Maxim88 5 Posted Sunday at 05:27 PM Share Posted Sunday at 05:27 PM Ahoj, Lze nejak nastavit po zamknuti vozu, aby se mi vypla zasuvka vedle dire na telefon? Mam tam zapojenou kameru a nechci pokazde kameru vytahovat ze zasuvky a zase ji poustet. Proste odemknu, tak se spusti zasuvka, zamknu, tak se vypne. Quote Link to post Share on other sites
p2p 29 Posted Sunday at 07:39 PM Share Posted Sunday at 07:39 PM Jednoduse ne... maximalne prepojit ale je to na delsi popis... Quote Link to post Share on other sites
dafro 50 Posted Tuesday at 07:04 AM Share Posted Tuesday at 07:04 AM @Maxim88Řešilo se to tu několikrát napříč celým fórem. Stačí pohledat. Je tu hned několik elegantních řešení na zapojení kamery, které by tvůj problém vyřešilo. Do toho přepojení bych raději nešel. Má to totiž svá rizika. Problém by mohl vzniknout, pokud by někdo neznalý změny zapojení zásuvku použil k jinému účelu, např. k nabíjení autobaterie. Quote Link to post Share on other sites
Maxim88 5 Posted Tuesday at 10:22 AM Author Share Posted Tuesday at 10:22 AM Diky Quote Link to post Share on other sites
waikiki 24 Posted Tuesday at 08:33 PM Share Posted Tuesday at 08:33 PM Já jsem manželce koupil kabel USB A - mini USB(v kameře) a prdnul jsem jí to do USB, které stejně nepoužívá. A zapíná se to a vypíná s rádiem a není potřeba žádná úprava. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts