Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

před 23 hodinami, Rapid1.0 napsal:

Jinak k té diskuzi - to už je taková klasika pod českými videi. Mám nakoukané snad všechny testy OIV RS na youtube, a pouze pod těmi českými je vždycky taková hrozná diskuze, v zahraničních je to z 90% chvála na to, jak je to dobré auto. Prostě v u nás na ní perfektně sedí "buď ji miluješ, nebo ji nenávidíš" :D Bohužel si ti hateři neuvědomují, že za ty peníze (necelý 1 milion), konkurent, který bude mít takovou výbavu, výkon, 600 litrů kufr, prostor na zadních sedadlech apod., v podstatě neexistuje. 

No, ono to ma ještě jinou rovinu za me a to, ze tyto “kecy” mají naprosto nulovou vypovídající hodnotu/relevanci. Značná část těchto “recenzentů” si takto drahé auto nikdy ani nekoupí, sami ani žádné auto často nemají a pokud ano, je to vylítána 15 až 20 let stará pastika a o sportovní jízdě toho vědí taky asi tolik jako koza o petrzeli. Jinými slovy, vyhrát “toto nenáviděné auto” by bylo snem jejich života. Ale tím, ze na to nemám a mít nebudu a je to “Skodovka”, musím ji nenávidět :). Taková je má zkušenost za ty roky. 

Ono, kdyz potom člověk někam přijede a řekneme například v zimě v Lungau se i s dieslovou verzi 4x4 drží kluků s Imprezami STI, vidí pak reálné reakce a to je opravdu daleko od těchto paeudohodnititelu 🙂

Upraveno od iMe1980

Jinak jsem chtěl ještě dodat jednu věc, jak už jsem mnohokrát psal i já, ano, šikovný “univerzal”. A teď, když si člověk představí pravé ještě pohon 4x4 (sranda v zimě, jistota na mokru a též, když se jede “univerzálnější” pilka :)) kombi, které ma za me pri takové jízdě stabilnější zadek a proste kombi, necelých 500 nm se srovnatelným výkonem a rychlejším časem na 100ku z místa, spotřebu namísto 11 okolo 7,5 a namísto 15 někde mezi 10 a 11 a jak už jsi zmínil, nikde žádného konkurenta ve specifikaci od ceny/užitečnosti/jízdních vlastnosti/nikoho s tím extra 💩 a tak,  tak ano, takový konkurent není. (Samozřejmě mám zde na mysli upravenou dieslovou verzi). Proto me to auto vážně těší kazdý den. 

• 2 týdny později...

Nevíte někdo prosím jestli má Octavia RS v edici 120 let motorsport v základní výbavě akustická přední boční okna?  Objednával jsem v říjnu loňského roku a už si nevzpomínám a prodejce mi to není schopný říct. Děkuji

Nebyli, pouze v paketu Klima za 5500 nebo klima top za 13000,-

před 18 minutami, Jan R. napsal:

Nebyli, pouze v paketu Klima za 5500 nebo klima top za 13000,-

Připlatil jsem si 6000,- za třízónový climatronic, v tomto paketu to tedy obsažené není prosím?

• 2 týdny později...
V 24. 3. 2022 na 7:03, Rapid1.0 napsal:

@fabik263 Prdel si nedělá, zapomněl ovšem dodat, že náhrada samozřejmě bude, ale až v druhé polovině roku :-) 

Nemáte někdo info, kdy by měly být ty nové kryty? Jak jsem naposledy dolíval vodu do ostřikovačů, tak hlava motoru se vším co kolem ní je začíná být pěkně zaprášená a tohle se bude pěkně na hovno čistit,.. tak bych to rád měl co nejdříve překryté... :/

@JirikHL Je naivní očekávat, že Škodovka uzná svou chybu a při dodání nového krytu motorový prostor všem zákazníkům vyčistí? :D 

@Rapid1.0 Někdy naivní bývám, ale co se O4 týče, jsem asi už dostatečně vyléčen a budu rád, když vůbec dostaneme nějaký nový kryt a nebudu si ho muset koupit sám jako náhrádní díl :

Na druhou stranu máš alespoň RS doma, někdo bohužel nemá doposud ani to auto. 

Mě se to taky nelíbí bez krytu, ale beru to jako malé zlo. Hlavně že můžu jezdit. 

@stanmar tak to každopádně, to jsem rád pokaždé, když pročítám příslušné vlákno o Octaviích... :)

• 4 týdny později...
  • 3 týdny později...

Ahoj přemejšlím o koupy noveho VRS a když jsem měl test drive tak se my zdálo že je těžko udržet 50 kmh ve městě.Jaké máte zkušenosti vy?

No... Já používám tempomat, nastavím 52 a neřeším... 

Já mám sice manuál, ale na 3ku 50km/h naprosto bez problému, vůbec není problém držet konstantní rychlost.

154003615_image1(1).thumb.jpeg.e6eec826e6a4412eda17a3122a0ffb32.jpeg646630401_image0(3).thumb.jpeg.b2c7d99fea1d58d7af4ed81dcce5725f.jpeg

Krásná barva fólie. Taková barva v konfigurátoru chybí a rozhodně bych si ji taky nechal líbit na RSo. 

Včera jsem to taky viděl na IG. Vypadá to moc dobře... Trochu více záživosti by jí ale slušelo :))

S Taurusy to vypadá pěkně, také nalezeno na IG

9098CCC4-162A-4AF0-A77B-C3BE518E4482.jpg

Tady majitel, časem asi dá z jiných úhlů, lepší kvalita …

7E22A591-3C23-4505-B46F-D73B8DB7F1DB.jpg

@JirikHL Díky chlapci. Jsou to fakt povedené kola. Tu fotku (Blue Race) jsem taky zaznamenal. Každopádně díky za profil @Jan R.

Taky zrovna někdo na FB OIV včera někdo dával tuhle fotku (snad se dotyčný nebude zlobit, že jsem ji použil - kdyžtak smažu)

738645273_image0(4).thumb.jpeg.fed8619e267988466b41d32313f943e8.jpeg

před 18 minutami, Jan R. napsal:

Tady majitel, časem asi dá z jiných úhlů, lepší kvalita …

7E22A591-3C23-4505-B46F-D73B8DB7F1DB.jpg

Tak jsem koukal na IG, a ta kola nejsou Taurus, ačkoliv jsou hodně hodně podobná. Má tam jejich fotku v detailu 

Jeho kola:

627573151_Snmekobrazovky2022-08-10v9_52_40.thumb.png.7c24459436ef3ad692e980afa80bff5f.png

Taurus:

ORIG-5E3071499E-FL8.thumb.jpg.0ee568bbd54a7ccbcd03ba5ed51570da.jpg

Tyjo tak teď jsem se musel fest soustředit, abych našel rozdíl... I tak si nejsem jistý :D. Taurusy mají (po směru hodinových ručiček) tlustý pruh spojený s tenkým. "jeho" kola mají tenký spojený s tlustým? 

Ah teď už to vidím... Taurus mají tenký proužek rovný a ty druhé ho mají zalomený. Proto pak je rozdíl v tom spojení po okraji jak jsem psal výše. 

Nicméně zajímavé, nikdy by mě nenapadlo tohle zkoumat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.