Publikováno Červen 17, 20205 r Ahojte všichni majitele Škody Kamiq, chtěl bych založit toto téma abychom mohli (i pro budoucí majitele) porovnat kolik platíte za pojištění svého Kamiqa. Bylo by fajn, kdyby každý z vás uvedl. Název pojišťovny: Limit plnění v mil: Pojištění skel: ANO/NE GAP: ANO/NE POV bonus v %: HAV bonus v %: Cena: Třeba to někomu pomůže dosahnout i na lepší nabidku. [emoji6] Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk
Červen 17, 20205 r Autor Tak já teda začnu.Název pojišťovny: Generali Česká Limit plnění v mil: 150 mil. Pojištění skel: ANOGAP: ANOPOV bonus v %: 0HAV bonus v %: 0Cena: 19 860,-K dosažení této ceny pomohly extrémní slevy od pojišťováka. Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk
Červen 17, 20205 r Zruš si tu hlášku z Tapatalku "Odesláno z mého JSN-L21 pomocí Tapatalk", odporuje to pravidlům fora.
Červenec 5, 20205 r Název pojišťovny: ČSOB Limit plnění v mil: 200 mil. Pojištění skel: ANO - 5tis. GAP: ANO na 570tis. POV bonus v %: MAX HAV bonus v %: MAX - spoluúčast 2 tis. Cena: 12 492,- rok / 1041,- měsíčně K dosažení této ceny pomohl POJIŠŤOVÁK
Červenec 5, 20205 r Název pojišťovny: ČPP /pov.+hav allrisk/ Limit plnění v mil: 130 mil./130 mil./ Pojištění skel: ANO - na 10tis. GAP: Ne POV bonus v %: MAX HAV bonus v %: MAX - spoluúčast 5% nebo min. 5tis. Kč Cena: 9252Kč / rok, normálně na přepážce
Srpen 21, 20205 r Ahojte, Mastibruch sa asi spytoval predovsetkym na havarijné poistenie. Je pravda, ze i v u nas pzp byvaju rozne pripoistenia alebo verejne prisluby , napr. Kooperativa. Kriteria na ktore sa spytuje ,okrem poistného , nie su moc vypovedné, ale v spojitosti na kuny a iné zracie zvieratka pozrite ci mate kryte toto riziko. Mne sa davno tiez vrhli na Passata a pozrali kable . Aj teraz mi kamosi pravidelne hlasia taketo veci.
Červen 23, 20223 r Název pojišťovny: Pillow Limit plnění v mil: 150 mil./150 mil. Pojištění skel: ANO - 0 kč spoluúčast GAP: Ano POV bonus v %: MAX - 0 kč spoluúčast HAV bonus v %: MAX - 5 000 kč Cena: 2 613 kč platba čtvrtletně / ročně 10 452 kč
Červen 23, 20223 r Jsem teď přepojišťoval, jelikož ČPP zdražila už přes 10tis.Kč. Přešel jsem k Allianz, kde jsem byl asi v dobrou dobu na správném místě a za komplet platím 6650 Kč ročně se vším včetně pojištění sedaček, bez GAP. Je to tedy omezené na 7500km, ale jezdí s tím manželka a to jí stačí. Popř. se do 10 000 km doplácí asi 400 Kč. Mě to vyhovuje, tak jsem do toho šel.
Červen 23, 20223 r Ahojte, som sa prekvapil, prečo iba asi naše spoločné auto . I keď som tu už raz prispieval, napíšem, ako som si ošetril svoje auto, samozrejme hovorím o poistení na Slovensku. pzp - Kooperativa s plnením 5.240.000,00€ život a zdravie / 1.050.000,00€ majetok. Zadarmo sú asistenčné služby + verejné prísľuby.Stačí pozrieť na stránku KOOP. Ročné poistné 135,60 € HP - Kooperativa po 50% bonuse , dnes po 60 bez škodových mesiacoch je to 364,04 € ročne. Všetky riziká vrátane čelného skla. Tiež poškodenie káblov a elektroinštalácie kunami a podobne. Územná platnosť Európa. Spoluúčasť 5% min. 150€ / zavinené udalosti /. Samozrejme + asistenčné služby zadarmo. PS auta bola 26.330€. Totálna škoda je pokiaľ sú náklady na opravu vyššie ako 100% všeobecnej ceny v čase poistnej udalosti. Neodpustím si pripomenúť, že aj na Slovensku sa strácajú poisťovne, alebo ich pobočky, takže pozor na super lacné podvody.
Květen 3, 20232 r Po 3 letech mi bude končit leasing. Hledám vhodnou pojišťovnu na povinné a havarijní pojištění. Zatím mám nabídky od Allianz na variantu Max za 7350 Kč a od pojišťovny Pillow za 6525 Kč. Podmínky jsou mírně lepší u Pillow jen pro servis to není smluvní pojišťovna. Máte někdo zkušenost s tou novou Pillow?
Červenec 30, 20232 r Zdravím a prosím o Váš názor na pojištění GAP. Od nákupu nového auta 7.10.2020 do 6.10.2023 mám k havarijnímu pojištění uzavřeno i pojištění GAP. Od 7.10.2023 mi toto pojištění končí a nevím, jestli se vyplatí zkusit uzavřít toto pojištění znovu např. na další 2 roky. Díky Sluka
Červenec 30, 20232 r Nejsem si jistý, že by některá pojišťovna nabídla možnost GAP pro tak "staré" auto. Co vím, tak nyní je možné na 2 roky. Ale nejsem pojišťovací expert...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.