Přejít na obsah

Scala - vnější zpětná zrcátka - stmívání


Scala10

Doporučené příspěvky

  • o 9 měsíců později...
  • o 1 rok později...

Tak jsem objednal pravé zpětné samozatmavovací zrcátko na e-shopu Škoda - https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/automaticky-stmivatelne-zrcatko-spolujezdce/p/657072538A. Bude měněno u mé Scaly Monte Carlo , kde je jen levé samozatmavovací. Zároveň si nechám namontovat i přední zástěrky. Informaci zda-li je možné to zrcátko bez dodatečných úprav namontovat jsem zaslal na technickou podporu Škoda a bylo mi odepsáno , že na můj model jde udělat výměna zrcátka za stmívatelné , je tam na něj příprava.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@keras1 Nevymýšlej kraviny, kup zrcátko, namontuj, přehoď kryt a máš plně funkční systém. Mi to přijde extrémně levné, i kdyby za tu cenu bylo pouze sklíčko, tak by to bylo levné. S folií akorát vyhodíš peníze.

 

(Nicméně to, že je to levné, neoumlová Škodu, že nabízí tyto kompromisní prvky výbavy a pak musí nastat DODO. Nechápu, proč to v ceníku není o 2-3 (4)k dražší, ale komplet z výroby...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslel jsem to zle :) , ale když už provedly ve Škodě takové rozhodnutí, tak zas tohle je od nich celkem fér, 4k je dobrá cena, kor na dnešní inflační dobu. Roky jsem jezdil na autě se stmíváním, u kerého jen sklíčko bylo v ceně snad 10 tis a zrovna to pravé, resp. obě vnější jsem dost oceňoval. Pokud bych měl nějaké zrcátko vynechat v rámci šetření, tak to prostřední vnitřní, je umístěno výše a navíc se velmi snadno přepne rukou. Ale asi by to bylo divné, když naopak tímto zrcátkem automobilky začínají a spousta aut má právě se stmíváním pouze to prostřední.

 

(btw tenhle kompromisní příplatek s pár dalšími nakonec rozhodl, že jsem si nedělal svou konfiguraci a vzal co bylo skladem)

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já zase oceňuji právě to vnitřní. 

Taky jsem měl před tím všechny 3.

Tady jsem vyřešil absenci pravého tak, že ho mám vykloněné víc doprava a pokoj. Je to o zvyku. Podle doporučení od instruktora by člověk neměl vidět ve vnějších obrysy svého auta!!! Pak světla zezadu neoslňují. Když potřebuje tak se nahne. Od toho slouží vnitřní aby viděl přímo za auto. Už jsem to tu asi psal. Funguje výborně a zase je to jen zvyk. 

Většinou mají vnější zrcátka lidi blbě nastavené! 

 

Tohle s tou folií byl jen nápad. Nic víc. 

Asi blbej, ale přesto jsem hodil dotaz. Nooo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, taky jsem měl supa😀

Jedno venkovní mi odešlo, tedy jedna větev v elektronice vnitřního. Tak jsem to zbastlil obě na jeden kanál a fungovaly dál. Dělali se dvě verze vnitřního a nedalo se lehce poznat jestli jsou na jedno nebo obě. 

Šlo tam cca 2V, tady prý je to víc. Kolem 5V.

 

To nastavení venkovních je fakt jednoduché a nikdo neoslňuje. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...