Leonekkk Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 (editace) Zdravím všechny,potřeboval bych poradit sehnal jsem si totiž kameru na Supa a el.svazek viz. Foto.. na svazku v jednom konektoru(černý)jsou 4 dráty a druhém jsou dva dráty.Mám problém že s kamery vedou 7 drátu v černém konektrou jsou totiž 5 drátů a nevím naco je ten 5 drát,jestli to je kostra?děkuji za rady. Editováno: 27. Září 2019, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 7. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Čaute,chtěl bych prosím vás Zjistit kód čelní kamery ve skle v High verzi?děkuji mám rok výroby 11/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 3Q Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 7. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Můžu Poprosit o celý kod?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 28. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2020 Zdravím všechny můžete mi někdo prosimvás napsat co tahle přední kamera zvládne?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 Zvládne: asistenta dálkových. čtení značek, lane asistenta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 před 13 hodinami, Leonekkk napsal: Zdravím všechny můžete mi někdo prosimvás napsat co tahle přední kamera zvládne?děkuji Jestli si myslíš, že budeš zakládat na každou kameru a kabel samostatné téma, tak jsi na omylu. Toto je již třetí a úplně zbytečné. Všechna témata sloučena do jednoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 30. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 Ferda25:Díky Pawouk:už se to nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.