jozef73 Vloženo 15. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2022 Čaute, nemôžem prísť na to prečo po štarte počuť môj hlas v reproduktoroch. Trvá to cca 5 minút a potom už nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 16. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2022 Podla mna mas zapnuty prenos hlasu k zadnym pasazierom... Menu → Sound → Volume → Electronic voice amplification 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlJi Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 tohle se musí nějak dokódovat? já to v nastavení nikde nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 Nemám to ani ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam Rýpar Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 měl jsem to od začátku. Zesilovač hlasu. Je to ve zvuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 Jednou jsem jel v superbu co to mel zaple a pripadal jsem si jak zhulenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 3. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2022 ja som si tak pripadal, ked som mal zapnute zosilnenie hlasu, neskutocne neprijemne pre sofera... A to som mal len na stupnici 2/10 sa mi zda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol Superb Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května Ahojte, ospravedlňujem sa ak sa to tu už riešilo, ale hľadal som aj na fóre aj v manuály k autu...som vlastník Superb 3 po fl. ešte len 3 týždne, trošku ma ale trápi ako keby ozvena alebo ako by som to nazval...keď veziem v zadu deti a niečo im hlasnejšie poviem tak sa počujem ako keby som to hovoril do mikrofónu ...je to zvláštne, že sa mi to čo hovorím tak zvláštne zosilňuje, a vznikne z toho taký zvláštny plechový zvuk...je možné to nejak vypnúť alebo ako to vlastne funguje...ako je to vôbec nazvané ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května V rádiu bys to měl vypnout. Zkoušel jsem to i u našich v Kodiaqu a taky mi to nebylo příjemné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavol Superb Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května Ďakujem skúsim to pohľadať... náhodou presnejšiu cestu k tomto nastaveniu nemáš? Alebo podľa toho príspevku hore by to malo ísť? Nechce sa mi už teraz to ísť skúšať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Května Sdílet Vloženo 11. Května Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frogale Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu Netusi nekdo, jak to tam dokodovat? Kdyz to tu ctu, tak to asi clovek nechce, ale mohlo by to byt zajimave zkusit 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Ninaj Vloženo 5. Listopadu Sdílet Vloženo 5. Listopadu Nechces to skusit, je to blbost, superb je dost tichy a nevidim dovod, preco to tam mat. Je to taka divna ozvena, este divnejsie, ako ked hovoris do mikrofonu a pocujes sa. Ja som to musel hladat pocas jazdy ako to vypnut, tak moc mi to vadilo. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukSag Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Je potreba to vubec kodovat? Mam Columbuse a je to v nastaveni ale je to tak blbe schovane... treba to mas taky jen jsi nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 11. Listopadu Sdílet Vloženo 11. Listopadu Nevim jestli je to pripad presne pro superb ale obecne u infotaimentu MIB2 pokud tu funkci auto z vyroby nema tak to neni jen o kodovani ale musi se do infotaimentu dostat i parametrizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.