Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, 

mám Kodiaqa od ledna 2020 a aktuálně mi poslední tři dny nefunguje odemykání auta přes Kessy. Pokud strčím ruku do kliky, tak se nic neděje. Zamykání přes rýhu na klice je zcela funkční.

Nevíte prosím, kde by mohl být zakopaný pes?

Díky za odpověď

Vloženo

Dobrý den,

řešil jsem to stejné. Mě nefungoval jeden klíček, náhradní fungoval bez problému. Vyřešeno záruční výměnou za nový klíček + nové nakódování. Je to otázka hodiny v servisu.

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Někde jsem četl o stížnosti některých majitelů s Kessy, že jim po nějaké době - dny (třeba 5 a víc) nejde otevřít pomocí Kessy dvěře spolujezdce. Teď mi auto stálo týden a opravdu jsem dveře klikou neotevřel. Je to vlastnost nebo závada? V návodu o nějaké deaktivaci po delší době nic není.

Editováno: , autor: l79
Vloženo

Stalo se mi to samé, zhruba po 4 dnech jsem nemohl otevřít přes dveře spolujezdce. Našel jsem, že k deaktivaci dojde po 60 hodinách, po 90 se pak deaktivují i dveře řidiče.

Je to i v návodu, jen bez časových údajů: "Pokud vůz nebude po delší dobu odemknutý, mů-že dojít automaticky k deaktivaci funkce."

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...