csabac Vloženo 3. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2020 @Skodascalacng a akymi metodami si ich motivoval? Dosiel si v uniforme ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboun Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Řešili jste někdo vrzání vnitřních madel dveří přes servis? Bylo to k něčemu? Ještě nám hodně povrzávají černé lesklé plasty okolo ovladačů na volantu, máte taky někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Pozoruje někdo vrzání sedadla? Když do něj zapadnu, tak zaskřípe a pak, když se hodně povrtím, tak solidně vrže. Během cesty ale zatím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Davam do pozornosti tiez vrzgajuci spojkovy pedal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Pánové, je něco co uvnitř Scaly nevrže? ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 akorát zámek pásů, je obalenej filcem : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 před 1 hodinou, vormen napsal: Pozoruje někdo vrzání sedadla? Když do něj zapadnu, tak zaskřípe a pak, když se hodně povrtím, tak solidně vrže. Během cesty ale zatím ne. Tohle mi dělalo v Toyotě. vypozoroval jsem, že je to ten molitam výplň, co se odírá o rám. Stál jsem potah, nastříkal molitan WD40 a klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 Tak to mě uklidnilo, když i Toyota vrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Obe Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 před 15 minutami, vormen napsal: akorát zámek pásů, je obalenej filcem : ) ??? Tak pro mě je tohle komentář dne... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2020 před 41 minutami, vormen napsal: Tak to mě uklidnilo, když i Toyota vrže. V tématu odpadlíci najdeš recenzi Aurise, na konci je kolik špatných věcí jsem měl a auto šlo z domu :). V té rezenzi najdeš i postup, princip u škodovky bude stejný. Škodovka mě naopak překvapuje kvalitou, ale chce vybrat správný model. Co jsi psal o těch nedolakovaných dveřích včera jsem schválně koukal a mám to v pořádku. Řekl bych špatné kusy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 (editace) Pánové, tak naše náhradní Scala u nás již absolvovala 1500km. Ano madla dveří vržou a padá sedačka řidiče. 3tí brdové a mlhovka jsou suché, DADA 1.5tsi neškube, ale včera na D1 pri soustavné jízdě v levém ve zúžení vyskočila chyba ACC, bylo to způsobeno těmi odrazkami co jsou na betonových zábranách mezi pruhy, radar to vyhodnocoval asi jako dlouhobou chybu. Po restartu auta to naběhlo a fungovalo v pohodě. Jinak najeto 12tkm od 9/2019 spokojenost za nás určitě ? Klima v režimu auto, nemám výtek, snad jen po usednutí do rozpálené ho kokpitu by se mohla na chvíli spustit recirkulace, tak jak to má třeba Superb/Arteon kde dojde k rychlejšímu vychlazení kokpitu. Co se týče ledového luftu na nohy jak zde někdo psal, to je snad největší průser na angínu co existuje?? Žádná ze škodovek a VW tohle neumí a nedělá, v návodu dokonce i u F1 s climaticem bylo, že studeným luftem jedině do oblasti hlavy a proč to tak je? Podle mě a asi i nějakého fyzika, teplý luft stoupá hore, chladný dole, tím dojde k promísení. Pokud má nekdo pocit že climatronic málo chladí, zvyšte si v pravo na tom posuvníku "profil klimatizace" větrák bude mít vyšsí otáčky ( máme to na prostředním stupínku) a po usednutí do auta zapněte na 5km recirkulaci. Editováno: 7. Červenec 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Tak se ještě podívej, jestli má dolakovaný pořádně všechny dveře zespodu. Ale vypadá to, že tenhle ojeb mám jenom já a ještě tady jedna FIII mj. ve stejné barvě : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 @vormen Jj mrknu a až bude z opravy ta naše tak to taky omrknu. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 (editace) Tak bezporuchovost náhradní Scaly beru zpět. Nejde srolovat to rolovací menu na Boleru? Dal jsem si tam "AC" tak mě štve že teď musím přes "menu climatronicu"? U Amundsenu v naší Scale za 2mesice nebyl problem? Editováno: 18. Červenec 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 @xtrack pri android auto a mirrorlink to nejde vobec. Ak ti to nejde ani pri ostatnych volbach, tak 10s drzanie tlacidla pre vypnutie spravy restart celeho. to nie je porucha, to je vlastnost :D ja to restartujem raz tyzdenne, dake preblikavacky displaya, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 @csabac díky? zkusím restart, dnes to nejde celý den.? navi řešíme tomtom xxl starým 9let, takže AA a mirror link jsem v naší, ani půjčené scale nezkoušel, používáme pouze v superbu/ arteonu s tabletem na filmy, kdy na navigaci a 2 tabletech vzadu jede film? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 @xtrack inak pri pouzivani AA ide tichsie i radio. akonahle odpojim tel., radio hra ovela hlasnejsie. takze ta zazracna vecicka s velkym displayom v strede si zije svoj vlastny zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 @csabac vzhledem k jednoduchosti Bolera jsem čekal větší vyladěnost? tyhle problémy Amundsen nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 (editace) Jsem se schválně podíval na ty nedolajované dveře @vormen předtím jsem problém nikde neregistroval bude to vada konkrétních kusů moje Fabia Octavia 4 i zadní světla lícují Scala z října Editováno: 10. Červenec 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Asi to nebudou mít úplně všechny, ale je to vždy v rohu u pantů, směrem ven ne, zatím jsem viděl osobně i na fabii, ale na barvě,kde to nebylo tolik vidět jak na modré race, ale stačí přejet rukou po tom místě a je to jasný, jde to poznat i hmatem. Ale pouštím to z hlavy. Stejně jako pazvuky, úplně stejně a možná hůř vrže i SIII i Passat za mega a víc. Takže běžná úroveň u VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Co mě ale zarazilo na showroomu stála Scala po slevě 490tis a ten zadní nárazník ... Jestli to tam už někdo sundaval to je otázka, ale takhle to vystavit ... Jj vrže, ale WDčkem a vazelínou se to dá jednoduše opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 ten nárazník bych takhle nechtěl ani já a to už je co říct : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Máme Scalu 1,5TSI z 5/2019, aktuálně 15 000 km. Zatím v záruce měněna sedačka řidiče - padalo opěradlo zad a oba potahy předních sedaček - žmolky na látce a to strašné... Všechno bez problémů vyměněno. Nyní vrže A sloupek u spolujezdce.. no, nějak e to soudruhům nevede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) mas dake abnormalne auto, A stlpik ma vrzgat, ked je vonku medzi 15-20C. Asi soudruzi maji i A stlpik pre leto :) Inak ja som urobil novy objav, co sa tyka SOS systemu. Po vymene riadiacej hlasi chybu uz len vtedy, ked je vonku vlhko. T.j. po umyvarke, ak vecer pada rosa, resp. po dazdi. Zajtra ho idem zahlasit na garancku, tak ho riadne vyumyvam predtym, snad sa to ohlasi :D Editováno: 12. Červenec 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Já jsem teď přes víkend jezdil úplně bez pazvuků, teplota 13 -21 a je ticho. Ale jak začne prat slunko, tak se to začne rychle teprve ozývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.