Dixik2 Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna Škoda Auto Tisková zpráva (skoda-storyboard.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz_honza84 Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna Nevíte, do kdy se bude vyrábět původní verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red.Max Vloženo 19. Dubna Sdílet Vloženo 19. Dubna Nemáte někdo informace jestli je už někde k vidění naživo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 19. Dubna Sdílet Vloženo 19. Dubna Taky na to čekám, i když už mám objednáno. Prodejce slíbil, že se mi ozve hned, jak bude mít předváděčku. Snad měla jít do výroby minulý týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red.Max Vloženo 19. Dubna Sdílet Vloženo 19. Dubna Jednu jsem viděl projíždět před týdnem v Praze, ale moc jsem to nestíhal 😁. Dokonce to byla i moje konfigurace 😅. Objednával jsem cca W13 a dodání by mělo být W27. Je to první auto, které jsem koupil, aniž bych ho viděl naživo. Osobně se mi IV nelíbila až do FL na fotkách, a když jsem zjistil, že tam bude nový EVO2 a výměna hardwaru i softwaru a tím odstraněny pro mě největší průsery, tak se slevou, kterou jsem dostal, jsem to risknul😅. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května (editace) @Red.Max Jakou máš konfiguraci? Já ve W14 objednával Top Selection s celkem hodně příplatkama, a mám očekávaný dodání W21 - W23. Jinak jsem ji teď potkal, když jsem jel o víkendu do Liberce, takže už začínají jezdit. Mimochodem... Neví někdo jak je to s tím sledováním stavu výroby? https://www.skoda-auto.cz/technologie/myskoda-track-explore Aplikace po mně chce buď naskenovat QR kód v autě nebo zadat VIN kód. Ale ani jedno pochopitelně nemám. Ptal jsem se na to dealera, ale ten ani nevěděl o čem mluvím. Všude škodovka promuje tuhle jejich novou funkcionalitu aplikace, ale už nikde nevysvětlují jak se používá. Editováno: 7. Května, autor: Peepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 7. Května Sdílet Vloženo 7. Května Já mám objednáno First Edition Ultimate z W15 ale přesnější termín dodání nemám. Dostal jsem dvě nezávislé informace: září anebo červenec. To sledování stavu objednávky by mě taky zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května Tak teď se mi podařilo najít, že to sledování u nás nefunguje https://www.skoda-auto.cz/novinky/novinky-detail/2024-04-04-nova-aplikace-myskoda-spojuje-nekolik-novych-funkci-v-jedne-aplikacipro-lepsi-zakaznicky-zazitek "Uživatelé, kteří očekávají dodání svého vozu Škoda ve Velké Británii, Irsku, Francii nebo Španělsku, ocení novou funkci Track & Explore, která nabízí informace o stavu výroby vozu v reálném čase." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red.Max Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května @Peepa objednával jsem First Edition v Combi . V pátek bych už snad měl znát přesnější datum dodání. Doufám ,že to bude brzo , protože musím aktuálně používat Karoqa mé drahé polovičky ( já ty SUV prostě nemusím ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kusiks Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května (editace) Objednal jsem Top Selection s Matrix světlomety, Lounge interiér a zvláštní lak W14 a výroba je prý plánovaná na W21. Dodání neznám. Nevím jak dlouho trvá, než auto po vyrobení je připraveno u dealera... Editováno: 9. Května, autor: kusiks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš123 Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května Zdravím, objednána First Edition v kombi W12 a výroba naplánována na W33. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanX Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května Objednával jsem začátkem března octavii combi first edition a dnes jsem se dozvěděl, že je vyrobená. Čeká se na dodání ze škodovky. Docela rychlovka. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kusiks Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května https://echo24.cz/a/HV5ix/ekonomika-zpravy-skoda-auto-chybi-dily-musi-rusit-nocni-smeny 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 14. Května Sdílet Vloženo 14. Května 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Května Sdílet Vloženo 15. Května https://www.garaz.cz/clanek/novinky-zname-jizdni-rad-omlazene-octavie-vykonnejsi-rs-dorazi-brzy-na-ctyrkolku-si-pockame-motoru-ktery-bychom-u-4x4-cekali-se-vsak-nedockame-21012533#dop_ab_variant=1239201&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května Michal Karpat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května neviete preco zmizla zo SK konfiguratora moznost first edition? uz je tam len selection/top selection/sportline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května @trek11 First Edition jsou pouze startovní edice, a budou se postupně nahrazovat za Essence, Selection, Top Selection, Exclusive Selection, Sportline a RS. V ČR například zmizla First Edition den před tím, než jsem ji šel objednat 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trek11 Vloženo 17. Května Sdílet Vloženo 17. Května (editace) jj ja som tiez chcel objednavat ale akurat pozeram ze zmizla . myslel som ze first edition sa trosku zdrzi v konfiguratore. kazdopadne jednemu predajcovi v okoli ma prist skladovka presne v takej konfiguracii ako sme chceli tak to mozno este dam a budem to mat hned Editováno: 17. Května, autor: trek11 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května (editace) @LukášCBR Konečně první video, kde jde pořádně vidět Lodge interiér. Upřímně jsem ho teda čekal o něco hezčí (tmavší?). Hlavně ta obkladová lišta nemusela být zrnitá. Z tý škodovácký virutální 3D prohlídky vůbec nešlo poznat jakej bude mít interiér v reálu odstín, takže jsem to prostě risknul. Nicméně ve výsledku teda asi můžu být rád, že v reálu podle mě vypadá líp než ve 3D prohlídce, kde byl hrozně světlej 😄 Původně jsem chtěl vzít Lounge, ale na poslední chvíli jsem se rozhodl, že ty peníze radši investuju do nějakýho víc funkčního příplatku. Tak uvidím jak bude Lodge vypadat na vlastní oči... Editováno: 18. Května, autor: Peepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května Tak ti držím palce, kto vie či FL odstráni hlavné problémy. Ono O4=čím viac "funkčných" príplatkov tým viac 1000MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 18. Května Sdílet Vloženo 18. Května @OpelIns1 Samozřejmě uvidíme jak bude vypadat dlouhodobější praxe, ale zatím mám z prvních videí pocit, že se tu O4 snažili celkem napravit. Hlavně teda co se týče infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelIns1 Vloženo 19. Května Sdílet Vloženo 19. Května Bohužiaľ z vídeí moc nepoznáš. Len poznámka - O4 sa vyrába od 2020 a pokiaľ hľadám videá k funkčnosti infotainmentu začínajú v rokoch 2022 - možno sa mýlim. V každom prípade držím palce. komentármi by som sa len opakoval z iných vlákien. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kusiks Vloženo 26. Května Sdílet Vloženo 26. Května Tak problémy s výrobou přetrvávají... Výrobní termín mi byl posunut prozatím na neurčito. Prý momentálně chybí kola. Viz. nový odborový oběžník. 😮💨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peepa Vloženo 26. Května Sdílet Vloženo 26. Května @kusiks Tak to si zítra taky zavolám dealerovi jak na tom je moje objednávka. Objednával jsem taky W14 s dodáním W21-23. Už jsem netrpělivě očekával dodání, takže mi tohle celkem zamíchalo karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.