Tomas_cz1 Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 Mam 1.5TSI e-tec, MR22 (vyroba 1/22). Demontovany plastovy kryt bez plsti vyfoceny nemam. Ja jsem pri vymene spise premyslel, kdo vymyslel ty 2 plastove srouby🙈 a ze olejova vana je made in Spain a filtr z Turecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 tá plsť môže byť kľudne len u dieslov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 16. Březen 2023 Sdílet Vloženo 16. Březen 2023 Tak před týdnem vyměněný rám sedačky řidiče - padala Aktualizace VC a IT. Virtual už nebliká, zatím. IT se mi restartoval za tu dobu jednou a to po zapnutí výhřevu čelního okna - dnes. Hned poté vyskočila nějaká aktualizace - klasika vylepšení a opravy. Tak uvidíme. 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 Tretí diel koblihovej drámy o octavii. Obraz si spraví každý sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 (editace) To je neštěstí tenhle chlap, ten nebude s ničím spokojenej. Kritizuje výbavu ambition, asi by chtěl mít stejnou jako v rs. Vyhřívané přední sklo hovadina, led diodky jsou vlevo nebo vpravo. Podle mě je blázen, i když víme že O4 není bez chyb . Ale tohle ......Všechno má Škoda špatně tak ať si koupí (nebo požádá firmu) o jiný auto jak povídá. To je yotuber, ať dělá recenze na kytky a vy....re se na auta. Editováno: 18. Březen 2023, autor: Murphy1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shooter.jk Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 To nemá ani cenu komentovat. Vždycky si říkám, že asi nemám O4 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zachyn Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 (editace) Kromě převodovky (nevím, proč bych měl řadit už v 90km/h šestku, když to je poslední kvalt až do 200 ) se vším s tímto youtouberem souhlasím, Mám přesně tento model Ambition, jednu z uplně prvních co vyrobily covidové směny. Mohl bych přidat ještě sto dalších závad, co si tenhle střep táhne z výroby a potáhne až na vrakoviště. Namátkou: vypínání serva za jízdy, vypínání auto hold nebo ruční brzdy, pazvuky, bouchání, klepání, uvolněné součásti někde ve střeše, neustálé nové hlášky infotaimentu (kam na to jen ten generátor chodí ?), stále se povolující už druhé opěradlo sedačky řidiče, e-call, čidlo kvality oleje, front asistent, line asistent, blikání lampiček, samovolné nouzové brždění.....V servisu jsem byl za 2,5 roku odhadem tak 20-30x, to je téměř každý měsíc a to ty problémy vždy kumuluji. Protokoly už by se daly svázat do vazby. Být to auto moje, tak jsem ho vrátil nebo bych se se škodou soudil - jednou sem se málem zabil s celou rodinou a jednou mi auto ujelo i s dětma v zadních sedačkách, 2x jsem ho honil na parkovišti v práci mezi kamiony. Takže asi tak pro ty nevěřící. Ty první auta měly být spíš nulté nebo ověřovací série.... pořád jezdí s tím samým hw. Škodovka jim nevymění žádnou jednotku, jen samé kraviny typu tlačíka na volantu nebo dorazy 5. dvěří, aby měl zákazník pocit, že se něco děje. Věřím, že novější MR mají zcela jiné ŘJ nebo min novéšjší revize a problémy nemají a podobné příběhy jsou pak těžko uvěřitelné. Editováno: 24. Březen 2023, autor: zachyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 24. Březen 2023 Sdílet Vloženo 24. Březen 2023 @zachyn ne nadarmo se říká že první rok výroby se na autě vychytávají mouchy, můj kamarád měl rs octavii (rok výroby nevím ale taky jednu z prvních) a vrátil ji na reklamaci že mu pořád blbnul software a atd. , vrátili mu peníze a hotovo. Nevím jestli měl štěstí nebo to tady taky někdo zkusil a taky uspěl, měl jsi to taky zkusit, když jsi byl nespokojený a od začátku se ti to takhle sralo. Mít auto a 3 nebo více roků se to takhle srát tak taky nadávám , ale i trochu na sebe že jsem jim to nevrátil ! Nebo se o to aspoň nepokusil. A určitě nejsi tak manuálně nešikovný jako kobliha, který nalévá vodu do ostřikovačů a poleje celý motor, ukazuje jak jde špatně otevírat nálevka na vodu do ostřikovačů a utrhne skoro celou nádržku nemehlo (neviděl jsem nikoho to takhle otevírat a myslím že to tak špatně nejde), nebo mu vadí hranka do kufru, a když jde vyfotit zamlžený světla tak to musí vyfotit na jiným autě protože zrovna když to měl on tak neměl u sebe foťák (komu to cpe v dnešní době, a určitě se mu to neodmlžilo za hodinu aby to nevyfotil druhý den na svém autě kecal). Jinak co jsi napsal tak ti samozřejmě nezávidím a neříkám že nemáš pravdu, to auto se opravdu ze začátku nepovedlo a vychytávají ho až do teď, i když je to auto teďka úplně jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 No vychytávají, ale stále není vychytané a to už se blíží FL. Stačí zajít na FB a tam jsou lidičky co mají auto pár dní a už se to sere. Z mého pohledu O4 hezké auto, mechanicky v pořádku, ale po elektronické stránce sráč. To by se měla Škodovka stydět a zákazníkům omluvit a kompenzovat jejich čas strávený po servisech. