Publikováno Srpen 20, 20205 r Zdravim superbaci, V servise mi davali na auto novy predny naraznik a spolujazdcov predny blatnik. Vraj pristrek smerom na plech(povodny vodicov blatnik) robit nemusia podla Škoda postupu. Vidite ten rozdiel vo farbe medzi naraznikom a blatnikom na vodicovej strane ? Pride mi to ako ina farba, nie len ako rozdielny material plast/kov. Kedze na druhej strane lakovali aj blatnik tam je uplne rovnaka farba naraznika aj blatnika bez prechodu. Co si o tom myslite ? Je to vramci normy Škoda ? Alebo nekvalitne urobena praca ? Upraveno Srpen 20, 20205 r od Akaros
Srpen 21, 20205 r Mě tedy rozdílný přejde ten pravý přední blatník než že by jinou barvu měla kapota a měněný nárazník. Na levé mi to přijde OK úplně celé. Ten pravý blatník má mírně jiný odstín i na fotce "původní nárazník". Upraveno Srpen 21, 20205 r od LiveBomb
Srpen 21, 20205 r Autor @Plzeňáček prikladam video :) Vidim, ze mas rovnake krasne biele auto. Vsetci: vsimnite si farebny rozdiel medzi naraznikom a blatnikom IMG_5481.MOV
Srpen 21, 20205 r Jo, blatník je jiný, ale je jiný vůči kapotě. Kapota a nárazník vypadají stejně. Upraveno Srpen 21, 20205 r od LiveBomb
Srpen 21, 20205 r Autor @LiveBomb Kapota aj blatnik na videu je povodna prvovyroba :D S tym sa nic nerobilo.
Srpen 21, 20205 r Ale vypada to tak, co kdyz auto otocis tak, aby to slunce svitilo na vse stejne. Me pripada, ze jsou to uhly pohledu a polostin.
Srpen 21, 20205 r @Akaros Vidím na fotkách a videu 4 díly. Pokud barva kapoty odpovídá zbytku auta tak z mého pohledu má blbou barvu ten pravý blatník. Pokud zbytek auta je barevně shodný s pravým blatníkem tak nesedí kapota, nárazník a levý blatník. @Stanson To si nemyslím, ty linie změny odstínu jsou celkem dost patrný přesně podle blatníku. Na detailu je to celkem dobře vidět. Je otázka, jak vypadá zbytek auta - ten je na videu bohužel ve stínu a z dálky.
Srpen 22, 20205 r @Akaros no asi fakt jo :) ale taky mi prijde jinak barevny jenom ten blatnik, kapota a naraznik ok :-) a ano, mam taky bilou :-)
Srpen 24, 20205 r Autor @Plzeňáček @ČudlR na kapotu dopada priame svetlo preto sa Vam zda taka. Naozaj pozerajte iba na blatnik a naraznik. Aky je tam farebny rozdiel.
Srpen 25, 20205 r Mně se na všech fotkách L i P strany zdá, že je tmavší blatník, oproti nárazníku, tak to bude asi v pořádku a dělá to jen úhel dopadu světla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.