Hobel Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Zdravím ,potřeboval bych poradit. Nedaří se mi identifikovat šroub co drží omezovač. Originál je černý zakulacený tisícihran. Díky za pomoc ✌️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan MM72 Vloženo 14. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2022 Pravděpodobně typ hlavy XZN. Nedávno jsem taky kupoval sadu bitů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hobel Vloženo 16. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2022 Promiň asi jsem se špatně vyjádřil. Ten šroub nějak ven dostanu ale neumím za něj sehnat nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 16. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2022 Podle ETKY by to měl být šroub s číslem: N 908 961 01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.