fwitta Vloženo 4. Únor 2024 Sdílet Vloženo 4. Únor 2024 V 19. 3. 2023 na 20:06, pan_zelva napsal: Tak diagnostika odhalila závadu defrost klapky(26 na obrázku výše). Dnes jsem dnes odpojil motor - motor se na volno krásně otáčel. Naopak klapka z nějakého důvodu šla ztuha. Po par otočeních se to uvolnilo. Po opětovném smontování vše funkční. Uvidíme jak dlouho 😂 Dobrý den, nepamatujete si náhodou postup jak jste se k té defrost klapce dostal? Psali tady, že to jde bez sundání přístrojové desky, ale o dost horším způsobem. Ale postup nebo nějaké info jsem nenašel. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielodek Vloženo 7. Únor 2024 Sdílet Vloženo 7. Únor 2024 (editace) Citovat Dobrý den, nepamatujete si náhodou postup jak jste se k té defrost klapce dostal? Psali tady, že to jde bez sundání přístrojové desky, ale o dost horším způsobem. Ale postup nebo nějaké info jsem nenašel. Pouze tento web má dobrou recenzi. Děkuji Podařilo se mi to bez demontáže přístrojové desky, ale postup je opravdu složitý Editováno: 15. Květen 2024, autor: Danielodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anamika Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami (editace) On 2/4/2024 at 2:54 PM, fwitta said: Dobrý den, nepamatujete si náhodou postup jak jste se k té defrost klapce dostal? Psali tady, že to jde bez sundání přístrojové desky, ale o dost horším způsobem. Ale postup nebo nějaké info jsem nenašel. Děkuji Můžete snadno odstranit, pokud znáte umístění nove online casina. Odmrazovací klapka je obvykle umístěna za palubní deskou poblíž větracích otvorů zodpovědných za nasměrování proudu vzduchu na čelní sklo. Editováno: před 2 hodinami, autor: Anamika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.