bennoch69 Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 (editace) Dobrý den , měl bych dotaz. Při dolévání kapaliny do ostřikovače jsem si všiml , že mám potrhaný mirelonový krycí potah na plastové trubičce která vede někam za motor. Nevím co to má na trubičce za význam , nejspíš nějaká tepelná ochrana té trubičky. Je to sice kravina ale nějak na to vždycky padne oko když ten motor otevřu. Ta trubička je napravo od zátky na dolévání oleje. Jen by mě zajímalo , čím by to šlo nahradit nebo úplně sundat a jezdit bez toho. Normální mirelonová hadice by tam asi šla dát ale ta trubička nejde rozpojit a mirelon pokud rozříznu tak zase neslepím k sobě. Motor 1,0 tsi EVO Editováno: 5. Březen 2023, autor: bennoch69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 Dej sem konkrétní foto, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 6. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Přidávám foto , část poškozené izolace je opraven lepenkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo 3. Duben 2023 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Tak vyřešeno zakoupením ochranného převlečného návleku. Je to na hydraulické hadice , chrání proti prodření a má i tepelnou ochranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Je to hadice odvětrání víka hlavy válců k turbu.Originální číslo 05C103474 a stojí asi 1240,- Kč.Mě si na té izolaci pochutnala kuna i přes protikuní ochranu.Zatím jsem s tím proto nic nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 29. Duben 2023 Sdílet Vloženo 29. Duben 2023 U mě tam je jenom nějaký mirelon či co, popraskalo to samovolně po roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.