Publikováno Říjen 25, 20213 r Již minimálně dva dny se nemůžu dostat na stránky cc-autodily.cz, netušíte co se děje ? Zapíchli to ?
Říjen 25, 20213 r maju to tam uz dost dlho, jedine im skusit napisat mail alebo zavolat. ani som nestihol poukazku pouzit, nejaku mi kedysi posielali ZÁKAZNICKÉ CENTRUM +420 603 946 771 objednavky@cc-autodily.cz ak vobec tie udaje platia
Říjen 25, 20213 r Autor Myslím, že jeden maník z této firmy sem jeden čas přispíval, mohl by se ozvat, snad Jelda ? P.S. poslal jsem mu zprávu, tak uvidím zda se ozve. Upraveno Říjen 25, 20213 r od Sudetak
Leden 4, 20223 r Ku*va, to jsem u nich každý rok kupoval sadu oleje a filtrů pro jejich výměnu. Krom toho ostatní spotřebák jako brzdové desky, kotouče a pod. Škoda, VELKÁ škoda!!!! Asi zalezu do kouta a pobrečím si. Kde zas budu někoho hledat 🙄
Únor 17, 20223 r CAR CENTRUM MB s.r.o. V úpadku Zahájeno insolvenční řízení na návrh dlužníka https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-$firma?ico=24287920
Únor 28, 20232 r Tak jsem až teď zjistil, že CC autodíly už nejsou. Nemáte někdo dobrý tip na náhradu? Dlouho jsem nic nekupoval, tak teď nemám vůbec přehled.
Únor 28, 20232 r Za mě jsou super skoda-dily.cz, nicméně už cenově nejsou tak výhodné, jako kdysi. Další dobrá zkušenost (a super ceny) mám s autodily-cardo.cz.
Únor 28, 20232 r @michal2009 Za mě motora.cz rozpačitá zkušenost teď z února. Ceny výborný, to jo. Objednával jsem 5+1L balení oleje. Litrovku neměl skladem (ačkoliv na e-shopu bylo uvedeno skladem) - když jsem řekl, že mi nevadí si počkat (mluvil o 2 týdnech), řekl mi že se mu to nevejde do krámu, aby mi 14 dní čekal na kompletní objednávku, a objednávku zrušil. Nejsem si jistý, jak velký krám má, ale zcela jistě tam byl spíše problém ochoty, než že by mu 5l balení oleje zabralo enormně moc místa :-) Navíc i následující dny nechal u litrovky stále status "skladem" ;-) Těžko říct, zda za rok, až budu olej zase kupovat, se vrátím, nebo objednám jinde.... Upraveno Únor 28, 20232 r od Rapid1.0
Únor 28, 20232 r Tam mají takové obraty, že se asi na jednu litrovku oleje nehraje.. Objednávám po internetu, vyzvednu osobně v Brně do druhého dne - max. do dvou dnů. Tak to bylo vždy.. cena skvělá, vždy originál co jsem ověřoval (olej Ravenol, brzdy ATE) 🙂
Únor 28, 20232 r před 41 minutami, michal2009 napsal: Naprosto jednoznačně - motora.cz A su aj na Slovensku,tiez uz parkat dobra skusenost
Únor 28, 20232 r před 2 hodinami, michal2009 napsal: Tam mají takové obraty, že se asi na jednu litrovku oleje nehraje.. Objednávám po internetu, vyzvednu osobně v Brně do druhého dne - max. do dvou dnů. Tak to bylo vždy.. cena skvělá, vždy originál co jsem ověřoval (olej Ravenol, brzdy ATE) 🙂 Abych řekl pravdu, nějak nerozumím té tvé obhajobě: mám jako majitel obchodu velký obrat = je v pohodě zrušit objednávku zákazníkovi, protože se mi nechce mu schovat 5L balení oleje na 14 dní, než naskladním jeho druhou část objednávky a vymluvim se na to, ze to nemám kam dát, a nadále směle chybějící zboží nabízím jako “skladem”? Mě to jako úplně standardní postup nepřijde. Respektuji, ze může jakémukoliv prodejci zboží dojít (nečekaně velký zájem / výpadek v dodávce na straně výrobce). I proto jsem mu řekl, ze s tím jsem v pohodě (ačkoliv měl uvedeno zboží skladem - ale to už se opakuji), a ze počkám až ho zase naskladní. Me se nelíbilo, ze mi zrušil objednávku, protože nechtěl čekat 14 dni, než mi ji bude moc odeslat celou a vymluvil se tak trapnou výmluvou, ze se mu to nevejde na krám - sry, ale v prodejně olejů se mu nevejde 1 láhev 5L oleje navíc? 😀 👎 btw taky jsem bral Ravenol (VSE)
Únor 28, 20232 r Tohle je jednoznačně špatně, jestli mu to tak překáží, měl to poslat na dvakrát a tratit teda jedno poštovné. Obchodů je moře a já bych se z principu už nikdy nevrátil.
Únor 28, 20232 r před 34 minutami, Rapid1.0 napsal: Abych řekl pravdu, nějak nerozumím té tvé obhajobě: mám jako majitel obchodu velký obrat = je v pohodě zrušit objednávku zákazníkovi, protože se mi nechce mu schovat 5L balení oleje na 14 dní, než naskladním jeho druhou část objednávky a vymluvim se na to, ze to nemám kam dát, a nadále směle chybějící zboží nabízím jako “skladem”? Mě to jako úplně standardní postup nepřijde. Respektuji, ze může jakémukoliv prodejci zboží dojít (nečekaně velký zájem / výpadek v dodávce na straně výrobce). I proto jsem mu řekl, ze s tím jsem v pohodě (ačkoliv měl uvedeno zboží skladem - ale to už se opakuji), a ze počkám až ho zase naskladní. Me se nelíbilo, ze mi zrušil objednávku, protože nechtěl čekat 14 dni, než mi ji bude moc odeslat celou a vymluvil se tak trapnou výmluvou, ze se mu to nevejde na krám - sry, ale v prodejně olejů se mu nevejde 1 láhev 5L oleje navíc? 😀 👎 btw taky jsem bral Ravenol (VSE) To ses spletl.. nikoho neobhajuji a nemám proč, s obchodem mám společného jen to, že tam občas něco koupím. Bylo to pouhé konstatování, zcela nevinné - ať si každý nakupuje kde chce 🙂👍 Nedělám ukvapené závěry a netroufl bych si něco hodnotit bez toho, abych znal vyjádření druhé strany.
Únor 28, 20232 r Kupoval jsem dvakrat na autodilos.cz, ale uz to budou tri roky. Jinak vzdycky prave CC.
Únor 28, 20232 r Od konce cc-autodíly nakupuji zejména v https://www.autodily-pema.cz/ Oleje, stěrače, filtry. Vyzvedávám osobně v Ostravě.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.