ski1961 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 @radlat ano, s tím vším souhlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Škoda představila nejsportovnější Fabii současnosti. Monte Carlo sází na černou - Aktuálně.cz (aktualne.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Nevíte někdo, jak je to se zadními sedadly v FIV? Na prezentačních fotkách/renderech je opěradlo až po dveře i pod pásem čalouněné: Ale v těstech tam je jen plast (cca 6:20) https://automoto.touchit.sk/nova-skoda-fabia-ambition-1-0-tsi-70-kw-recenzia-a-video/3419/ EDIT: Popřípadě to souvisí nějak s zadními Airbagy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Podle té visačky na tom renderu,tak to jsou zadní airbagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 @Martab Jo je to tak. Ve verzi Style jsem si v konfigurátoru přidal kolenní airbag a boční airbagy vzadu za 12.000,- Kč a vyskočila na mne fotka interiéru, kde to bylo vzadu na bocích vyčalouněné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 15. Únor 2022 Sdílet Vloženo 15. Únor 2022 Jo, už to vidím, stejně je to u Scaly jsem se teď díval. Docela zajímavé, bude se na to muset podívat jak budu v ŠA a zkusit jak moc měkké ty boky jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 (editace) Editováno: 16. Únor 2022, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 Ja som podla tej designovej kresby dufal, ze bude mat aspon dymove zadne svetla... (ked uz F2 MC mala jedinecne cierne predne svetlomety a hmlovky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_NX_A8_ Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 V Německu už mohou konfigurovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2022 Sdílet Vloženo 18. Únor 2022 Zadne svetla tiez bez LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fangluin Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Tak to je vážně smutné. Viděl jsem ty obyčejné včera naživo a vypadají hrozně. Doufám, že půjdou potom vyměnit za LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Já si myslím že v tý příšerný ceně se příplatek za led světla úplně ztratí 😁 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 @Libac on vtip je v tom, že momentálně nejsou LED zadní světla v nabídce ani za ten příplatek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 19. Únor 2022 Sdílet Vloženo 19. Únor 2022 Aha no tak to je žalostný ... Pravděpodobně to vyměnit půjde , ale min. bez úprav el. instalace se to neobejde . A nebo si počkat 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 MC v konfigurátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fangluin Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Zajímavé, v konfigurátoru je jiný dekor palubky a bočního vedení sedaček, než je na promo fotkách. Víc se mi líbí sportovní paket interiéru u ne MC verze. Ta červené je nějak moc. Černá by se mi asi líbila víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 Ta červená barva v interiéru je za mě také divočina a pak by mě vadila ta povinná černá střecha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Únor 2022 Sdílet Vloženo 21. Únor 2022 F3 MC mala v konfiguratore bezplatnu moznost zameny (kapanek boy racer) sedaciek s cervenymi rychlymi pruhmi za cierne sportove sedacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Ale tuto možnost dostala až po FL a současná Scala a Kamiq toto nenabizeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Ak je interiér F4 MC pre vás divočina, potom po zhliadnutí fotky interiéru F3 MC predFL ste museli dostať epileptický záchvat! :D Nie som fanúšik MC, ale interiér F4 MC sa podľa mňa konečne vydaril v porovnaní s predchádzajúcou generáciou. Tej červenej je tam teraz tak akurát, aby zdôraznil MC edíciu. Inak tú zámenu MC sedačiek za celočierne asi mali aj Rapidky poFL, pretože medzi jazdenkami je kopec MC s čiernymi sedačkami, čomu som doteraz naozaj nechápal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 V pátek mi volali, že mám auto na prodejně. Mám tam přijít prohlédnout vůz a dohodnout se co všechno do auta dovybavit. Nabídnuli mi také přihlášení vozu. Vzhledem k tomu, že s tímto nemám zkušenost, kupuji poprvé nové auto, tak co by jste doporučili abych si tam dal? Osobně bych tam chtěl gumové koberce, to je jasné. Dále zvažuji lapače nečistot, má to vůbec cenu? Případně doporučte, děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Gumové koberečky bych vzal, zástěrky ne😜😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Veď pozri na webe katalóg originálneho príslušenstva. ;) Gumové rohože a zásterky budú fajn, ale postačí ich zaobstarať až pred budúcou zimnou sezónou. Nezabudni aj na nejaký koberec do kufra. Ten rozkladací cez zadný nárazník môže byť pecka. Ja by som určite pridal aj ochrannú fóliu nakladacej hrany kufra. A zvážil by som aj ochranné lišty prahov dverí - ozdobné vpredu a priehľadné vzadu. Origo asi inú alternatívu ani neponúka. Funkčnosť nulová, ale vyzerá to pekne. V podstate takmer všetko môžeš kúpiť dodatočne, ale tú fóliu na nakladaciu hranu by som nechal nalepiť priamo v servise pred vyzdvihnutím auta. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 Gumové koberce jsou jasné :) Ty zástěrky, nevím ať to nevypadá hůře. Také jsem zvažoval tu fólii na nakládací hranu, ale toto auto bude jako druhé do rodiny, ale nevím co bych v tom vůbec vozil :) Na ty prahy bych fólie dal, ale tu dekorativní nechci, chci jen tu transparentní. Ta zadní je směšná ... :) Co všechno budu mít jako příslušenství z výroby? Autolékarnička, výstražný trojúhelník? A co s tím přihlášením? Mám to nechat na nich? Nevíte kolik to stojí když bych si to přihlásil sám vs když to udělají oni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 13. Březen 2022 Sdílet Vloženo 13. Březen 2022 To vše záleží na prodejci co ti dá jako dárek, nebo za zvýhodněné ceny. Registrace stojí čas a peníze. Já ji měl jednou zdarma jako bonus, dobrých 800. Gumové koberce a výbavu mi dali vždy. Za zástěrky jsem si rád připlatil, protože mě estetické pózy moc neberou. Věčný boj. Sundat se přece dají vždy. U nás se sype i inertem tak vím jak vypadají omlácené hrany podběhů a prahů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.