Přejít na obsah

alien27

Uživatel
  • Počet příspěvků

    88
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem alien27

  1. Mám A42 - Android 12, stačí zapnout BT a Polohu. Wifi si to zapíná samo. Tak snad to nový telefon vyřeší...
  2. Tak u mě se to zatím připojilo bezdrátově vždy.
  3. To Jan D : tak paráda, taky sem se konečně dočkal, šlape to i bezdrátově - zatím bez problému. Zajímavý je, že u vás to máte o cca 10% levnější 🙂 To joannesverhoest : try to find these product codes in your Skoda shop 6VA054830 6VA054830A 6VA054830B, we have three variants available: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/search/?q=smartlink%3AscoreDesc%3AcarType%3AScala%2B%282019%2B%29&text=smartlink# Activation must be done by a Skoda dealer! The dealer must verify the option for a specific VIN before purchasing!
  4. jj v eshopu už jsou všechny tři varianty rozšíření
  5. Díky, to tedy koukám, že by šlo třeba aktivovat i bezdrát jo, to by byla pecka. Každopádně mám Swing a o možnosti aktivace sem prodejce poptal. Tak uvidím, každopádně i za drát budu rád.
  6. Tak dnes přišlo ze Škody rádi bychom vás informovali o nové možnosti aktivace funkcionality SmartLink pro vozy Fabia, Scala, Kamiq a Octavia, které nebyly vybaveny touto funkcí z výroby. Aktivace SmartLink je možná v Infotainmentu, na jehož displeji je vyobrazena ikona SmartLink a po jejím rozkliknutí se objeví sdělení: „Funkci můžete uvolnit aktivačnímklíčem. Obraťte se na svého prodejce.” Pokud váš vůz tuto funkci nenabízí, není možné ji licenčně uvolnit ani nainstalovat. Veškeré podrobnosti a informace včetně návodů a případných omezení Vám poskytne Váš servisní partner, který na základě VIN Vašeho vozu ověří dostupnost.
  7. Tak dnes přišlo info ze Škody rádi bychom vás informovali o nové možnosti aktivace funkcionality SmartLink pro vozy Fabia, Scala, Kamiq a Octavia, které nebyly vybaveny touto funkcí z výroby. Aktivace SmartLink je možná v Infotainmentu, na jehož displeji je vyobrazena ikona SmartLink a po jejím rozkliknutí se objeví sdělení: „Funkci můžete uvolnit aktivačnímklíčem. Obraťte se na svého prodejce.” Pokud váš vůz tuto funkci nenabízí, není možné ji licenčně uvolnit ani nainstalovat. Veškeré podrobnosti a informace včetně návodů a případných omezení Vám poskytne Váš servisní partner, který na základě VIN Vašeho vozu ověří dostupnost.
  8. Mě inspirovalo řešení vysát olej čerpadlem a hotovo, samozřejmě při mé dobrovolné výměně před intervalem výrobce. Tím odpadne dohadování se servisem o termínu, ceně oleje... Při svépomocné odpadne zvedání auta, výměna šroubu a starost "aby nepoznali, že se v autě někdo vrtal". Prostě až se mi bude zdát olej moc tmavý odsaju a naleju nový origo - za běžnou cenu a kdykoliv budu chtít - to jde i u paneláku. Podle mě to ten olejový filtr přežije (počítají s 30k km) a při vypouštění oleje šroubem taky nikdy nevyteče vše (na starých autech sem se toho naměnil dost). Kabinový a vzduchový filtr vymění každý sám taky kdykoliv, min. vyfoukat kompresorem. Tam se mi zdá zbytečné čekat dva roky na zásah značkového servisu. Samozřejmě kdo má k dispozici zvedák atd. udělá si to pečlivě, vymění šroub i filtr.
  9. Aktuálně mi na infolince řekli to co vždy, že to možná někdy půjde aktivovat. Zatím ale že ne.
  10. Jestli není aktivovaný Smartlink z výroby, tak to nepůjde ani s drátem. Dodatečná aktivace "zatím" možná není.
  11. Dik za vyzkoušení. Holt můžeme být rádi aspoň za tu prodlevu mezi ostřikovačem a následným stěrem.
  12. Jj řešil sem to výš, ale nikde sem se nedopátral. Za mě by dvě setření stačily, třetí jde skoro vždy už nasucho.
  13. U mě tam je jenom nějaký mirelon či co, popraskalo to samovolně po roce.
  14. Pro srovnání, moje zadní kotouče po 10.000 km, dodám, že většinou parkuju na rovině, tedy bez zatažené ručky.
  15. No pěkný, díky za aktuální info. Za mě na to čekám rok a zřejmě se tedy nedočkám. Dost mě irituje koukat na mobil položený před řadící pákou, přitom displej auto má... V podstatě jediná věc co mě na tom autě vadí. Navíc pokud se dá reset rádia do servisního menu s připojeným mobilem, má snahu se na AA připojit. Takže ten HW to podle mě umí. Té politice proč to nechtějí uvolnit, byť za pěkný peníze, fakt nerozumím. Nezbyde než pořešit pořádný držák na mobil...
  16. Ss neřeším, mám Ali kabel a klid od toho. Spíš to nabíjení. Měl sem to na nabíječce, ukazuje nabito, 12,8 V. Otevřu jen dveře a blik je tam 12,3V a nabíjí to dal. Ve výsledku to bude tak, že neřešit, dokud nastartuje, pak se holt baterie vymění...
  17. Mě by se líbilo posunout napětí baterie pro inteligentní nabíjení, aby to neudržovalo nějakých 12,2 V, ale 12,7 V. Zatím sem ale pomocí VCDS takovou volbu nenašel...
  18. Co mám oficiální vyjádření přes rok je, že Možná to někdy půjde. Taky mě to štve, řešení v nedohlednu, mobil s navigací před řadící pákou...
  19. Nevíte někdo, kde upravit počet cyklů stěračů při použití ostřikovače? Rád bych to snížil ze tří na dva.
  20. Automatické zavření oken při zamčení šlape skvěle, výborná vychytávka. Dík za postup.
  21. Jestli myslíš ty plastové šrouby, ano na Heko se dají koupit i zvlášť.
  22. Rád bych se zeptal kdo máte konkrétní zkušenost s demontáží clony. Dívám se na fotky Protec i Heko, ani jeden upevňovací háček se mi moc nezdá. Ve Fabii I sem používal Heko a tam byl poctivý šroub a kovový hák. Navíc u Fabie nebyl problém se dostat k háčku zevnitř. U Scaly mi to připadá, že se bude s háčkem spíš experimentovat, nebo asi líp, sundat dekl nad chladičem, aby se jeden k mřížce dostal... Díky za tipy.
  23. Vyřešeno - nová verze SW 22.9.0 už přístupový kod bere a koduje, i bez otevřené kapoty.
×
×
  • Vytvořit nový...