Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, zvažuji přestavbu z kodu motoru BBY tudíž 55kw na BBZ a to je pokud tuším správně 74kw. Moje otázka zní, pasují hlavy mezi sebou abych nemusel vyndavat celý blok atd? Někde jsem se dočetl že 74kw má jinak uchycený startér a to se mi pak už řešit zase nechce. Tudíž stačí pouze přehodit hlava, sání, škrtící klapka a jednotka? Chtěl bych zároveň zachovat tu převodovku co tam je teď protože tu jsem si nedávno dělal a to je taky jeden z důvodů proč chci blok nechat kdyby náhodou byl BBZ malinko jiný a navíc pokud tuším správně tak 55kw má převodovku o chlup delší.

Někdy tu taky psal že 74kw má variabilní časování ventilů?

Odpovědi typu kup jiné auto mě nezajímají :D

Za rozumné poznatky budu rád :)

Vloženo

Tak ono by to teoreticky projít mělo ne? Pokud bude kod motoru na hlavě což jsem nikde nenašel tak by se dal přebouchat, že tam mám jiné sání a klapku tak to by neměla být věc za kterou by mě vyhodil a jelikož je auto dovoz tak bych to mohl hodit na to a nebo prostě řeknu že staré sání prasklo a že jsem si koupil hliníkové a co se týče emisí tak by to taky mělo jít na pohodu jelikož ty motory splňují stejnou emisní normu...

Před hodinou, Luďa napsal:

A řešíš i legálnost týdle přestavby?

Vloženo

Při nejhorším to dám známému který mi cca před 2 lety protáhl Škodu octavii 110kw AUM se swapem na 132kw AUQ s necelými 270hp.

Před hodinou, Luďa napsal:

A řešíš i legálnost týdle přestavby?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...