Zobrazují se vám v sekci Home Dopravní značky? Co konkrétně to má vlastně zobrazovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 (editace) Zobrazuji, tedy na tech “vyznamnejsich” komunikacich. Taha si to skodacka navigace z databaze a zobrazi to klidne tri znacky naraz (rychlost, prechod, zuzeni). Editováno: 11. leden 2020, autor: Michal Tvrdík hrubka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Zajímavé, mě to nezobrazuje ani na dálnici. Takže bude chyba u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 @Dczek Koukám pořádně na tu vaši fotku a nevidím u globusu nahoře panáčka -> napadá mě zkusit přihlásit se jako hlavní uživatel a aktivovat Škoda Connect služby. Jestli nejsou aktivované, je možné, že to netahá žádné info ze vzduchu. Kdyby ani toto nepomohlo, pak asi servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dczek Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Přihlášený jako hlavní uživatel jsem, bylo to focené hned po nastartování, tak se to asi ještě nepřihlásilo. Normálně tam panáček svítí. A Škoda Connect služby taky mám aktivované. Zkusím se zeptat podpory, se zdravotní kartou mi pomohli tak třeba poradí i teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.