KennyMc Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 @Kane13 Tak jestli je to tohle: https://svolavacky.cz/svolavaci-akce/skoda-scala-2019-ecall/, tak to nevím, jestli řeší naše problémy. Nikdy se mi neukázala chyba eCall a stále svítí zelená. A to i když connect nefunguje. Mě to taky dle VIN akci nenašlo, ale já mám výrobu až 10/2019. Tohle by se mělo týkat jen 8/2019 - 9/2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 uz nevim ve kterem vlakne jsme to kdysi resili, ale zda se mi ze na https://shop.skoda-connect.com pridali moznost dokoupeni Vzdaleneho pristupu i pro auta, kde nebyl od vyroby (muj pripad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 Řešili jsme to asi 2 stránky zpět. Objednával jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 14. Květen 2021 Sdílet Vloženo 14. Květen 2021 (editace) Zvazuju. Jsem hracicka a bavilo by me to. Ale vim jak na tom ten sw je bidne. Ja v mySkoda appce nemam skoro zadnou funkcionalitu az na zobrazeni najetych kilometru ktere se mi neustale dokola prepina samo do imperialnich jednotek :D takze jsem rad ze mi funguje smartlink s telefonem a nechci to doje.at :D Editováno: 14. Květen 2021, autor: jamescze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 No taky jsem hračička a baví mě technologie, ale platit 1 500 za věčně nefunkční službu se mi moc nechce. Ta cena mi přijde úplně mimo vzhledem k tomu co to reálně nabízí. Aspoň pro mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 to je lepší koupit za ty prachy dálniční známku a použít ji třeba jen 3x :) a udělá to víc radosti, škoda connect vyloženě vyhozený peníze 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Kolegovia, ja som tú apku nemal otvorenú hádam pol roka. A aj to funguje tak jeden pokus ju otvoriť z dvoch :-) škoda inštalovať do telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 17. Květen 2021 Sdílet Vloženo 17. Květen 2021 Mate niekto v appke zapnute planovanie servisu ? ako to funguje ked sa bude blizit cas servisu ma budu zo skody kontaktovat ? Ďik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Nedávno jsem zjistil, že to tam mám zapnutý, ale termín je ještě relativně daleko tak uvidím, jestli se mi někdo ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 (editace) A mas tam aj zaklikane tie moznosti bolo ich tam viac olej prehliadka a podobne ? Editováno: 19. Květen 2021, autor: m.a.r.e.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 @m.a.r.e.k zrovna včera dopoledne jsem skrz aplikaci vyplňoval žádost na servis ( až na půlku června) . Proklikáš se přes těch 5 oken . 1.okno co požaduješ , 2.okno tvůj požadovaný datum + náhradní datum 3.okno zda budeš požadovat náhradní vůz. 4.okno se můžeš rozepsat více (200 znaků) 5.okno rekapitulace Po potvrzení si stejně musíš vybrat emailového klienta v telefonu , kde se do něj zkopírují okna 1-4 + doplní VIN vozidla ,tvé jméno a kontakty na tebe vyplněné z profilu. Samozřejmě můžeš dopsat, případně upravit pokud ti těch 200znaků bylo málo, přidat přílohy atd. Odpoledne se mi zkoušel dovolat ( z důvodu instalace květnové aktualizace v telefonu se nedovolal) , proto mi odpověděl emailem a potvrdil požadovaný termín . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 diky za objasnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 19. Květen 2021 Sdílet Vloženo 19. Květen 2021 Asi jsem myslel něco jiného: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejo Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Máte momentálne funkčný Škoda connect cez PC? (cez mobil je to OK). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 Jen přes mobil. I ten web mám nějaký "rozbitý". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 (editace) Maj to zasejc nějaký rozbitý, na PC přes nějaký nový generalheslo neprůchozí, přes mobil funguje ... prostě opět škoda polovičaté polofunkční řešení ... EDIT: Tak na PC mě to už píše, chybné heslo ... stejné heslo, se kterým se na mobilu přihlásím (z nějakého důvodu mě to na mobilu odhlásilo, pravda, už jsem pár dnů nepoužíval) ... podle adresního řádku na PC zřejmě přesun na nějaký centrální server VW group ... takže potěš škodakoště ... pokud budu půl dne čekat jako v servisu, než bude spojení se serverem VW ... Editováno: 19. Červenec 2021, autor: velkytom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 Mi už portál funguje. Chtělo to po přihlášení znova odsouhlasit nějaké podmínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 Tak mi taky ... ale přihlášení trvá curefsky dlouho ... navíc oproti ránu zmizela obrazovka s generalloginem a je tam jen dřívější s loginem, takže v embéčkárně asi o problému ví a řeší jej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 (editace) Mi se teď v nabídce objevilo toto: edit: zkusil jsem, je to na měsíc, aktivace byla hned Editováno: 28. Červenec 2021, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 28. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2021 Žeby som aj ja na mesiac skúsil ci sa to zmenilo k lepšiemu? Ak je to na mesiac zadarmo 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 No jako zajímavá marketingová akce. Ale ... teď jsem si to aktivoval no a nefunguje mi tam asi vůbec nic :D Uvidíme jestli se to ještě probudí, je to přece jenom chvilka. Ale stejně teda nevim nevim jestli mě to přiměje vytáhnout 1500 z peněženky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 Mne to po aktivácii išlo asi behom 2 hod. Zatiaľ to funguje ale dať za to 39 eur na rok mi pride vela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 4. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2021 No mě to zatím stále nejede ani po více jak 4 hodinách, ale dám tomu šanci ještě zítra. Jinak za 39 eur je to levnější jak v čr. O třetinu, to mi přijde celkem dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolacek12 Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 Máte někdo taky výpadky ŠC? Šedý globus, nemůžu se v autě ani přihlásit, na webu ani mobilu nejsou aktuální údaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 26. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2021 @Kolacek12 Mají výpadky. Včera také - voláno na infolinku a potvrdili výpadek, večer to šlo ale dnes ráno opět errory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.