Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To je rozhovor :D 

Jaká je tedy dnes dodací lhůta, když ne těch tři až šest měsíců?
Závisí na modelu a výbavě. Nicméně odhaduji, že sedmdesát až osmdesát procent objednávek, které teď zákazníci učiní, jsme schopni dodat v letošním roce.

Takže když si dnes objednám Karoq nebo Octavii, tak ji dostanu až za rok… Tyto modely byly právě nejvíc zasažené.
U každého z modelů je to trochu jiný příběh. Octavia bohužel odnáší čipovou krizi a je nadále nejvíc zasažená. Přesto byla loni po Fabii druhým nejprodávanějším vozem a pořídilo si ji přes čtrnáct tisíc zákazníků. U Karoqu to byla otázka především zpoždění spuštění modernizované verze. Jak už jsem říkal, sedmdesát až osmdesát procent dnes objednaných aut bude dodaných ještě v roce 2022. Kdybychom se měli bavit o měsících, je to šest až čtrnáct měsíců. 

Zdroj: https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/jiri-malacek-skoda-auto.A220118_184254_automoto_fdv?zdroj=top

před 2 hodinami, Jan R. napsal:

Nicméně odhaduji, že sedmdesát až osmdesát procent objednávek, které teď zákazníci učiní, jsme schopni dodat v letošním roce.

Tím se raději nechlubte. 

Nedávno taky někde rozhovor, že pro český trh bude na rok 2022 přiděleno málo aut.

Objednával jsem tento měsíc služební fabku 4 , dealer mi jí objednat na tento rok již nemůže, má naplněny kvoty. Tak asi tak. Nakonec objednáno na operák, pojedu pro ní v listopadu do Pardubic.

Upraveno od Petr AMF

No, pravda to bude. To chtějí jako takhle podnikat - když už člověk si tu škodovku vybere, je ochoten to přeplatit, stejně ho srazí termínem ...

Evidentě dostává tržní ekonomika na frak a posouvá nás to 35let zpátky.

a v netržní ekonomice by to jako bylo lepší, nebo ...?

Objednal jsem také dva Hyundai i 30 , žádný problém nemají 5 měsíců doba dodání.

před 1 minutou, Petr AMF napsal:

Evidentě dostává tržní ekonomika na frak a posouvá nás to 35let zpátky.

Připomíná mi to rodiče v 1989 - Favority nevěděli kdy přijdou a barvu vem, co je. Ta hnědá byla hezká.

Tady u Octavie4 taky neví kdy přijde skladovka, jestli si neudělá obkliku přes pole. Zaplánované auto už nezmění …

Zatím nijak :) ještě mám času dost - objednávat se bude až v létě :) 

Kdyby nekdo chtel vim kde maji skladovky, nebo blizky termin dodani. Objednaval jsem Karoq a cekacka jen  2 mesice, nebo jina vybava skladem. A dali mi i velkou slevu na dnesni dobu..Maji tam i oktavky co jsem ted koukal, ale zasoby se tenci...Btw nepracuju tam a nic z toho nebudu mit pro info..

to, že na karoka je čekačka 2 měsíce je sice hezký, ale s čekačkou na oktávku to nemá naprosto žádnou souvislost.

před 59 minutami, Tragedie_v_JZD napsal:

a v netržní ekonomice by to jako bylo lepší, nebo ...?

Mozno lacnejsie :D

Tak jen pro info. Objednával jsem v půlce dubna (2.0 TSI skoro v plné palbě, liftback). Včera jsem trochu otravoval dealera. Plán výroby je 14. týden (tak aspoň nikde nestála) a odvezu to tedy tak v 16. týdnu. Tak to bude něco málo přes rok a nevěřím, že se to zkrátí. 

Ta automobilka se nedokáže poučit z vlastních chyb. A ještě se hrne do elektromobility. Dopadne to zle. Osobně už jsem smířený s tím, že koupím Fabii a pak už žádnou Škodovku.  Je to škoda. 

Ještě na těch fotkách v zarostlé trávě ...

před 16 minutami, Clerfayt napsal:

Ta automobilka se nedokáže poučit z vlastních chyb. A ještě se hrne do elektromobility. Dopadne to zle. Osobně už jsem smířený s tím, že koupím Fabii a pak už žádnou Škodovku.  Je to škoda. 

zapomeli se Te zeptat, jak to maj delat? :D

Teď ani ta Fabie není extra kup, 6 kil za to někdo dá a ani zadní LEDky nejsou schopní dodat ..

Čekám 9 měsíců a budu čekat ještě tři (prý plán výroby 14. týden). Ale včera jsme jel se známým s Fordem Mondeo, starším. Objednával nové Mondeo, taky v půlce dubna jako já, a v prosinci si ho zavolal dealer, vrátil mu zálohu a sdělil, že jeho auto se už nevyrobí. 

To jsme na tom vlastně super!

Upraveno od boban1108

@boban1108 A z jakého důvodu se nevyrobí, to neříkal? 

Já aktuálně mám výrobu prý 12. týden, tak to budeme mít +- nastejno. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.