Lancelot Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Mohla by se mu líbit jízda Mladějovskou průmyslovou dráhou - https://www.mladejov.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 pravda , tam se chystáme už delší dobu také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 @Lancelot Výborně, díky. Objednáno a zaplaceno na příští sobotu. To se mu bude líbit. @Malta plavbu lodí absolvoval v Brně na přehradě, líbila se mu. Chce ještě na jinou loď, tak třeba ten Baťův kanál. Zahrnuji do plánu, díky :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 co westernové městečko v Boskovicích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 @Malta na to jsem úplně zapoměl, to by ho taky mohlo zabavit. V r. 2014 jsme byli v Šiklově mlýně, to si ale nebude pamatovat, takže repete ... Ze všeho nejvíc ho baví když si může někde něco osahat/vyzkoušet. Třeba v Brněnském zábavním parku Vida jsme strávili téměř 6 hodin, a nechtěl od tama jít. To samé i Dolní Morava. 2x sjezd na horské dráze a pak až do pozdních odpoledních hodin se bavil v "Mamutíkově vodním parku". Naopak ho vůbec nezaujal výstup na hrad Veveří v Brně. Od přehrady je to kousek, takže nebyl problém tam dojít. Když ale zjistil že tam pro něho moc k vidění není a ještě se na to nesmí prakticky sahat, tak mi po cestě zpět sdělil, že už nikdy se mnou na hrad nepůjde :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Malý svět techniky U6. Případně velký svět techniky. To je interaktivní. Landek park s "faranim" do sklepa. Prohlídka VP1 v DOV. ZOO Ostrava pak klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 @lumirnavrat Jezdím občas pracovně na Ostravsko, ale o tomhle vůbec nevím. Díky, určitě do Vítkovic s mlaďasem v blízké době zavítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 mohlo by se mu líbit i Svět miniatur v Ostravě 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 skanzen Veselý Kopec u Hlinska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 ... mohl by ho bavit i zábavní park Permonium v Oslavanech u Brna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Když do Oslavan, tam by nebyla od věci i jízda po úzkokolejce ze Zastávky do Zbýšova, pěkně to drncá a děckám se to líbí :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 16. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2020 (editace) Mladějovská průmyslová dráha - první absolvovaný výlet, rada od @Lancelot. Mlaďas spokojenej, celou cestu vláčkem si užil. Byli jsme i v tom muzeu, a taky dobrý. \\Edit: zapoměl jsem napsat, že je dobré si jízdenku zakoupit předem na jejich stránkách. Lidi co přijeli v cca 10:30 hod museli koupit lístky na 14:00 hod., protože časově dřívější jízdy byly již vyprodány. Editováno: 16. Srpen 2020, autor: Lion_K 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 V 5. 8. 2020 na 7:41, Malta napsal: mohlo by se mu líbit i Svět miniatur v Ostravě To momentálně je KO. Původní místo je staveniště dvou fakult OSU a nevím zda už to funguje na novém místě vedle hradu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 No to je taky dobrých 15 let co jsem tam byl, ale dobré vědět, kdybych tam jel s vnukem, ať to pak nehledám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion_K Vloženo 12. Září 2020 Sdílet Vloženo 12. Září 2020 Dnes Dolní Vítkovice - Velky svět techniky a Malý svět techniky Do konce října vstupy zdarma Je to tam hezké, zábava pro celou rodinu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emko87 Vloženo 7. Červen 2021 Sdílet Vloženo 7. Červen 2021 Je to tu plné super tipů :) Já bych doporučil Slovenský raj, byli jsme tam loni a bylo to tam úžasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Trošku oživíme téma. Nechci zakládat nové téma ohledně dovolených, tak to dáme sem. Chystáte se letos vyválet u moře? Já asi po třech Hurghádách jsem se rozhodl pro Turecko (poprvé). https://www.invia.cz/hotel/turecko/turecka-riviera/stella-beach/?gclid=Cj0KCQjw06OTBhC_ARIsAAU1yOWE3Wbo_r0zVeDlKTx5vgUGS3aG_6IbArKz-RyTNjJf97YrGh56egYaAlqbEALw_wcB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.