ABAB Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Ahoj mám Škoda Rapid SpaceBack 2015 a v servise mi měnili kompletně celé butiky. Nejdříve mi museli znovu dekódovat autorádio. Po této výměně mi neustále bliká ukazatel celkové najetých km. Údajně to má časem přestat blikat. Ale už je to pomalu týden a ukazatel stále bliká. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Údajne se to má opravit samo, to bych spíš řekl, že si s tím neví rady. To je oprava ze ŠA, nebo garážnik? O takové opravě slysim prvne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 30. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Bylo to v AS Škoda a po výměně budíků to stále bliká. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Takhle na dálku ti to nikdo neopraví a pokud to bylo v AS Škoda, tak jako úplně nejjednodušší je tam zajet a reklamovat jejich provedenou práci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Doopravdy by mě zajímalo, jestli je uvedeno v dílenské příručce ŠA, že to "časem přestane blikat samo"! :-( Jak píše Rapid 1.0, tak reklamace zakázky a hotovo, ať se snaží a nenechat se odbýt! Nějak se nám rozmohl jeden nešvar: Místo opravy se používají různé pohádky :-) Dej vědět výsledek opravy s nějakou hezkou historkou ze specializovaného servisu ŠA. Jdu blejt velebnosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Ano nenechat se odpálkovat. Teď opět řeším v AS nefunkční klimu na záruku a to mė před rokem mėnili kompresor. Pojedu tam potřetí příští týden tak to snad už vyřeší ušmudlanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABAB Vloženo 30. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Se servisem jsem moc spokojený, v zaruce mi vyřešil moho problému. Jen nevím proč by ukazatel km měl blikat. Čekáme na odpověď ze Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Když jsi s nimi spokojený tak proč ti vykládají takové pohádky a ty jim věříš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.