sato1 Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 Ahojte, na moje veľké prekvapenie, na spolujazdcových dverách z vnútornej spodnej strany som našiel stopy korózie. Kodiaq je z 11/2017, 110 tis km. Je na to v ŠA ešte nejaka záruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 20. Březen 2022 Sdílet Vloženo 20. Březen 2022 myslim že na to je 10 let já měl podobné na lemu a auto bylo 5 let a nějakej měsíc a snad říkal že na tohle je 10 let ale není nic jednodušího než tam zajet a zeptat se , ale podmínka je plnej servis aby to uznali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 jednou mi na Yetiho řekli, že je záruka 10let na prorezivnění, ne na rez. Takže záruku neuznali, ale jak je to teď nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Potřeba udělat pořádnou kontrolu jestli to není mechanicky poškozené od kamínků, těsnění apod (podle foto to nejde moc poznat). Pokud to jde ze vnitřku dveří tak reklamovat. Jen se zeptám kontroloval jsi to už někdy v minulosti? Mohla by to být třeba "poteklá barva" už z výroby... Na netu už to někdo měl, teda myslím někde kolem zadního víka kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 21. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Vsimol som si to az teraz... na farbu to nevyzera... skor to bude koroze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Jak jsem psal, důležité je jestli není lak z vnějšku mechanicky poškozen, to by byl asi problém, tohle si docela kontrolují. Kdysi mi po 5 letech na OII uznali i poškození od těsnění na vnitřním lemu blatníku, tam na to ale bylo nějaké TPI a pak mi měnili víko kufru, tam byla rez okolo osvětlení SPZ. Důležité je jezdit na garančky do značkového servisu. Jestli máš záruku 5 let/100 tkm zkus to pořešit co nejdřív, jinak na to prorezivění je těch 10 nebo 12 let, přesně nevím. Je potřeba obrnit se trpělivostí a nenechat se odbýt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 18. Ledna Sdílet Vloženo 18. Ledna Náhodou nalezeno na FB v anglické skupině Skoda Kodiaq. Prah dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna (editace) No už to má i někdo u nás na FB skupině. Ale když jsem byl kontrolovat své auto, tak mi to těsnění nejde skoro odklopit jak tam sedí. Horko těžko se pod něj dostanu. Podle těsnění jsem usoudil, že rezne ta kovová výztuha v těsnění v žádném připadě to není karoserie. Takže buď špatné těsnění nebo špatně nasazené a nebo holt uživatelé nechají zatéct vodu což se mi ani po mytí wapkou nikdy nepodařilo a případné kamínky při šlapání na hranu těsnění mohou poškodit tu výplň. Ale spíš to vidím na problém v tom těsnění, když už je víc případů. Je zajímavé, že to nejsou první ročníky, ale tak kolem roku 2019-20 Editováno: 21. Ledna, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.