LukášCBR Vloženo 3. Červenec 2024 Vloženo 3. Červenec 2024 (editace) Červená Hotchilli Editováno: 3. Červenec 2024, autor: LukášCBR 1 1 Citovat
LukášCBR Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna Fialová. Přesné označení nevím, ale je to za mě hodně pěkná barva :-)). Citovat
Ondra16V Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna V 14. 1. 2025 na 7:53, Ondra16V napsal: Fialová Space O 3 příspěvky výše ji máš na před fl i s názvem Citovat
LukášCBR Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna @Ondra16V aha, díky za doplnění. Nevšiml jsem si😉. Citovat
lumirnavrat Vloženo 15. Května Vloženo 15. Května (editace) Šedá Satin Přidány fotky na světle venku. Tu barvu mám rád. Krásně mění odstín od modré po šedou. Editováno: Pondělí v 07:46, autor: lumirnavrat fotky venku 2 Citovat
smekac Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Jen takové drobné info ... aktuálně na fleetové barvy dává výrobce dobu čekání přes rok. 🙂 Já se po 8 mesících dočkal na zelenou cosmic a to byl prvotní odhat ze srpna "až 4 měsíce"... Citovat
Zzzzz Vloženo 22. Května Vloženo 22. Května Co teprve, jak dlouho by se čekalo na něco takového 😉 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.