Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na FI stoji dle ETKY stejně a je to tohle číslo BEA 400 002, neptal si se za kolik jde sehnat, ale na číslo dílu.Jasan, že jde sehnat levněji.Pisni Vášovi nebo Honza72 určo ti pomůžou

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Chcel by som kupit Skodu Roomster a planujem tam dat dorobit tempomat. Je to 1.4 TDI s palubnym pocitacom... neviete mi povedat, ze co k tomu budem potrebovat a ci to ide?

Vloženo

ísť to ide, budeš potrebovať páčky s tempomatom a palubnym pc/ pozor aby si nekupil bez pc /, kabeláž a myslím že to je všetko, potom len namontovať a nakódovať a ideš

Vloženo

Hluboce se mýlíš. Na pofaceliftu  je zpravidla ještě třeba vyměnit jednotku BCM . Závisí na stávající výbavě vozidla

Ani neviem co je to BCM :) este ho nemam doma, ale tak co si mam vsimnut alebo podla coho zistim co mi bude treba?

Vloženo

BCM je jedna vec... takze mam Roomster 06/2009, co si treba, aby som rozbehal tempomat... lebo cital som na internete a niekde pisu, ze potrebujem iba packy niekde aj s kablami a fakt neviem... kedze tu ma kazdy skusenosti obraciam sa na vas s prosbou pomoct mi s tymto problemom.

Vloženo

BCM je jedna vec... takze mam Roomster 06/2009, co si treba, aby som rozbehal tempomat... lebo cital som na internete a niekde pisu, ze potrebujem iba packy niekde aj s kablami a fakt neviem... kedze tu ma kazdy skusenosti obraciam sa na vas s prosbou pomoct mi s tymto problemom.

To máš před faceliftem Tam není BCM,ale BSG.Bude stačit kabeláž a páčky za předpokladu, že máš správnou BSG.

Vloženo

To máš před faceliftem Tam není BCM,ale BSG.Bude stačit kabeláž a páčky za předpokladu, že máš správnou BSG.

A ktora BSG je spravna? ako to zistim?

Vloženo

Central je neco jineho jak dalka v klici , proste vystrelovaci klic ;) kazdopadne 2009 ma komfortku nad plynovym pedalem , musis vykuchat ten polystyren co je nad pedalama , hezky se natahnout jak pavouk a uz ji vidis ;) ... ale pokud mas dalku v vystrelovacim klici tak komfortka ma koncovy index A a to je nejvyzsi ;)

• o 4 měsíce později...
Vloženo (editace)

chcem sa opytat mam fabiu II a chcem tempomat

r.v. 2010, motor 1,2 htp 51kw ,vybava ambatiente, maxidot, vyhrev zrkadiel, central na dialkove.

Aku riadiacu jednotku tam potrebujem? myslim oznacenie

Editováno: , autor: januar1
  • o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

ahoj nemáte někdo nebo nevíte o tempomatu s kabeláží ? Potřebuju do roma elegancky 2006.

Dík

Editováno: , autor: seli
Vloženo

Jeste jedne dotaz.. vcera jsem volal znamymu o tempomat a tvrdil me, ze fabia2 a roomster potrebuji cele packy obe. Ze pouze dodelani jedne packy to nejde. Je to prvada ?

Dik

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...