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 Už to vychytávají 3 roky. To dříve příjde FL a na před FL verze se ŠA vysere úplně… 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 V 24. 3. 2023 na 22:41, zachyn napsal: jednou mi auto ujelo i s dětma v zadních sedačkách, 2x jsem ho honil na parkovišti v práci mezi kamiony To se stane jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Jednoduše, nechá se neutrál a spoléhá se pouze na ruční brzdu. Dělají i někteří mladší kolegové v práci. Jako správce autoparku pak nadávám. Dělají to samé i v kopci. Prý je takto učili v autoškole. Editováno: 28. Březen 2023, autor: Petr AMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 V prudkém kopci smysl zařazené jedničky chápu, ale jinak? Co je špatně na neutrálu a ruční brzdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Třeba že pak ujede auto i s dětma? :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Reguji na @Petr AMF, který nadává kolegům, kteří ruční brzdu používají při parkování. Předpokládám, že jako správce vozového parku má auta technicky v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 On jim ale nadává když používají jenom tu brzdu, neřadí rychlost. Pak auto může ujet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Se zatazenou funkcni rucni brzdou? Jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 No třeba že ta brzda může selhat. Koneckonců to má Škodovka ( a i ostatní) i v návodu: Bezpečné zastavení vozu Pokud není vůz bezpečně odstavený, může se rozjet a způsobit nehodu. Pro parkování vyberte místo s vhodným podkladem. Vůz neodstavujte na lehce vznětlivých materiálech, např. na suchém listí, rozlitém palivu. Horké části vozu mohou způsobit požár. Činnosti při parkování vozu provádějte v uvedeném pořadí. Zastavte vůz a držte sešlápnutý brzdový pedál. Zajistěte vůz parkovací brzdou. U vozu s automatickou převodovkou zvolte režim P. Vypněte motor. U vozu s manuální převodovkou zařaďte 1. rychlostní stupeň nebo zpětný chod. Uvolněte brzdový pedál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Když zařadíš na parkovišti před supermarketem rychlost a někdo tě do toho omylem drcne, tak můžou přeskočit rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ejveen Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 (editace) Tohle je podle mě takový mýtus, to by to rozvody přece mohly přeskočit už při každém rozjezdu vozidla, nebo mi tady něco uniká? Editováno: 28. Březen 2023, autor: ejveen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 @ejveenpříspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Jde v první řadě o to, že když tě někdo postrčí auto tak šikovně, že se motor (se zažazenou rychlostí) otočí opačným směrem než normálně, tak nebezpečí přeskočení je. Jde o to zvážit a porovnat rizika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 7 hours ago, ideal.bed6902 said: No třeba že ta brzda může selhat. Koneckonců to má Škodovka ( a i ostatní) i v návodu: Bezpečné zastavení vozu Pokud není vůz bezpečně odstavený, může se rozjet a způsobit nehodu. Pro parkování vyberte místo s vhodným podkladem. Vůz neodstavujte na lehce vznětlivých materiálech, např. na suchém listí, rozlitém palivu. Horké části vozu mohou způsobit požár. Činnosti při parkování vozu provádějte v uvedeném pořadí. Zastavte vůz a držte sešlápnutý brzdový pedál. Zajistěte vůz parkovací brzdou. U vozu s automatickou převodovkou zvolte režim P. Vypněte motor. U vozu s manuální převodovkou zařaďte 1. rychlostní stupeň nebo zpětný chod. Uvolněte brzdový pedál. Šedivá je teorie a zelený strom života. Návod je psaný tak, aby automobilku nemohl nikdo popotahovat. Správně fungující ruční brzda, která je technicky v pořádku, nemůže selhat. Používám to tak celý řidičský život a nikdy neselhala. Nebo mám jen z prd..e kliku :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NemesiSK Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Takže podľa toho čo tu čítam mám radšej riskovať, že mi auto na parkovisku ujde, či už prázdne alebo s deťmi v aute a narazí do iného auta / vyjde na cestu a spôsobí nehodu / zíde z kopca a kvalitne sa dotlčie, než riskovať, že niekto do mňa narazí a preskočia mi prevody? Chlapi, už ste to zahnali do extrému. Parkujte tak, aby sa to auto v žiadnom prípade nepohlo. Je tam elektronická ručka, môže zlyhať a nikdy nemusí. Pri DSG tam zaraďte P, pri manuálne rýchlosť, hoci je ručka zatiahnutá. Net sa ďalej o čom baviť. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 29. Březen 2023 Sdílet Vloženo 29. Březen 2023 Na rovině parkuju zásadně jen s "P" bez ručky a u starého auta s "1" bez ručky... Stačí aby bylo trochu vlhko a ručka přirezne a ve městě pak nemám šanci zadní brzdy "očistit"... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.