100Bubu Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června ja už mam pekne to prešlo na verziu 0370 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 7. Června Sdílet Vloženo 7. Června update z 350 na 370 bez problemov. trvalo to asi 50 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mousehouse Vloženo 8. Června Sdílet Vloženo 8. Června Ahoj, lopotím se s aktualizací map už nějakou dobu, i se Škodou Auto, ti mi poslali instantní odpověď, že buď online nebo přes USB, ani jedno nefunguje (USB jedu přesně podle ofiko návodu), ať si případně pořeším se servisem, ti zase ať se Škodovkou :), super. Mám SIII iV, 2021, napadá mě už jen zastaralý FW (0270, mapy 8/21 ). Pokud jdu přes "menu" -> informace o systému -> aktualizace = mrtvo, nic se nenabízí. Např. ta obrazovka, kterou postoval @skdh vůbec nevím jak se do ní dostat, přes dlaždici "navi" tam nic takové není nebo jsem mimoň :). Vcelku mě přístup Škod štve, v době kdy je online aktualizace u všeho jako mobilní telefon naprosto přirozená a funkční. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 9. Června Sdílet Vloženo 9. Června @mousehouse cez nav - nastavenia to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mousehouse Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června ne, pokud dám v menu infotainmentu navi, mám tam pouze nastavení k samotným cestám, ne ale k systému, možná dělám něco blbě, když mě pošleš @skdh kroky k nastavení, budu rád, jinak už nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peka Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června Ahoj u FW 0270 se mapy nechtějí aktualizovat online ani přes usb.Měl jsem to samé nahrály mě FW 0324 a mapy se aktualizují online každý měsíc.Dokonce i FW se mě aktualizoval online na 0330 asi před 2 měsici. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června Navod 20240610_192303.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peka Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června Ano tento návod je na Columbus mib 2,5 ale on už má Columbus mib 3 a tam je to jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června tak to som nevedel sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 10. Června Sdílet Vloženo 10. Června potvrzuji, ze 370 mapy na columbusu (2.5) jedou .. byl jsem vzhledem k te velikosti skepticky ... ale vse ok. pak nerozumim, proc to neudelali uz davno. ta polovicni velikost souboru ke stazeni je hodne rozdil ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mousehouse Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června Díky všem za informace :), @Peka @100Bubu @hamoun ano mám MIB3, tam je to jinak a na verzi se v podstatě nedostanu, vypadá že 0270 je fakt mrtvý kůň, šílenost. Minimálně je naděje, že po updatu FW to bude na 90% OK. Pro info, stále jsem v kontaktu s helpline Škoda connect a to je pravěk, reakční doba na mail 14 dní, po telefonu pošlete toto, pošlete tamto a pořád žádné rozumné řešení. Doporučovali mi jezdit s připojenou flashkou s nahraným updatem v přední části, to vše už jsem vyčetl bez nich a prý se to chytne, když budu používat vestavěnou navi - no nechytlo, nula nula nic. V servisu, předpokládám, budou nadšeně skákat, když požádám o update zdarma, protože mi nefunguje "půlka" výbavy :). Jaké máte zkušenosti? Případně doporučit něco kolem Prahy a Prahu, kde by do toho šli bez řečí, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peka Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června Mě přehrály software columbuse v servisu v Olomouci bez řečí.dokonce přijímací technik o tom věděl že software 0270 je špatný.auto jsem měl v záruce tak jsem nic neplatil.jinak jsem s tím software 0270 měl víc závad na Columbusu než jen aktualizaci map 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peka Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června Jo ještě bych zapomněl po nahrání nového softwaru se mapy z aktualizovali online asi do 7 dnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mousehouse Vloženo 12. Června Sdílet Vloženo 12. Června Díky moc @Peka za info, no to je klenot ta verze 😄, jako snažil jsem se, aby se k tomu postavila Škoda, ale to je příběh, že mi dnes už ruply nervy... zkusím tedy servis a uvidíme, dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 15. Června Sdílet Vloženo 15. Června Na 270 to nejde. Museli mi v servisu prehrat mapy na 306, pak mi update sel. Ale uprimne - hrozny system. Prsknes flashku s mapama do USB a jen cekas. Nikde zadna notifikace, nekde to spustit rucne. Podle navodu jen strcis do auta a jezdis neurcity pocet hodin / dni a cas od casu musi kouknout na vezi map. To mi hlava vubec nebere. Online to imho vubec nejde. Superb 3, 11/2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaddDogg Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června Tak je to jak jsem psal že se dočkáme v nadcházejících týdnech aktualizace map, dnes zjištěno že je na update portálu k dispozici ke stažení nová verze map ECE 2024/2025. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 19. Června Sdílet Vloženo 19. Června tiez som si to vsimol, dokonca je tam velkost len 15GB, tak uvidim co to prinesie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mousehouse Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června V 15. 6. 2024 na 9:24, mir77 napsal: Na 270 to nejde. Museli mi v servisu prehrat mapy na 306, pak mi update sel. Ale uprimne - hrozny system. Prsknes flashku s mapama do USB a jen cekas. Nikde zadna notifikace, nekde to spustit rucne. Podle navodu jen strcis do auta a jezdis neurcity pocet hodin / dni a cas od casu musi kouknout na vezi map. To mi hlava vubec nebere. Online to imho vubec nejde. Superb 3, 11/2020. jj pravěk v přímém přenosu, peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června V 7. 6. 2024 na 12:43, skdh napsal: update z 350 na 370 bez problemov. trvalo to asi 50 minut Já mám teda u zemí napsáno jen 2024, tak doufám, že nemám nějaké starší mapy (z update portálu)... aktualizace trvá dlouho a hlavně jak poznat, že doběhla, když se dělá na místě a infotainment se po 20 min vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 20. Června Sdílet Vloženo 20. Června @bouchy01 nahore vidíš verzi. 370 ma mapy 24/25 ja aktualizuji cestou nebo mam nastartovano. at vim, jestli dobehlo nebo ne .... kdyz zkusíš aktualizovat znovu, bud ti napise, ze ma stejnou verzi nebo ti ukaze, ze jeste jede ... (MIB25) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mousehouse Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června mě až přijde, že MIB2.5 je v mnoha ohledech lepší, než 3.0, ach jo, u mě stále nedořešené, Škoda Auto mu tupě nabízí 3 měs. online infotainment zdarma, že to určitě půjde, no nepůjde na 99%, místo, aby mě dali dobrozdání a možnost přehrát FW zdarma v nejbližším autorizáku, bože můj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mousehouse Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června btw nemáte pls někdo tip na autorizák, kde jsou v rámci FW/ SW přístupní a neberou to jako nějaký opruz?, mě zatím přijde, že 2 kde jsem to zkoušel, rádi povídají, ale když má přijít na akci, tak je velké ticho a spousta nutností auto analyzovat, sledovat a diagnostikovat, myslel jsem, že na dovolenou pojedu s updatem FW a novými mapami a holt budu korigovat ACC uprostřed dálnice, kde se rozhodne zpomalit na 60 kvůli omezení před 4 lety... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 21. Června Sdílet Vloženo 21. Června V 19. 6. 2024 na 17:59, MaddDogg napsal: Tak je to jak jsem psal že se dočkáme v nadcházejících týdnech aktualizace map, dnes zjištěno že je na update portálu k dispozici ke stažení nová verze map ECE 2024/2025. Viz předchozí strana tohoto vlákna, dával jsem odkazy na stažení už 5.6.2024... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hule Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června Tak v mým MIB2.5 columbusu se sice mapy zaktualizovaly, ukazuje to 0370 a u zemí 2024/2025 jenže mi to stejně napsalo nakonci chybu aktualizace. Ale co mě trápí asi víc, možná jen z mé neznalosti, že přes rok postavený kruháč u práce pořád v navigaci není. A to byl v mapcreatoru už vloni. Může to nakonec být tím že ta aktualizace selhala i když to ukazuje správně 0370? Nesetkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 25. Června Sdílet Vloženo 25. Června zkus to prehrat jeste jednou. pokud selhala, najdes tam nejakou starou mapu, kterou to neprehralo. u tech, kde je 24/25 to aktualizovane bude. a to, ze je to misty neaktualni je proste "bez komentare" ... presto je pouzivam nejradeji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.